Vay be, 20 ekim 2018 fiyatı 5,75 ama biz beğenmiyormuşuz, şimdi 4,43 ama kimse yüzüne tükürmüyor bu lanet hissenin.
Bazen beklemek hem zaman hem de para kaybettiriyor maalesef.
Printable View
Sıra hisseyi pazarlamaya geldi. Buralardan götürürler artık. Sabırlı olun.
Evet ilgi olmaması iyiye delalet taş toprak sektörünün en dirençli bilançosu geldi ama... Reklam yapsan da alan bulamayız 3 5 ky dışında ancak kendileri yapar..
Lenovo P1a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
gitmemesi için bir neden yok ama sevgili patron istemiyor gitmesini kurumsal bakmıyor sirket sadece onun diğer yatırımcıları görmüyor piyasada sahipsiz görünüyor kar dağıtmıyor ondanda cazibeli görünmüyor sermayeye göre güzel kar geldi ama kılını kıbırdatmadı günlük 40-50 bin lotla takılıyor tahtacı
Birine keşfettirecekler bir gün hiç merak etmeyin.
Yılın son çeyreğinde şirkette 3 önemli gelişme oldu.
1. Mukavva fabrikasından dışarı karlı olmadığı için ürün satışı durduruldu. (Daha az ciro ile daha yüksek kar marjı oranları göreceğiz, ama net karlılığa etkisi sıfır) Finansal oranlarda düzelme olacak.)
2. 2 nolu fabrika modernize ediliyor. (Kar marjına etkisi pozitif ama piyasa hala çok iyi değil, ne zaman tamamlanır bilmiyoruz. O fabrikadan çıkacak ürünleri ihracata yöneltebilecekler mi onu da bilmiyoruz.)
3. Personelde %16'lık azalış (Son çeyrekte, ayrılan personelin hak edişleri (kıdem+ihbar+izin ücretleri) yüzünden daha yüksek personel gideri göreceğiz ama 2019 yılında kar marjını pozitif etkileyecek.)
Vergi dairesinden gelen rakam sonrası yukarıdaki gelişmeler ışığında bırakın 40 m. yi 35 m yıllık net kar gelsin benim için yeterli.
Teknik konuşalım değişiklik olsun 4.50 üstünde kapatırsa 5.40 hedefi var.. İçinde patron geçmeyen yazı bulamayız şu topikde bakın yine geçmiş oldu :)))
Ne gelmis bilanco?
Baktim baktim. Bulamadim
Bütün bilançoları *** etmeyi o kadar güzel başarıyorlar ki. Bunlara özel bir oskar ödülü verilmeli. Ytd
Vergi dairesine sunulan kar. ( Konsolide ) 31/12/2018 . 27.035.664,09 TL.
33 du en son 9 aylik 3 ayda 6 milyon zarar mi var...
Üstad bu vergi dairesi karı. Spk karını sonra bilderecek.
Daha iyi mi olur dersin?
Bugun vermediklerine gore
Ya semsiyeyi cok zorladik az daha zorlarsak olurler dediler...
Ya kar iyi...digeride iyi diye dusunduler...
Belkide mola verdiler bugun..semsiyeyi yarin yine ac kapa yapacak namussuzlar
Anlaşılan patron bu fiyatları kendisi için uygun yerler gördü. Daha aşağılara izin vermedi. Bundan sonra buralardan kalkış için bir çaba içine girişecek mi? 2019 ilk iki çeyreğini atlatırsak önümüz daha açık olacaktır.
Hastalıklı hal devam ediyor, endeks müsait ama hisse en ufak tepki bile veremiyor.
Şirkete, sahiplerine ve hisseye olan güven sıfırlandı.
bıyıksız ama bıyıklı patron ister,burası bayram yerine döner yakında.citi de durum ne acaba takas verebilene teşekkür ederim şimdiden.Bilançosu sonrası önemli haberler ardı ardına gelecek diye düşünüyorum sevgili VENEDİK(farklı yeni bir iş ve sektör gibi)YTD
İşlem hacmi çok düşük. Bu gelen bilançoyu bile kullanmak istemiyor. Bakalım canı ne zaman isteyecek
Durtmeye baslamis semsiyeye
Bri gün ansızın gelebilirz moduna girdi. Bekliyoruz.
Aynen geç kalkan biri olduğumdan yatmadan önce bakamb ve kutpo(700L) ya tavandan satış veriyorum. Tüm dertlerinizin 1 seanslık işi var iki hafta içinde olacağına inanıyorum.
