Bundan sonra yeni tarla aramak lazım. Tarlasiz durulmaz. Bağımlılık yaptı.
Printable View
Bundan sonra yeni tarla aramak lazım. Tarlasiz durulmaz. Bağımlılık yaptı.
İBB Meclisi'nin 17.03.2022 tarihinde bugün gerçekleştireceği toplantı gündeminde; Kartal ilçesi, Merkez Mahallesi, S9 Alt Bölgesine ilişkin 1/1000 ölçekli UİP planı, İmar ve Bayındırlık Komisyonu Raporu (2021/1090) ile Kartal ilçesi, Merkez Mahallesi, S10 Alt Bölgesine ilişkin 1/1000 ölçekli UİP planı, İmar ve Bayındırlık Komisyonu Raporu'nun (2021/1091) yer aldığı İBB'nin https://application2.ibb.gov.tr/IBBW...isGundemi.aspx adresli internet sitesinden öğrenildiği 17.03.2022 tarihinde bugün açıklanmıştı.
17.03.2022 tarihinde gerçekleştirilen İBB Mart Ayı 4.Meclis Toplantısı, https://ibb.tv adresinden canlı olarak takip edilmiş, Şirketimizin arazisinin de yer aldığı alt bölgelere ilişkin söz konusu İmar ve Bayındırlık Komisyonu Raporları Meclis tarafından oy birliği ile kabul edilmiş olup, kabul edilen raporlar ekte yer almaktadır.
Gelişmeler oldukça bilgilendirme yapılacaktır.
Pay sahiplerinin ve Kamunun bilgisine sunarız
Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
182
Turgg
17 Mart saat 17.17
Seans sonu değişir.Degisecek.
Maymunu kafese sokma pesinde karanlık taraf.
Maymun hincindan sağa sola ...
Akıllıca davranırsa
Ki öyle yapması lazım maymunun.
Hızlıca ilerlet hisseyi
Pişman olmazsın...
Ve emin ol o kafese girmeyeceksin böyle yaparak.Yoksa paramparça edecekler seni Şebeke pislik taraf da zaten..Pes etme.
Turgg
184 _185 gidip geliyor.
Anahtarı kaptirma .Aç diğer kafesin anahtarıni ! Serceler de sana destek verecek emin ol...
O sende olduğu sürece bunlar sana gebe.
Akşam da istişare halinde olursun eş dostunla.
185-186 gidiyor geliyor
bugun ne oldu? Robota mi verdi spek? iki gun once robot alip dun verdi.Acaba bu sefer gecek yabanci olabilir mi, park etmek icin? Eger robotsa yarin vay halimize. Ayrica onaylanan imar kac gun sonra askiya cikiyor bilen var mi? Yasal bir suresi var mi?
bakalım ne yapacaklar
Bu aşamada artık geri dönüşü olacak bir şey yok. Bir aksilik çıkmayacak planla ilgili. Bir kaç aya zaten sonuçlanacak. Yani bu bölgede boş olan arsalarla ilgili pazarlıklar ve planlamalar, anlaşmalar proje fikirleri yapılabilir aşamada artık. Birileri harekete geçmeye başlamıştır bile. Tek engel ekonomik krizin derinleşmesi. Bu da uzak ihtimal değil. Yani bizim durumumuzdan kaynaklanacak pek bir engel kalmadı. Bugün hazırlıklar başlasa projedir finansmandır zaten 1 yılı bulur bir inşaatın başlaması.
Dün gelen açıklama şu şekilde
(*) İstanbul İli Kartal ilçesindeki arazinin mülkiyeti Şirketimize ait olmayıp, ana ortaklığımız Eczacıbaşı Holding A.Ş.'nin mülkiyetindedir. Eczacıbaşı Holding A.Ş.'nin sermayesinde Şirketimiz %37,28; Eczacıbaşı Yatırım Holding Ortaklığı A.Ş. %11,54 oranında pay sahibidir.
Bu arada halka açıldığında bu hisse dolar bazında 12.5 usd civarı idi. Tarla idi bildiğin. Bugün arsa oldu fiyat 12.65 usd. Üstelik doların kendi içindeki enflasyonu hesaba katarsak bunca yıl, durum ortada. Eh biraz değer artışı beklemeliyiz değil mi?
18 Mart 2022
Turgg 187.50 saat 13 suları.
Zirve denemesi yapan hisse hareketleri ile bire bir örtüşüyor
Sabit hızlıca yukarı çek düşür
Toplamaya devam et
Bir haberi paylaş ( bedelsiz , proje ...)
