Hedefine kitlenmiş bir Kurt un karşısına çıkmak son yapacağın Hatan olur..(ATİLLA)
Printable View
Hedefine kitlenmiş bir Kurt un karşısına çıkmak son yapacağın Hatan olur..(ATİLLA)
https://youtu.be/GyeRibge2Bk
Üfürüğüm evde kalmış bu kızımıza bile fayda etti ama seninki umutsuz vaka oflu
:ok::ok::ok::cool:
2023 Haziran'da görüşmek dileğiyle.Allah a emanet olun.Kim öle kim kala..Adios
İstediğin kadar oyna tahtayla mal isteyen aç gözlü.bizden bir şey alamazsın ama kaptırırsın bize.ytd
Bu son işlemi spk ya bildireceğim.işlemin incelenmesi için .karşılıklı işlem nasıl yapılıyor ceza yiyince öğrenir.ha öyle kuru şikayet degil hukuki başvuru yapacağım.zaten işkur için açtığımız davalar nedeniyle bolca yazışma yapıyoruz.:yes:
Karadenizlinin umudu bittiğinde inadı başlarmış. :)
Umudum bitse bile, inadımdan satmayacağum :kahkah:
selamlar gençler nedir bu inat yahu. bu ş bankası size bu parayı yedirir mi? bir açıp iş bankası ana sözleşmesini okumuyorsunuz. işatr ve işbtr nin imtiyazı ne diye. İmtiyaz falan fasa fiso ucu yok bu hayallerin bende demesi.
Artık ISBTR de ISKUR gibi hareket yakındır gibi geliyor bana. Yarım saate kalmaz yağmur yağacak[emoji16]
https://www.youtube.com/watch?v=uI7hT-X9l7s
Ellere varda bize yohmi :(
Bi yağdiramadin şu yağmuru gitti.. Yüzde defa dedim sana Oflu hocadan bir nefes alman lazım yoksa senin nefesin dirttt..🙃Gene ben sana ufacık tan bir nefes vereyim..isbtr de mal çakma devam eder boşuna yormayın kendinizi BENCE Bu işlerde para konuşur nefesinizi tüketmeyin üç beş mal çakmak için para babaları nerede işkur da onlar nerede ise sende oraya git bari kırıntılardan bir şeyler kalır.Of atasözü derki
Küçük yatırımcı nerede ise oradan kaç onlar sadece yemliktir.https://youtu.be/el4CQj-TCbA iyi izle ders çıkar..
Adam yazıyor invsete biraz gülelim..Kim alıyor kim satıyor? Vay be daha onu bilmiyor ama bilince müdahale edecek pozisyon alacak operasyon yapacak..Bir diğeri yazıyor işlem hacmi yükseldi mal cakacaklar ..eeee sat o zaman..Ben bu arkadaşlara çok şey borçluyum onlar olmasa da yüzümüz gülmeyecek..Ytd Komedyan..
Hayat bir gözlem den ibadettir.Beş duyun açık olacak.. Beyninizi kullanın korkmayın bitmez.. Borsa yı yatırımı grafik mirafik bilmem bilmek içinde bu yaştan sonra uğraşmam işim gereği yirmibeş yıllık tecrübe kimin doğru kimin yalan konuştuğu ne amaçla konuştuğunu kestiririm.Btr deki çok yazan çok konuşanlar yalan konuşan ve mal çakma derdinde olanlardır.Yatırımcı olan neden her gün hissenin fiyatı durumu hakkında yorum yapar?https://youtu.be/el4CQj-TCbA sorunun cevabı bu linkte,Ne bekler yavru iguana lar ortaya çıksın sonra hammmm.. Hiç bir şey bilmiyorsanız gözlemleyin en yavrunun yaptığı gibi.. pozisyon alın hedefe kitlenin kendinizi saklayın zamanı geldiğinde..Hedefe doğru giderken sağlam irade ile koşun yarı yolda terettüde düşmeyin arkanıza bakmayın.Yilanlar her yerde sürü ile siz küçük yatırımcı tek başına bunu asla unutmayın..2023 de benim hedef bakalım hangi iguana hedefe ulaşacak görüşmek dileğiyle.Allah ne nasip eder bakalım.. Şüphesi herşeyin en doğrusunu ve iyisini bilen odur ... Selametle
Ekonmist.. Murat muratoğlunun kendine ait facebook kanalında
2 ay önce yayınladığı videosu'nun 5'ci dak'dan sonra bir büyük
özel bankanın katarlılara satılacağından bahsedilmiş,,Acaba.! ytd.
https://www.youtube.com/watch?v=aHq6_GWWfmQ&t=357s
Holdingin elinde büyük bir banka diyor
Yağmur çiselemeye başladı. Yakında yağmur hızlanır
Arif efendi yağmur yağmayacak dedi. Bizim Oflu da Arif efendiye inandı herhalde. Evet yağmur yavaş yavaş hızlanmaya başladı. Yakında gök gürültülü sağanak yağış olarak bardaktan boşanırcasına yağacak.
