Veste net 6 TL temettü dağıtıyor.
Printable View
Veste net 6 TL temettü dağıtıyor.
bence daha iyi oldu.
ABD de 4 taksit olduğunu duymuştuk.
eskiden emekliler emekli maaşını 3
ayda bir alırdı. bence çok olumlu
hisseyi satmamak için süper olumlu.
3 taksit 4 ayda bir temettü verse.
verdiği temettü yu 2 ayda yesen.
2 ay daha sabret hır daha temettü ye.
yani önünü görüyorsun. kirada evin
varmış gibi bence süper kurumsal bir
karar olmuş. vizyoner bir karar bence.
ancak vesbe yapabilirdi bunu.
böylelikle kimse malını satmaz
parayami ihtiyacın var vesbe
4 ayda bir verir al ye.. veya biriktir
önünü gör paranı elinde gör.
1 yil bu ülkede yüzde 2 kişi temettü
bekler... her yiğit yapamaz.
ama şimdi artık yüze 15 yiğit bu
beklemeyi başarır... tebrikler vesbe..
not yorum 2008 den
beri tecrübe içerir..
bol keseden atan bir yorum değildir..
agizi olan konuşuyor....
SM-N770F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
bence bedelsizin önünü açtılar.. vestelin de temettü vermesi çok ama çok olumlu..bu sermaye ile burayı artık tutamazlar.. temettüyü düşük tutup bedelsizi yüksek vermeye çalışacaklar. bir kere bedelsiz artırımı yapalım tam yapalım diyorlar.. ytd
Şimdi vesbe temettü begenmeyenlerin gazabına uğrar 60 lardan dağıttıkları malları toplarlar ardından bedelsiz açıklarlar yürü yukarı yatırım kararı için az verildi bence
Sabırlı ve sakin olmak lazım herkese bol kazanclar
Abi hem Ocak ayinda hem Şubat ayında birinde 141 milyonluk birinde 159 milyonluk dâhili işleme izin belgesi almış vaziyette
Anladığım kadarıyla kapasite artışı için nakiti kullanıp 2022 yılında ya da 23 te sağlam bir bedelsiz verecekler.
Hisse zaten 8 fk ile oldukça ucuz bu piyasada.
"politikada hiçbir şey kazayla olmaz. olmuşsa, öyle planlanmıştır."
Kesinlikle haklısın ismene bak 22 den 17.5 0.85 Kr temettu geldi muhabbetine fk 6.8
Bizim yatırımcı böyledir ben tutmaya devam bakalım bekledigim fiyatın yarısında bile değil
Önceki günlerde de belirtmiştim yatırım nedeniyle 3 lira civarında temettü beklentim vardı tam da bekledigim gibi geldi, taksitli olması da gayet güzel,sermaye tavanı kararı da büyümeye paralel bedelsizler geleceğini müjdeliyor bundan sonraki beklentim bilancodur,Vestel tarafında açıklanan sürpriz temettü o tahtayı yıkar bize de kısa vadede temettu haberini satmak icin kullanmaya çalışırlar
[QUOTE=nilkiz;5240199]Kesinlikle haklısın ismene bak 22 den 17.5 0.85 Kr temettu geldi muhabbetine fk 6.8[/QUOTE
İSMEN düşüşünde, 01 Nisan da komisyonsuz işleme başlayacak Midas aracı kurumu da etkili oldu. Sadece temettü değil
Temettüler hayrlı olsun, ben de 3,5 TL civarı bekliyordum, taksit işi de gayet güzel oldu, tek seferde verince hisse fiyatı temettü sonrasında çok gevşeyebiliyor, böyle olunca ilgi yıl boyu devam edecek.
Vestel temettüsü için de komşuda pişer bize de düşer diye düşünüyorum. 2021 yılı Vesteller için çok hareketli geçecek gibi.
Ben de şeytanın avukatlığını yapayım, yatırım sonrası 1 ila 1.2 mlyr arasi dağıtım yapılabileceğini hesaplamıstık ama miktar 800 mn oldu.
Bakalım aradaki 200 ile 400 mn luk fark dediğiniz gibi yatırım harcamasına mı gidecek, yoksa rekor temettü açıklayan vestel e avans mı verecek. Bekleyip göreceğiz.
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Arkadaşlar bende 657. sayfa da görünmesine rağmen 656. sayfayı geçemiyorum yardımcı olabilecek bir arkadaş olabilir mi?
658. sayfaya geçmeden düzelmeyecek anlaşılan, ben de 3 gündür 657. sayfayı göremiyorum.
