Açıkçılar da (satış tarafında) dadanmıştır şimdi...
Printable View
Açıkçılar da (satış tarafında) dadanmıştır şimdi...
4.56 kapadi.fena tokatladilar.takasada bakalim birazdan gelir.spek pis demistim.dun kademeleri 31 le doldurmus ruh hastasi
Gun sonu pastaya bakinca bir cacik yok.aciga satis varmi bilmem.o kadar islem.gedik tacirler yatirim felan filan ne amacladilar bilmem.spek kaf kafaya cikmis aksama sanki.ne kar ne zarar
Tam trader hissesi yaptılar ya...inatla beklemeye devam ....eh ne spek yatacak yerin yok
Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bunun yüzünden bir sürü hisse kaçırdım. Bu dakikadan sonra burdan ayrılmak yok benim için. Bu kadar baskıyı da anlamıyorum. Bugün tamam bu sefer gidiyor derken aşağı gelmesi,bu kadar işlem hacmi niye anlaşılır gibi değil.
Borsa 111.000 bin olmus.vakko 4.60 da eksiyemi dussen diyo :)) hisseyi topluyorlar.bariz belli.patronami baskasinami bilemem.ama sepk kendine toplamadigi kesin.bu tip toplanan hisselerin dezavantajlarida olur.su anda biz onu yasiyoruz.hisse fiyatida normal oldugu icin yukari cekmiyirlar toplamak icin.sureci bilmiyoruz.belki 1 yil belki 6 ay.yada kac lota tamam diyecekler bilemeyiz.5 milyon maksimum lot var tahtada acikta.
Hacimde bı kıpırdanma var...
En az 4-5 milyon lot işlem olmadan iş olmaz...Günlük 1-2 milyon lot normal hareketsiz hali zaten...
Ulan spek bı işler çeviriyor ama...bı aşağı bı yukarii ...5 ten aşağı sana mal yokk..çok beklersin...
Spekcigim 15 nisana kadar burdayiz.patron 3 yil sonundada kar aciklar ve yine yuzde 5 temmettu verirse zemin hazirlanmis olcak.istedigin kadar bas asagi.yakinda mal kaybedeceksin.baska yerden kar alanlar ocak basindan itibaren burda blanco icin pozisyon alacak.mal toplayacaksan 5 ile 5.40 arasinda dalga yap.2 milyon lot toplarsin kisada.bosuna oyalanma..
Buradan ayrılmak yok.İstediğin kadar basabilirsin spekciğim stop da yapmayacağıııııım.
Aynen kardeşim ..nisana kadar burdayım..tek lot satmak yok..Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yabanci takasi 5 gundur dusuyor.yersennnn.4.60 ustu al.4.60 alti sat. Yersennnn.cepto cep spek. Seni yakindan takip ediyoz spek...kim aliyorsa saglamci.yabanci hesaplarda tutuyor.200 bin 300 bin lot cikarip onla hacim yapip arttirmaya calisiyor..
Sayın yuzdeoncu...bu spek sanki bizi trenden indirmeye çalışıyor..içimden bir ses turpun büyüğü torbada diyo..fiyatı nereye çekerse çektin sonuna kadar burdayiz...nokta Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kimsecikler kalmamış....ben kendi başıma beklerim....
Bizde bekliyoruz ortak.ama pek tadimiz yok.cok firsatlar kacirdik.tam ralli yapti tum hisseler.mecbur bekleyecegiz.bu saatten sonra risk alip cikmam.hisseyi topluyorlar.ondan yildirma hareketleri.15 nisana kadar burdayim.yeni bir ortaklik icin girisimde bulunursa iyi olur.bulunmazsa onumuzde fazla marj yok.
Burdayız burdayız...Sessizce bekliyoruz...O günkü 4.88 devre kesme sonrası hareketin şokunu yaşıyoruz hala...
Hissede inatçı KY çok zannımca. Bide çok takipçili twitter fonomonlarından gelen mürit bi kitlede var.Tahta sahıbıda çıkartmıyor. Biraz dökülün de gidek benim babam.:kmk:
Beklemeye devam...
Hissede gecen seneden kalma ortaklik hikaye odakli kalanlar oldugunu dusunuyorum.bu kadar bıktırmaya fazla dokulen olmadigi gore.
Ayrica dedigin gibi twitirda populer son 1 aydir.hergun dunya kadar grafik atiyorlardi.4 ustu girende coktur.
Sorma dostum ya bende hala o şoku atlatamadim..ben al sat işini beceremedigim için sonuna kadar burdayim..Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ama yaralar sarılıyor...Trende oturuyor yeniden...
Endeksle aninda asagi basiyor spek..
Spekcigim bas 3.90 lara.bak hava bozuk.cok mal toplarsin belki.şansını dene bakalim.
Allah bildiği gibi yapsın. ALARK alacaktım, bunu aldım. Bi ona bak bi buna. Gerçi mallık bizde benim babam. Neyse.. Nasip..
8 gundur araliksiz yabanci takasi dusuyor.4.373.612 den 3.928.990 dustu.440.000 lot satis.yersen.yedikmi arkadaslar :))) 15 nisana kadar burdayiz.temettuyude 2 yildir yedigim gibi nasipse bu yilda yiyecegim .
Dostum temettü ne kadar veriyo..ne zaman veriyoo
Bilgi verirsen sevinirim..nasılsa nisana kadar burdayım..
Teşekkür ederim dostum...Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
1 saat ekran başından ayrıldım..olanlar olmus
Dostum bunlar bı çeviriyor ama hayırlısı...bı al sat yapmaya kalksam butun mali kaptiririz.o yüzden izlemeye devammm...Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ortaklar nerelerdesiniz iki lafın belini kiraydik iyiydi..
Endekse göre yine çekerler bi hareket...Artık bi üst level a çıksak oralarda beklesek süper olurdu...Şöyle 4.8x lerin üstünde...5.xx lere doğru...
Sayin cefaks son takas ve 6 aylik takas yapistirirmisiniz
Bu sefer bunu artıracağıma PETKM, SODA, SASA aldım. İyi ki artırmamışım. Uyuz benim babam.. Koca koca kağıtlar kalkıyor. Bu ufaklık sabırları zorlamaya devam ediyor. Neyse hayırlısı gari.. Ama vaktin daralıyor oyuncu...