Coşku coşku
Tavan tavan
İki üç gün zirvede sabit
Sonra zirveden yüzde 30 düşüş
Sonrasi malum.Benim hedef.
Bol kazançlar .
Elinden geldiği kadar herkese iyilik et.Eger o kişi buna layık değilse sen layıksın Sen degerlusin.
İnsanın genetik kodunda iki değerli hazinesi var:Yasama enerjisi , yüreğe dokunmak.
Yaşama enerjisi güneş , toprak , şu ,hava , ağaçlar ...
Nisan yagmurlarinda
islanin derler.Tamam ama eskisi gibi temiz hava var mı ki...
Adamlarin ,pardon insan olmayan güruh ,Ukrayna da depoladığı kimyasal spreyleme hammaddeleri var .Bu aralar sözde Metoroloji uçakları ile zehiri puskurteniyorlar.Kafani kaldır gokyyzune bak
Bugün iktidarlR chemistrail kimyasal spreyleme alüminyum, baryum...Sorumludur.
Adı küresel isinma ile baş ediyoruz
Ulan ileri zeka toprağı suyu insanın fitratini bunlarla bozuyorsun.Yazik!
Ukrayna hem kimyasal spreyleme hem de biyolojik virüsler için merkez üssü mu acaba!
İkincisi yüreğe dokunmak.Biyolojik virüs ile mesafe koydular.İnsan insanın düşmanı oldu.
Gel de toparla.
Siz siz olun ihtiyacı olana el uzatın.Nöronlar kalbinizde nasıl ışık sacacak.Bu da sizi guzellestirecek.
Haa senin iyi niyetini istismar edebilirler .Olsun o layık değilse sen layıksın.
Hoşca kalin
Vinn
Haklisiniz bu asamadan sonra donus olmaz. Ama normalde spek alip goturmesi lazimdi, yine yapmadi. Hala alima firsat veriyor, ya da bize oyle geliyor; beklenti bitti diye milletin malini almaya calisiyor. Ben olsam cekerdim cok yukari kimseye alim firsati vermezdim, gelene ordan verip alttan almaya calisirdim. Cunku ederi cok rahatlikla hesaplanacak bir sirket. Istanbul'un tasi topragi gercekten altin oldu.
Bakalım askıya çıkması kaç gün, hafta veya ay sürecek. Artık gözlerimiz ibb nin başka bir linkinde olacak: https://planaski.ibb.gov.tr/
Bu saatten sonra endekse sert düzeltme gelirse eldeki TL ile rahatlıkla kumbaraya tarlanın son demlerini eklemek farz oldu. Dövize endeksli mevduat yerine arsa olmaya endeksli tarla yatırımı daha makbuldür kanımca.
Ha bu arada Uçar abimizde hala tık yok. Kağıt için yılların haberi geliyor duymamazlıktan geliyor. TL bazli zirvesine bile atak yaptırmadı. Demek ki lotlar tek elde toplanamamis kaç yıldır. Bu saate kadar gelmeyen hiç gelmez. Belki bizim asıl patron şapkadan tavşan çıkarır bi haber yollar. Artık hissemiz pimi çekilmiş bomba her an patlayabilir. Ytd...
Kartal'da çıkacak.
Bu sene henüz Kartal askıya hiçbir şey çıkarmamış. Bakalım ilk çıkacak bizim binlikler mi olacak bekleyip görelim.
https://belnet.kartal.bel.tr/webaski/
Yine işkence başladı
Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Deniz yatırımdan alis giren Uçar abiyse kalıbının adamı olamadı. Teessüf ediyorum.
Biz ondan tavan tavan götürmesini bekliyoruz..
Gençler sizi aşırı heyecanlı gördüm.
Unutmayın bu saatten sonra arazinin fiyatı biste belirlenmez realiteyi unutmayın.
Istanbul da merkezi konumda arazi stoğu neredeyse hiç kalmamış illa birileri arazi istiyorum diyecek ise tıpış tıpış patronun yanına uğrayacak verecek parasını alacak arazisini.
Biste bu saatten sonra kumarbazlar işlem yapar turgg tahtasında.
Daha net anlaşılması açısından şöyle bir örnek verebilirim 1tl maliyetinin 1.5 tl olması gibi
180 tl ile turgg alıp satan ne yaptığını ancak bu kadar biliyor diye düşünüyorum.
satmakmi mantikli yoksa proje uretmekmi daha mantikli...egerki arsayi satarsa fiyati tahmini ne olur gazmanbaba.. birde proje yaparlarsa bir insaat firmasiyla sanirim yyzde 50 / 50 hasılat paylasimi yaparlarsa ne kazanirlar...hangisi bizim icin daha iyi olur...sizin fikrinizi cok merak ediyorum...tabii arkadaslar sizlerde yorum yapabilirsiniz hangisi bizim icin daha iyidir???