Şimdide 657 yi geçemiyorum
borsa sık sık derinden etkilenecektir. dövizde ve faizde sorunlar büyüyor.. yıl sonuna kadar bulunması gereken 250 milyar
dolar( dış borç+ merkez bankası eksi rezervleri) olduğu dile getiriliyor.. böyle bir para ise yok..
*turkbesd: şubat ayında beyaz eşya iç pazar satışları yıllık %42 ihracat yıllık %19 artış gösterdi
Bu gün lotlarımı az da olsa arttırdım. Vesbe'ye inanıyorum. Şirkete güveniyorum. Riskleri alıyorum. Allah büyüktür.
endeks destek bölgesine girdi( düşüşün son bulabileceği seviye)
https://hizliresim.com/BNtSf9
Sayfayı geçmiyorum. 658 gözüküyor ama tıkladığımda tekrar 657 geliyor
satışı gerektirecek bir neden yoktur. yükseliş trendi sağlıklıdır ve devam etmektedir..
https://hizliresim.com/dklbeB
İyi akşalmlar herkese.Genel kurul tarihi ne zaman bilen var mı acaba?
14 nisan diye biliyorum
V formasyonları,
https://hizliresim.com/EJ5j9R
Vesbeden vazgeçmem ama Vestelin supriz temettü haberiyle birlikte kisa vadede daha iyi hareket edeceğini düşünüp vesbe vestel değişimi yapmıştım bi miktar. Yakında satıp tekrar vesbelerimi fulleyeceğim. Çünkü normal şartlar altında yine rekor bir 1. Çeyrek göreceğiz. Bilanço nisan sonu gelir. Ondan evvel 14 Nisanda olağan genel kurul var, oradan da güzel haberler verebilirler.
sorun değil. ben de uzun süre özellikle göstergeleri hatalı değerlendirdim.. zamanla grafik okuma becerisi gelişiyor. teknik analiz öğrenen borsada riskleri en aza indirir. alım-satım zamanlamasını öğretir. yanlış bir hissede alım yapılmışsa zor durumdan kurtarır. en önemlisi para kazandırır. ısrarla çalışmalarına devam et..
Alip ekranı kapayali çok oldu yatırımların meyvesini alacağı günlerde de burda olmak nasip olur inşallah
SIKIŞMADAN KURTULMA
bugün fiyat tepedeki sıkışmanın zirvesini zorladı ve bu seviyeyi geçmeyi başaramadı.. zirvedeki direnç bu atağı karşıladı.
ancak bu durum seviyenin geçilemiyeceği anlamında değildir. alıcıların güçlü olması ikinci veya üçüncü atakta kırılma ihtimalini arttırmaktadır. grafikten gelen bilgilere göre fiyat sıkışmadan kurtulacak ve yükseliş başlayacaktır..
https://hizliresim.com/mPWzBw
5-20 günlük kısa vadeli hareketli ortalamalardan alım uyarısı
https://hizliresim.com/jFepRW
Zirvemizi kırdık böyle böyle büyümeye devam..
https://hizliresim.com/4t84xf
fiyatların önündeki engel kalktı..
60.70 zirve ve gecilmedi henüz
[QUOTE=nilkiz;5275147]60.70 zirve ve gecilmedi henüz[/QUOt
teknik analiz yaklaşımının ilk çıkış noktası dow kuramına dayanır. (wall street journal de yazar olan E.charles dow)
hisse senedinin günlük kapanış fiyatları birleştirilerek çizilen grafikler çizgi grafiklerdir. kullanılan veri az olacağı için
grafik çizimi ve izlenmesi daha kolaydır. "fiyatın en son eğilimini yansıttığı için TREND ÇİZGİLERİNİN ve FORMASYONLARIN
KONTROLÜNDE öncelikle tecih edilirler. dow kuramı yalnızca kapanış fiyatlarına itibar eder.
yukarıdaki grafikte kapanış fiyatlarına göre formasyonun tamamlanması 57.83 liranın kırılması ile olmuştur..
not: benim görüşüm değildir. dow kuramının benimsenmesinden sonra teknik analizin kullanımı böyledir..
Sermaye artırım amaçlarından biri zaten hisseye derinlik kazandırmak 1'e 10 bedelsize kadar artirim yetkisi alındı artık peyderpey mi hepsini birden mi kullanırlar göreceğiz,ilk hedef 2023 e kadar yatırimin tamamlanıp cirolara katkısı olacaktır