Neden kardesm ben 3.30 lardada satn operasyon bitti dedigmde kizdnz suan hisse 2.83 ve 2.60 larada dusurülecegi asikarken hala neden bna olumsz yazyosnz anlamadm
Printable View
Neden kardesm ben 3.30 lardada satn operasyon bitti dedigmde kizdnz suan hisse 2.83 ve 2.60 larada dusurülecegi asikarken hala neden bna olumsz yazyosnz anlamadm
Arkadaş size burda millet deflarca söyledi sizden yardım istiyen yok kipa hissedarı uzun vadeci herkes bunları göze aldı biz kaç ayımızı yılımızı verdik bu hisseye boşuna uğraşmayın hiç bir yere gitmeyeceğiz karda bizim zararda sizin duyduğunuz lafın onda birini başkası duyda burda bi dakka durmazdı arkadaşım hissesini satan varsa bu topiği terk etsin bi zahmet bunlarıda o spekcik abinize iletin hisseyi isterse 0.75 kadar basabilir sıkıntı yok YTD
Allah allah adama yazma diyoruz neler ima ediyoruz hala umrunda değil kaç kişi daha düşürebilirim diye uğraşıyo hangi dine hangi mezhepe tabisiniz olum siz ytd
Yarnda %5 düser 2.72 2.58 arasi alip bir kac hafta bekleyebilirsnz ama bugun almayn belki de 2.78 lerde kapatrlar aksama yarn geri geldiginde yine 2.72 altndan kademeli alip bekleyn derm ben oyle yapicam 3.20 lerden sattgmi 2.72 alti alacagm. Bekleseydm.cok zarar ederdm
Gercekten tebrik ederim. Kelimesi kelimesine tuttu. Öngörünüz nedir. Bu böyle sürüp gidecek mi. Bu fiyatlardan milyonlarca alımı yapanlar ne yapacaklar ne düsunuyorlar sizce. Tesekkurler
SM-A510F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
zamanındada böyle alaylı yazmıştınız düzgün yazsanız eyvallah bu kadar çığırtkanlık yapıyorsunuz zamanında 2.56 dan alıpta 4.80 giderken yada gittiğinde alıp sattınızmı yada geçen hafta 3.20 den alıpta 2 tavana 4.20 den sattınızmı o zaman nerdeyseniz şimdi de orda olun burda göremedim sizileri inanalım rapor katakulle tek taraflı ina alınmış ne yapalım soruyorum kabul görürümü bununla spk ya başvururmu migros bilin bakalım başvurmazsa ne olur
Ben kipa hissesinin dip fiyatnn 2.50 2.70 arasi oldugunu biliyorm.operasyon yaptklari ve kucuk yatrmcya mal sattklari icin ben taa 3.20 lerdeyken olay bitti demistm ve hergun %3 %5 %8 dusureceklerini soyledm 2.70 2.50 arasinda bir fiyata indirip ornek yarn 2.74 2.68 yapti gunu 2.74 kapatti ertesi gun 2.66 sonra 2.70 daha sonra 2.64 bu sekilde bir kac hafta yukardan sattklari mallari toplayacaklarni dusunyorm genelde hep oyle olmustur sadece kipa icin degil 12 senelik borsa tecrübemde bunlari hep goryorm
madem dip fiyat 2,50-270 arası o halde şu an satmanın bir anlamı yok
saaattt-mııı-yooo-ruuummmmm.... Gidin ağa babalarınıza söyleyin...
Haaaa bir dee, Yarın genel kurulda bahçede bir kaç protestocu görürlerse şaşırmasınlar...
Sonra boy boy basında resimler, şikayetler vs. vs... Minare kılıfa sığmıyor vesselam...
[QUOTE=Kozmoz1453;2066363]Kardesm zaten gec kadin sen 3 ustunden satacaktn buradan satmann bi anlami yok surada 10 15 kadene daha duser bir kac hafta bekletrler genel.kuruldanda bisey ckacagni sanmam[/QUOTEn
2.70 2.50 yı dip olarak biliyorsunuz peki hesaplaması nasıl yapılıyor
Cuma günkü düşüşte yatırım finansman 660 bin lot satmış bunu kimin adına sattı citinin mi yoksa kendi adına mı demiştim, bugün takası geldi, görünen kendi adına satmış.
Cuma günü pastası
https://i.hizliresim.com/QVqYzG.png
Cuma günü takası
https://i.hizliresim.com/XPAq3j.png
evet takaslarda karşılıklı işlem yok her kurum kendi adına almış satmış bu gün vakıf yatırım en iyi satıcı 1 tl zararına satıyor
Hayirli olsun kap a dustu haber
Migros ve Kipa'nın Migros bünyesinde kolaylaştırılmış usulde birleşmesine ilişkin Sermaye Piyasası Kuruluna başvuru yapılması
1 ayda sonucu belli olur
70-75 kuruş ediyor verdiği hisse spk onaylarsa yanlışmıyım?
SM-C7000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
2, 77 de 470.000 alan hangi kurum görebilen var mı?
Suan merak edilen 1 kipaya kac adet migros verilecek
Lenovo A6020a41 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Alanlar satanlardan daha istekli sanki....
Bırkac ay sonra bu form kapanacak ve aglamalar zırlamalar burda kalacak , sonucu hıc bır sey degsıtırmez
acıklanan verıler adıl ve makuldur. Bırlsemeye katılan cok zarar eder son uyarılar bunlar.
Spk vs acgozluluk yapanlara fırsat vermez , her agalamanıza emzık verecek halı yok spk nın kafanızı kullansaydınız...
Arkadaslar migrosun zaten ne zaman kime kazandrdigi gorülmüs ben size 3 gundur soylyorum 2.60 lara indrcekler demistm ama alim yapmaktan vazgectm.kacin ve kurtulun paranizi pula cevircekler migrosa devredilecek hisselernz ve pul parasina o yüzden kipa hiseekeri dusurlyor bunun 2.lira altna inme ihtimalide varmis ve birlesmedede her türlu katakulle olabilir uzak durmam gerektgi soylendi araci kurum tarafndan uzak durun
Cok büyuk zararna sattm 2.64 ten birdaha ne kipa ne migros bunlara nerede spk kücuk yatirimcyi soyuyolar
Arayin spk yi sikayet edin migros alenen kücuk yatrmcyi soyuyor ve soymaya devam.edecek nerede spk yarin öburgun kipa tahtasini kapatacaklar ve bu yuzden hisseyi surekli dustyolar belki bugun tabanda olacak yazk degilmi kücuk yatrmcya nerede spk
Spk ilk satışta olduğu gibi son 30günlük ağırlıklı ortalama yı verecektir. Diye düşünüyorum.
SM-N9500 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Geride çevirebilir bu birleşme hesabını geçmişte örnekleri var
SM-N9500 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
3 lira kısa zamanda hayal oldu artik.
Bakin migrosu ckaryolar kipayi dusryolar cünku kipada olan yatrmcnn parasini pul edecekler migrosu ckarp kipayi dusurmeleri daha az migros hissesi vermek.icin kacn uzak durun kipadan almayn sakn