Bunların hepsi öngörü, sordunuz ve cevapladım. Tabiiki yanılabilirim. Hisseye ve yatırımcılara zarar vermek istemem. Onun için sözümü noktalıyorum.
Saygılarımla.
Printable View
Bunların hepsi öngörü, sordunuz ve cevapladım. Tabiiki yanılabilirim. Hisseye ve yatırımcılara zarar vermek istemem. Onun için sözümü noktalıyorum.
Saygılarımla.
Hisse 2,80 seviyesinden başlayarak düzeltmesini 2,22 seviyesinde tamamladı ve belkide sn.izcinin dikkat çektiği son çeyrek bilançoyu fiyatladı...
Bilançoyu detaylı inceledim ve inanın kötü hiç birşey bulamadım..
Borsada şirketlerin genellikle f/k oranlarının 8-10 olması ederini gösterir..bizim çocuğun f/k 6..mevcut durum korunursa f/k’nın 8’e gelmesi durumunda;
14,2 milyon kar*8 f/k=113,6 milyon...
113,6/35 milyon(sermaye)=3,24 olması gereken fiyat...Şahsi öngörümdür...
Sn izci emeğinize ve yüreģinize sağlık hakkınızda hayırlısı olur inşallah
Arkadaşlar yanlış anlaşılmasın, bir şeyi aydınlığa kavuşturayım. Hisse tek bir bilanço da (2017 sonu) süper bir pozisyonda. Sadece devamının gelip gelemeyeceğine dair şüphelerim var dedim, ötv siz bir hiç gibi demek istedim. Yarın bir ötv indirimi gelir (inşallah) işler düzelir. Veya atom bombası cirosu olur, yine işler düzelir (inşallah) Veya Ar çelik, Vestel'e fason çekiyorum der yine düzelir (inşallah)
Sn.izci burada hisseyi iyi bilenler olarak hep yazdık en az iki bilanço iyi gelmeli dedik. 2017 12 ve 2018 03 özellikle. Çünkü ÖTV nin katkısı siz geldikten sonra olmadı ki. Bilinen birseydi. Ben takdiri size bırakıyorum fakat sebebiniz açık söylemek gerekirse zaten bilinen bir şey. Arçelik veya vestel i incelemek lazım sektörel konular bunlar. Belkide şu yorum yapılabilir. Denetimden geçmeyen bilancoları şişiriyorlar. Sonuçta ipler ellerinde. Benim üzüldüğüm koskoca fabrika çapsız bir spek elinde ve patron bunları görüyor biliyor. Ve yıllardır böyle. Ve biz ortağız ve amcaların umrunda bile değil. 3 kuruş yönetim kurulu parası vermemek için herifi attılar firmadan. Biz Kimiz ki onlara göre. Ytd
SM-N900 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Herseyiyle rekorlara imza atan bilanço var ve biz neleri konuşuyoruz. Eminim ki çalışanın aldığı para da bile gözleri vardır
Sn.izci size son bir sorum olacak. Bugün satışı Teb den mi yaptınız? Başkasını bilmem ama benim için önemli. Tşk
Arçeliğe zaten sürekli mal üretiyor
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Aynen
Üstad biz işler düzelecek diye umut ettik. O da ötv sayesinde ve egzotik (yapay) mış. Biz de biliyoruz ötv indiriminin ne zaman kalktığını, belki düzelir dedik.
Gelelim size, eğer sahtekarlık yaptıklarını düşünüyorsanız niye halen ısrar ediyorsunuz ki.
Kızmayın, küsmeyin lütfen. Kendi yatırım amacımı gerekçeleriyle anlattım, şirketin performansını beğenmedim, gerekçeleriyle yine anlattım ve ayrıldım.
Sizin de bir gerekçeli bir duruşunuz olmalı. Sahtekarlık düzelecek diye bekliyorum demeyin şimdi. Yumurta çaldığından şüphem varsa o şirkete yatırım yapmayacağım gibi, eyvallah dahi etmem. Kusura bakmayın.