Oflu bir yağmur yağdıramadın dedin. Benim romatizma yalan söylemez. Yağmur hızlanmaya başladı. Şemsiyeni al yada kapalı bir yere geç yoksa ıslanırsın hasta olursun
Kriz anlarında ne hisse ne coin en güvenli liman ISBTR 😊😊😊 Fiziki altın...Ytd.. Mantıksal öngörü..🙃
iskur da tavan fiyata alış yazılmış satan yok
işbtr de dün halk öğleden önce 6 lot satıp akşam 9 lot aldı bugün sabah 9 lot aldı
Bugünkü fiyatla zirvemizi geçtik.Yeni zirvelere yelkenler fora......
GM 5 Plus d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Al satıcılar kısasa en üst direnç 88.500 gözüküyor Mkk ve benim gibiler için direnç imha..Karar sizin benimksi can sıkıntısından oylanma karalıyorum.. yatırım tavsiyesi algılanmasın..
Naçizane bir tecrübenmi paylaşayım.İnveste farklı yerlerde hedef fiyat veriliyor Bu hisselerde hedef fiyat olamaz destek ve dirençler olur.Alsat çılar yada nefesi uzun soluklu olmayan arkadaşlar para ihtiyacı olanlar.Heded fiyat verenleri şu şekilde algılayın o hedef fiyatların en az %10ile 20 altı mal bosaltmaya başlarlar.Bu tür hisseler al sat için alınmaz satılmaz.İmha veya devir dışında taşınmaz.Yatirim tavsiyesi değildir.Tecrübelerden alıntılar.
Fiyat 100000 üstü oldu mu artık küçük yatırımcı bulaşmaz iş orta büyük yatırımcıya kalır
Birde başımıza Atatürk severler çıktı.Saygısızlar..Atatürk kim?Baban mı.. Mustafa Kemal Atatürk denir ona kasteddiğiniz oysa .. Mustafa Kemal Atatürk Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu erki.Chp nin yada belli bir zümrenin Kurucusu değil.Şu anda meclisi temsil eden bütün partilerin lideri.Terbiyesizler sizi..Hazine bu milletin ortak malı değeri.Haizineye devredilecek..NOKTA.. İnveste orada burada kem küm yapanlara sözlerim.O zaman ver aşağı şelale ver aşağı Mustafa Kemal Atatürk'ün kim olduğunu öğrenene kadar devam...
Bak şimdi gerildim.. Para Mara hikaye ..Söz konusu vatan ise.. Ölmeye gelince savaşa gelince Bu vatan hepimizin.Yemeye gelince Bizim..Ha ******in ordan.Bak kızdım şimdi ver aşağı ver aşağı ver elinize ver elinize. Adidos miydem bulandı bu işten.. Bu son Hoşçakalın demiyorum.. ******in gidin..
Oflu sen niçin bu kadar ön plana çıkma dikkat çekme hevesindesin. Burası şov yapma yeri değil. Yeter
Beyler ofli daha düne kadar hisseyi kötülüyordu ne olduda şimdi buralarda üfürmeye başladı?
oflinin ipliğini pazara çıkarıcam az kaldı
Ne ipliğim varmış be kardeş..Onu bana değil İşbankası bize çuvalla para versin Emma milete vermesin diyen andavallara diyeceksin.Hala şunu öğrenemedi andavallar Bu Milellet Bu memleketi ayağındaki çarikla ahirindaki öküzle kolundaki bilezikle en önemlisi canıyla kurtardığı .Biz diyoruz ki Milletin malı millete.. Andavallar sadece bize zorlarina gidiyor bu milletin meclisine reva görmüyor lar.Kimse kusura bakmasın ben böyle bir parayı nede böyle andavallar la işim olmaz.Hazineye devredilirse zorlarına gidenlere sorun.Bir daha beni hiç bir konuya karıştırmayın Benimde artık sizinle işim olmaz nede hisse ile..Bundan sonra kötü konuşurum..Yazıklar olsun son diyeceğim budur.