Bugün nasıl bir tiyatro oynayacaklar bakalım. Artık kopmalar yapmak lazım. Nereye olduğu önemli değil. İster aşağı koparsınlar. İster yukarı doğru. Bıktım artık. Kaç yıl oldu unuttum. 5 veya 6 yıl oldu sanırım. Ben sonuna kadar bekleyeceğim.
Printable View
Bugün nasıl bir tiyatro oynayacaklar bakalım. Artık kopmalar yapmak lazım. Nereye olduğu önemli değil. İster aşağı koparsınlar. İster yukarı doğru. Bıktım artık. Kaç yıl oldu unuttum. 5 veya 6 yıl oldu sanırım. Ben sonuna kadar bekleyeceğim.
Çok şükür fabrika ayarlarına geri dönüş yaptı. 50 lot 10 lot 760 lot işlemlere devam. Alışık değildik zaten 100.000 lotlara. Hoş geldin bizim toptan.......
Tahtayı boş buldu, oynuyor ********.
11.38 e kadar gelirse şaşırmamak lazım....
Sayın kerrake, tahta zaten boş. Birkaç kişi kaldık. 2 gün önce 100.000 lot tek kalemde işlemlerle 1.000.000 toplam hacim ilk 15 dakikada olmuştu. Bu kadar çok hisseyi kimse alıp satmaz. Al gülüm ver gülüm yaptılar. Belki o gün tahtaya atlayan olmuşsa onları dökmeye çalışıyorlardır. Yıllardır yaptığı hacimleri gün gün biliyorum. Ettiğim küfürlerden dolayı forumda 2 kez üyeliğim sonlandırıldı. Yeni nicklerle yeniden üye oldum. İçimden küfretmeye devam ediyorum.
Sonuç olarak bence düşük işlemeli günlerde tahtayı kendi haline bırakıyorlar.
Yüksek hacimli günlerde karşılıklı işlemlerle yükseltmeye çalışıyorlar.
Aksi halde şimdi 20 lira olmalıydı.
Ama siz yine de bildiğinizi yapın. Sonuçta ben burada çok para kaybeden biriyim.
Tespitlerim iyi olsa para kazanırdım.
İş Bankası teknik analiz midir, nedir bilmiyorum "üçgen 9 mum" göstergeleriyle 9,90 gibi bir fiyat veriyor mobilde.
Sayın Oscar, tam hatırlamıyorum ama bir ara Pegasus'ta vardınız. Aynı kâğıtlara takılıyoruz sanırım. Arçelik'te hafif bir kıpırdama var bugün.
Doğrudur Sn.Kerrake.. 11-12 seviyelerinden aldığımı dün gibi hatırlıyorum... 18-19 civarlarından çıkmıştım... Sözde para kazandık zannediyoruz... Halbuki bekleyen hamuduyla götürüyor... PGSUS un en son gördüğü seviyeleri bahsetmeye gerek yok...
BIZIM dışında, 3 hafta önce GUBRF den çıkıp ARCLK, ASELS aldım. Portföyümdeki diğer hisseler MGROS, NETAS, AKSEN....
Evet doğrudur.. Bahsettiğim seviye aynı zamanda eski direnç seviyesiydi...
https://tvc-invdn-com.akamaized.net/...8eb6dc9673.png
Evet iyi kazandık Pegi'den. 27,80'den çıktım ben de. Asıl trajik olanı söyleyin: Pegi'yi tekrar 24'ten aldım, Asıesan çok geride kaldı gerekçesiyle 30,60 Pegileri satıp Aselsan aldım. Sonrasını biliyorsunuz. Tam bir fiyasko. Sattığım kağıt topukladı gitti, aldığım kağıt da aşağı doğru topukladı! Nasipten öte bir şey yok. Asel, Bizim ve Arçelik'te paydaşız. (Pegi bugün bana tekrar göz kırpıyor!)
Özel muhabbetten dolayı diğer arkadaşlardan özür diliyorum.
Saygılar...
*hsbc, bizim toptan için hedef fiyatını 8,50 tl'den 13,00 tl'ye yükseltti, tavsiye 'tut'
Bizim dışında bütün hisseler artıda. Arz fiyatını görmeden tekrar aşağı dönen tek hisse. Geçen hafta 13 üzerine atmıştı. Yarım saat dayanamadı. Yazıklar olsun size be.
ICBC 4. Çeyrek Beklentileri'nden
https://i.hizliresim.com/BOq8z9.jpg
Yine aşağı yön devam ediyor. Onun bunun çocukları. Daha kimi soyacaksınız. İzlemeye devam.
Bilançodan haber var mı. Ne zaman açıklanacak.
Geçen yıl 28.02.2019 da yıllık bilanço açıklanmış. Bu yıl da aynı tarihte mi açıklanır acaba.
Teşekkürler sayın kerrake. Bilançoya kadar dirençleri kırıp yukarı hareketini devam ettirmesi güzel olur.
Haftaya sersem tavuk görüntüsüyle başladık. İlk 15 dakikada 1200 lotla kademeleri on basamak birden inip çıkıyor.
Batık Teknosa bile 11 lira oldu.. Bu dolar bazında halka arz fiyatının çeyreğine bile gelmedi.. Cibiliyetsizler...!
Zapharos'un kulakları çınlasın! (İsmi tam yazamamış olabilirim) Neden ALCTEL değil de Bizim, demişti. O sözden sonra bu iki kâğıt kimi zaman kafa kafaya geldi. Kimi zaman Bizim, ötekisine epey fark attı. Çok değil bir ay falan öncesinde Bizim tekrar öne geçmişti. ALCTEL bugün 17 lira oldu.
Sadece AMK çocukları diyorum.
FOREX 4. Çeyrek beklenti anketi ortalaması 10,4 milyon. Geçen yıl 6,9 milyondu.
Halen AMK çocukları diyorum. Rezil karaktersizler. Her fırsatta düşmeye devam ediyor.
Yüzde 4 az gelir. Tabana kadar vermezseniz adisiniz.
Teknosa 5 katı prim yaptı 3 ayda. Kar satışı yapılıyor anladık. Bu AMK çocukları arz fiyatını göstermediler. Bu düşüş neden.
Mülker sülaleni seveyim. Hırsız oğlu hırsız. Soyguncu kan emici iyi aile çocuğu. Bu işleri sen organize ediyorsun. Zina dölü.
Yıldız Holding’de bayrağı Ali Ülker devraldı
Murat Ülker, 20 yıldır sürdürdüğü Yıldız Holding Yönetim Kurulu Başkanlığı'nı yeğeni Ali Ülker'e devretti.
https://www.dunya.com/sirketler/yild...-haberi-461482
Bozukluk dededen gelirse fark eden bir şey yok. Düşürmeye devam. Gelen gideni aratır demişler. Yüzde 4 düşüşle başladı. Gün sonu nereye kadar gidecek bakalım. Pazartesi 12.40 ları görmüştü. Yüzde 10 düştük. Maşallah.