Valla kardeşim karar senin ben bugun geldigin yere siz geldiğinizde ön bilgi olarak anlatmıştım.
Ben gitmiştim geri çağırdılar ciddi olduklarına inandım. Samimi söylüyorum bu sefer zincirini kıracağına inandım. Özellikle 1.5 yi geçip tutununca gitmedim daha. Yoksa insan 7 sinde neyse 70 inde odur. Ben yabancı ortak meselesine odaklandim bir ihtimal. Neyse kardeşim olsun geldin tanıştık
Ayrıca 1 bilanço dönemi işlerin gidişatını yorumlamak için erken. 3 aylık önemli sen gene bak olmazsa dönmezsin.
Yolun acik olsun Sayin Izci...Geldin, fark yarattin, kalbimizi kazandin.Umarim gonlunce olur her sey... Eveettt! Mastori Ustadim korkarim yine basbasa kalacagiz ve korkarim ki iki Mastori mesaji arasindaki fark 1 hafta olacak bir sure sonra yine... Yazik oldu! Bu bilancoyu bile yediler ya daha ne demeli bilmiyorum! Hayirlisi olsun... Bol kazanclar tum dostlara...
Yatirim tavsiyesi degildir...
Üstad o durum öyle değil bu sefer bi ara yazarım özelden
Bilanço öncesi başladığımız 2.35 lere geri geldik bakalım daha da geri gelecek mi
1 lot 2.36'dan satış yaparak gapi kapattım. :)
GAP kapandı, 50 günlük ao'ya dokundu ve tepki geldi.
Gitmememi için sebep kalmadı, nasip artık...
YAZILANLAR YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
"Akıllılar hep kuşku içindeyken,aptallar küstahça kendilerinden emindirler." Bertrand Russell
Bu kagit neden yukselmiyor
SM-G800H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
yeşilleri yaktı hayret.
Bu nedir arkadas ya tmm teknik olarak gap dedinizde bunun emsalleri gap tanimadi eyw degdi ufak ufak alimlarda geldi ama neden acaba neredeyse tek kirmizi bu..hayirlisi bakalim.
LG-H815 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Karanlik odaya 2.33 mu girdi arkadaslar eger oyleyse alismi geldi acaba bu kadar neden baskilarlar anlamak guc
Ustad bu hisseyi gordukten sonra acaba vurkac mantiklimidir diye dusunmeye basladim tabiki er gec hedefini gorecektir diye nacizane dusunuyorum ben sahsen dunku dususten sonra tekrar baslangic noktasina doner diye dusundum hadi olmasi ama bugun gelmesi gerekirdi hisse primli degil bakalim yarin bist musade ederse hareket bekliyorum.
http://i.hizliresim.com/bBZ6b8.png
Gün sonu...
Trade becerebildigim tek senet silvr. Ilk kez 3. Ceyrek bilancosu gelince alabilmistim 2.20den. Hic dokunmadan dursam %7 kazanmis olacaktim. Trade sayesinde %20 kazanc elde edebildim. Ortaklara tavsiyem sayet %7-8 gibi bir artis gorurseniz gunici, kesinlikle satin. Asagidan alim firsati verecektir. Son bilancoda bu sefer gidecek deyip 2 55 ten vermedim yine sasirtmadi. 2.47 den verebildim. 2.36 tan yerine koydum.Gap i kapatmadan rahat etmez namissiz.
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
https://hizliresim.com/76WaWN
1-7 mart takas...
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.[/QUOTE]
Israrla 1 lot ile 1 kademe aşağı çekme çabaları varya gerçekten tebrik ediyorum. Meydanın ne kadar boş olduğunun göstergesimi yoksa baskının göstergesimi bilemedim
“”Fikirlerim beni bağlar alacağınız hisseyi okuyup, araştırıp alın. Ben asla alın veya satın demiyorum.””
Buralarda takıl sakın çıkma.
Gedzayı verip buralardan fulluyelim.
YAZILANLAR YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
"Akıllılar hep kuşku içindeyken,aptallar küstahça kendilerinden emindirler." Bertrand Russell