Esma hanım kayınvalideniz dahil çevrenizde ve çevremizde bu hastalığı geçirmiş kim varsa şifalarına kavuştursun Allah. Bir an önce bu hastalığın bitmesini dua ediyorum.
Printable View
Esma hanım kayınvalideniz dahil çevrenizde ve çevremizde bu hastalığı geçirmiş kim varsa şifalarına kavuştursun Allah. Bir an önce bu hastalığın bitmesini dua ediyorum.
Rheag girişim tavan yolcusu.
Ytd
Hocam OZKGY için destek 4,25 üzeri 4,51 -4,69-4,83 bir değişiklik var mı?
Affınıza sığınarak bir soru daha sorayım .ARDYZ teknik görünümü nasıl ?kesin bir stop seviyesi teknik olarak belirtmeniz mümkün mü?
Hocam aksam musait olursaniz alcar a bakabilirmisiniz. Şimdiden teşekkürler.
Sayın prof burdaysanız ve müsaitseniz AVGYO bakabilir misiniz? Bir arkadaş yakında patlayacak dedi de, rakamlar ne söylüyor bir öğrenmek istiyorum.
Y.T.D.
Golts kim de vardı?? Yeni KAP a haber düşmüş? Borçları yapılandırmışlar, inş hisseye olumlu etki eder!?!?
Y.T.D.
Sn.prof.hocam,Egeen ve Konya 'yi yorumlayabilirseniz,,,sevinirim...
Sayın Prof Oyakc ve Pagyo'yu yorumlayabilir misiniz? Teşekkür ederim.
SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
EGEEN ; 1752.60 kapanış...
Tepe noktası ; 1875.00...
JANTS ; 255.50 kapanış...
Tepe noktası ; 263.00 - 280.00 geçilirse ; 318.00...
BFREN ; 1390.00 kapanış... Yazmıştım okumuşsunuzdur...
Diğerlerini de ara dirençleri yazmadım çünkü ve aslında bunlar teknikten çok temel analiz yoluna girmişler...
Bu yönden incelemek gerekiyor... esselocan beye müracaat...
Benim tahminim ve gördüğüm yüksek bedelsiz veya temettü verme potansiyelleri ve beklentileri var...
ADESE ; 3.11 kapanış...
DİRENÇ ; 3.16...
DESTEK ; 3.05 - 2.90 - 2.85...
Yukarıda ; 3.16 kanal direnci ve yeni bir yükseliş dalgası için tekrar üzerinde kapanışlar şart... Geçerse ; 3.31 - 3.41 takip edilecek... Geçerse devamını yazarız...
Y.T.D.
herkese günaydın,
sevgili hocalarım ISDMR hakkındaki görüşlerinizi paylaşmanızı rica ederim. Bol kazançlar.
Hayırlı sabahlar Hocam. Allahın rahmeti ve bereketi hepimizin üzerine olsun. ARDYZ sormuştum. Mümkünse bakabilirmisiniz?
ARDYZ ; 34.68 kapanış yaptı...
34.47 - 34.00 - 33.29 - 31.70...
Burada destekler arası gider gelir ama nemli kanal desteği ; 31.70 seviyesinidir...Orta vadede burayı kırmaması önemli... Yukarıda da ; 38.05 direnci geçilmeden ; 42.## seviyelerini test edemez...
Zaten ; 32.80 den döndü...
Y.T.D.
Cümleten günaydın hayırlı sabahlar hayırlı işler. Allah cc önce sağlık, sonra huzur, bereket, mutluluk, yaşama sevinci versin inşaallah.
[QUOTE=Eski_prof;4976898]AVGYO ; 3.84 kapanış yapmış...
Teşekkür ederim sayın Prof
Günaydınlar ...
Değerli arkadaşlarım ve Prof hocam Ozkgy ile yorumlarınız nelerdir rica etsem bakabilir iseniz çok sevinirim
[QUOTE=zafkanka;4977122]Bırak brksn bakabilirmiyiz zamanı geldi gibi hocam[emoji40][emoji3]
Yabancı girişleri nasıl güzel mi???
Ytd.
Prof hocam merhaba #yayla bakabilir misiniz?
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Teknsa yine tavan 6. Tavanı oldu.
Ytd
Bekleyene sabır edene ilk hedef 12 sonra 15 TL dedik, 15 sınırını da aştı 16 ya demir attı.
Y.T.D
PAGYO ; 6.54 işlem görüyor...
6.43 üzerinde kalması iyi...
DİRENÇ ; 6.94 - 7.34 - 7.61 - 7.80..
DESTEK ; 6.43 kanal desteği üzerinde kaldığı sürece ; 7.80 kanal direncini deneyebilir... Sağlam geçer desteklerse ; 8.08 - 8.57...Takip edilmeli...
Y.T.D.