PLK-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Usak 25 fk pd d 0.70
Kutpo 5 fk pd d 0.60
Küsüratları yuvarladım
Kutpo nun bizi uçurumdan yuvarlağı gibi... Şimdi borsa düşerse biz nerelere kaçacaz hadi çok sert aldılar 4.48 oldu düzeltmesi kaça kadar olur 4 falan mı..
Kutpo uşak kıyaslarsak asıl uşak olarak kalan tahta kutpo, bu rasyolarla.
Özetle Katil uşak ve kutpo yatırmcısı ruh hali böyle işte anlayın.
Biz hep kaybetmeye mahkummuyız 😂😂😂.
Anladık, bilançoları sadece aşağı çakmak için kulkanıyorsun. Peki bu hisseyi yukarı taşımak için neyi kullanacaksın merak konusu. Demek ki elinde o kadar kıymetli bir şey var ki onu kendine saklıyorsun. Öyle olsun bakalım Patron.
Cam ve Seramik sektörü hareketli. Bizimkinin rahatı yerinde. Yapışmış koltuğa. Kalkamıyor. 😀😀😀
Vay bea..bu ne azim..bu ne kararlilik...tebrik ediyorum bu hissenin sahibini..sulalesine de en derinden selamlarimi soyluyom
Derin bir sessizlik; ya Allah kahretsin dendi ve hisseler satıldı, ya umutlar tükendi herkes kabuğuna çekildi ve her şey oluruna bırakıldı, ya da fırtına öncesi sessizlik!!! kıyamet mi kopacak yoksa.....öyle olursa yön ne taraf olur acaba? pala mı sazı alır eline yoksa yeni yatırımcılar mı?
4.52 de bir lot alıcı var tir tir titriyor lan gelirse 4 buçuk tl yi nerden bulurum... Sert yükseldik hala düzeltme bekliyorum :))))
Hadi bakalım, SPK bilançosu geldiğinde ne tepki verecek. Bu kar karşılığı aç gözlülük yapıp temettü dağıtmayacağım diyecek mi? Sabır ile izlemeye devam. Bölüşmeyi öğreneceksin patron. Seve seve vereceksin.
Kutpo dan çıkan para Vestel e gidiyor anlaşılan :)))
Allahım sabrını verdin mükafatını da senden dilerim yaptık bir hata affet ders oldu bu kefaret yetsin lütfen patrondan ondan bundan istemiyoruz senden istiyoruz sen ol de yeter.. Amin
Üstad, duaların inşalkah kabul olur. 🙏🙏🙏🙏
bizim ülkede kurumsallık olmadıgı sürece bir yere varamayız bilmem ne renk türkler diyorlar onlara bir de yakalandık mı ınsanın donunu alır mesala ihlaslar ng beyi fazla tanımıyoruz ama kabugunu kırması ıcın kurumsallık adına biraz daha ben merkezınden cıkması lazım
bizim ülkede neden küçük yatırımcı birikim yapamaz bunu devlet baba düşünsün yatırım yapmak isteyenin elinden çarparlar papelini 50-60 hısse dışından çoğundan vurgun yemiştir küçük yatırımcı genclerın takıp ettiği spor hisselerinin hali ortada vs vs
burdan :) sevgili ng abimiz ve şirket sahiplerine sesleniyorum ülkemizde sermayenin oluşması için kurumsal paylaşımcı kuçaklayıcı bir yapı oluşturalım hergün ejder meyveside yesen bu para sanada yeter bizede yeter bizde ejder meyvesı tadı alalım :)
hisseyi süründürüyorlar bence toplamak için,sonra atarlar bir haber yok maden veya hidroelektrik santral işine girdik,o zaman.
Bu işlem hacmi ile hiç bir yere götüremezler. Birilerinin gelmesi lazım. işlem hacminin artması gerekiyor. Haftaya bakacağız artık. Ytd
%1 i görmeye hasret kaldik bilanço da Faliyet karı yazmassa tekrar dip yaparlar patron elini cebine atmadan yada güzel haber gelmeden gitmeyecek
Bir gün mutlaka gelecekler görecekler götürecekler. Patron da olsa başkasıda olsa el atacak bu uyuyan deve. O kadar kötü şirket hiç hak etmediği fiyatlarda . Kutpo da hak ettiği fiyat da değil. Gün gelir hak ettiği yere gelir. O güne kadar nöbete devam.