Nöbeti vakıf yatirim devralmiş. Tahta kabız oldu.
Tahta teknik on numara coşkuyu bir türlü vermiyorlar neyi bekliyorsunuz spek efendiler!
Malî taşıyacak oyuncu lazım adamlara yukarı giderken sırtından para kazanacak sonra vakti geldiğinde geri alacak bunların kafa böyle çalışır. Fon bulamamışlar demek ki.
Imar aski vs süreci bitse bile secimden önce hiç kimse bir çivi bile çakmaz bana göre şu anda dünyada aşırı derecede belirsizlik var.
Uzun vade de elbette bu şirket tek varlığıyla ve bölgede ki en güzel lokasyon olmasıyla sahiplerine çok güzel para kazandıracaktır.
Arsamı satılır şirketi mi satarlar yada ortak bir proje mi üretilir gelir paylaşımıyla bunu kestirebilmek güç.
Olası ip uçları genel kurulda belki verilir.
Müsait olanların katılıp patrona sorması lazım gelecek nasıl şekillenecek diye.
Bunun dışında tahtada oluşan fiyatı fazla kafaya takmayın yoksa hata yaparsınız.
Tüm gerçek yatırımcı paydaşlarıma hayırlı bol kazançlar dilerim umarım herkes gönlünden geçen fiyata satar malını.
Deniz yatırım çok kıvranıyor orgazm olması için tavan serisini başlatması lazım. Daha ne bekliyorlar hala anlamış değilim.
Bunu anlayamayacak ne var paydasim senin satmani [emoji16]
Kapanışta girdiğini 10 gün giredursun 400 e gelir alir o zaman spekler
Yatırım tavsiyesi değildir.
Ruslar geliyor ev alacaklar arsa lazım.. İstanbul’un yenilenmesi lazım .. nüfus artıyor bize ev lazım… bu alana imar lazım .. her tahtaya bi Uçar lazım..
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Demek ki neymiş kapanışta 100bin lot alış girmek delikanlılık değilmiş.
Zamanında bizde seansta yazdık 100bin lot alisi hemde tüm seansta babalar gibi alışta bekledi [emoji16]
Spek sağlam belli geçmişte yaptığı işlerden belli ama ne beklediği konusunda çok fazla bilgim yok.
Bir zaman yada beklediği mal bir türlü düşmeyen kalın lotlar mevcut olabilir hoş tahtaya bakınca öyle bir malda görülmüyor. Zaten o malı tutanlar eski yatirimciysa ki öyle olmak zorunda bu takas yapısıyla.
O malı bu fiyattan alması imkansız maliyeti bile kurtarmıyor.
Toplu haldeki malın ederi belli, piyasa koşullarına göre bu eder sürekli artmakta. Yıllarca taşıttı, bu fiyattan mı alacak? Çok bekler. Paylaşmayı öğrenecek bir gün. Bu inatla bir yere varamaz.
BLA-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Nihayetinde kıvranan spekler. Paşa gönülleri ne zaman isterse o zaman tavan serisi başlatırlar. Geçenlerde dap yapının nisantasi koru projesindeki daire fiyatları vardı. Spekin girdiği alisa 1 daire bile düşmüyor. Varsin hesabı spek tayfası yapsın...
Semt pazarından bildiriyorum 4kg sarı patates 50tl en ucuz domates 25tl olmuş alooo kime diyorum [emoji16]
Ehtiyarlik zor bir sınav hem ağır geldi hemde kızartma yasak ondan dolayı almadım patatesi.
Genç adam alır taşır torbasını eve gidene kadar yakar kalorisini afiyetle yer kızartmasını.
Benim gibi ehtiyarlar da anca boş boş laklak eder [emoji16]
Havada fena değildi gezdik dolaştık parklarda bahçelerde emekli takimi ile sohbet muhabbet .
Nasılsa arazi görünümlü tarla olduğu yerde durmakta Spek te başka yerlerde operasyonda aksama genel kurula katılacakların listesini de alır kimde kaç lot mal var ondan sonra ne yapacaksa yapar artık.
Yarın genel kurula gidecekler patrona soruversin bu aski imar tapu işleri tahminen ne zaman biter acaba.