2.05 e değdiğinde de tepki verdi, ama sınırlı, yine aynı yere geldi.Aynı gemideyiz, umarım aşağı salmaz.
Printable View
2.05 e değdiğinde de tepki verdi, ama sınırlı, yine aynı yere geldi.Aynı gemideyiz, umarım aşağı salmaz.
tepkı vermez ise buyuk sıkıntı olur
Daha önceden defalarca yazdığımız negatif finansal koşullar hala varlığını sürdürüyor, 2018 yılı bilançosu pek iyi gelmeyecek fakat son çeyrekte kur ve değerleme farkları ile en azından SPK ilkelerine göre finansal tabloları toparlarız gibime geliyor. Tüm bu veriler ceteris paribus iken olaya bir de şu yönden bakalım..
şimdi biraz hafızaları tazeleyelim, bundan seneleeeer seneler evvel;
1-Nurol inşaat tanesi 3,50 TL den sermaye arttırımı yaptı, USD bazlı değere hiç girmiyorum bile, şu an hisse fiyatı 2,10 TL...
2-2018 Ağustos ayında aşağıdaki açıklama ile halka açık hisseler oranı %27,5 dan %34'e çıktı
Nurol İnşaat ve Ticaret A.Ş.09.08.2018 tarih ve 2018/23 sayılı yönetim kurulu kararı ile Şirketimizde sahip olduğu 41.960.000 adet B Grubu payın Borsa'da işlem gören niteliğe dönüştürülmesi ve bu amaçla MKK'ya başvurulmasına karar verildiğini; bu işlem ile payların Nurol İnşaat ve Ticaret A.Ş. bilançosunda dönen varlıklar bölümü içerisinde yer almasının amaçlandığını, payların borsada satışına yönelik bir planlama bulunmadığını",
"Nurol Yatırım Bankası A.Ş. 09.08.2018 tarih ve 2018/1523 sayılı yönetim kurulu kararı ile Şirketimizde sahip olduğu 4.998.000 adet B Grubu payın, Borsa'da işlem gören niteliğe dönüştürülmesi ve bu amaçla MKK'ya başvurulmasına karar verildiğini, bu işlem ile payların Nurol Yatırım Bankası A.Ş. bilançosunda dönen varlıklar bölümü içerisinde yer almasının amaçlandığını, payların borsada satışına yönelik bir planlama bulunmadığını" bildirmiştir
Bu hisselerin dönen varlıklarda yer alması demek hisse fiyatının bu şirketlerin kar zarar tablosunu da etkilemesi demektir (654 ve 649 hesaplar kullanılacaktır diye düşünüyorum). Yani bir nevi yatırım hesaplarında bulunuyor. Hatta 2018 bilançosunda olmaz ama 2019 içinde belki temettü planları bile olabilir.
Yukarıda yazdıklarım birer senaryo tabi, gerçekleşebilir de gerçekleşmeyebilir de ve/fakat ana sermayedar tarafından atılan her adımın bir sebebi vardır illaki, bence tabi...
2 seviyesi stop olabilir adam biranda 25bin 30bini veriyor ne deli para var insanlarda yahu
Bu kadar borç varken temettü veremez.Bu sadece beklentide kalır.Öteye gidemez.En azından 2019 yılı için, benim düşüncem bu.
Tek fiyattan islem goruyor sanki 2,09
https://i.hizliresim.com/261EMO.png
Redmi 5 Plus cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
2.07 uçurumun kenarındayız.
2.05 sabır.
Yarın cuma.Borsa 85.000 'in altını görür.Nugyo da 2 nin altını görür sanırım.
https://i.hizliresim.com/r5MvDN.png
2,05 kalktigi an sihirli bir el 5000 lot koyuyor hemen
İste bundan bahsediyorum
https://i.hizliresim.com/r5Mvb3.png
Bu seviyelerden bu kağıda kimse girmez.hele ki bu ortamda.Kendileri çalıp kendileri oynuyo, bence.
İsmail Bey hayırlı olsun yine almışsınız bir bana ayarlamadınız şundan
SM-G570F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bir dönem hatırlıyorum 3 atmış hediye gelmişti oradan aldı götürdü 5 80'e Yani yapmak istedikten sonra yapar yeter ki iste Ağa dediği gibi
Bizim borsamız negatif ayrışıyo.Yabancı payı 61,30 lara kadar inmişti.Şu anda 65 leri geçti, borsa hala düşüyo.Birbirine tezat.
hergün düşüş 2 altı tehlikeli bence stop edenler olursa panik satış olur buralardan inşallah dönerde biraz nefes alırız nalet olsun sana
9 aydır hergün eksi.
Âlim satarmisiniz
https://i.hizliresim.com/qdMakW.png
bugun 5 bın lotcunun gazabına ugradık yıne koydu 2,05 e
vay beeee koskoca nurol'u 5000 lot mu durduruyor!!!
Hayır 5000 lot durdurmuyo endeks durduruyo bide ağaların canları öyle istiyo.
Endeks +1,5 nerdeyse yine eksi kapatacak.Anlamadığım nereye kadar düşürmek istiyolar.
2,04, bugün de eksi olmalıydın.Neyse pazartesi kaldığın yerden devam edersin.
Bende diyorum piyasa niye sallandı bu kadar
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
Piyasayı ben sallamadım valla:kmk:.beni de salladılar bugün.Son iki ayda al satlar fazlalaştı .10 kadrme vardı bende zaten ama iptal etmişlerdi.son 6-7 aydır al sat yapmıyorduk.iki aydır alsatlarla nakiti sabit tutabiliyoruz yoksa hep bankaya çalışıyoruz:oleyo:
Araci kurumunuzu arayin isterseniz net bilgi verirler araci kurumlar arasinda farkliliklar oluyor
Üstadlar bu hafta beklenti nedir iki değerleme raporu bize katkı saglarmi
Üstad değilim. Yıllık trafiği inceledim bugün. Artık buralar düşüşün sonu gibi duruyo. Daha önceki Dibiyle aynı noktada. Teknik indikatör onu gösteriyor. Burada durur mu bilmiyorum. Belki son bir dip çalışması daha yapar emin değilim. Ama daha fazla salmıyacağını gösteriyor teknik indikatör. Ytd
Hareketleri daha aşağı gitmek istiyorum diyor. Teknik buralar son diyor. Bu hafta belli eder. Ytd
Nugyo degerlemeyi bugün mü aciklayacak
üstad olarak konuşuyorum :-)
oncelikle herkese iyi haftalar, mevcutta konuşulan faiz indirim haberleri ile bizim haftamız olması dileğiye diyelim zaten çok kritik bir rakam olan 2 tl sevıyesı kuvvetlı destek olacagını düşünüyorum o yuzden ilk hedefımız 2,20 çünkü orayı geçmek için çok çabaladı ama olmadı ğeçerse 2,50 birdaha dener.