tekrar aldım ama iyi mi ettim bilemedim:whistling:
Printable View
tekrar aldım ama iyi mi ettim bilemedim:whistling:
Nasıl ses çıkaralım ki bindik bir alamete gidiyoruz kıyamete sanırım bugün tabana demir atacak..yıllar önce netaş da bu filmi seyretmiştim.ha dönecek ha buran dönecek derken sekiz yıl geçti o dönecek dediğimiz rakamlara gelemedik...yapacak bir şey kalmadı bu saat ten sonra...hakkımızdan hayırlısı olur inşallah..bunlar benim şahsi düşüncemdir..kimse dikkate almasın...ytd
Tahtaya ekstra ceza aldırmak için kasıtlı hareketler olabilir. Bu alış ve satışlar aracı kurumlara faturası ağır bir şekilde kesilecektir. Meydan boş değil şu SPK olmasa tam kan emici şu aracı kurumlar. Garibanın elinden resmen çaldılar alın terini ,
Bu kadar dibe vurdurup kaldırıp yine vurmak milletin üç beş kuruşunu gasp eden sayın Tahta yapıcı ve anlaşmalı aracı kurumlar kazandığınız paraları inşallah Kanser ilacı alarak geçirirsiniz
Şuan ekstra cezalık bir durum yok ortak...bu hareketler gayet normal... bu kadar beklentisi olan hisseyi kolay kolay yedirmezler, aşağı yukarı dökecekler ki senden benden toplasınlar malı... sabırla bekleyenlerden olduk allahın izniyle ekmeğimizi yiyeceğiz... perşembe hem spk onay beklentisi hemde bürüt takas bitiyor normal işleme başlıyor... hakkımızda hayırlısı olsun inşallah
SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ben takaslara baktığımda Kasım ayının başından bu yana tahta sahibi olan isyat ın lot miktarını arttırdığını görüyorum ve onu takip edip beklemeyi yeğliyorum. Yatırım tavsiyesi değildir.
HTC U11 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
iş yat ky kurumudur.
orada miktar artıyorsa muhtemelen ky almıştır.
tabi bence.
Geçmiş teki arkadaşlar
İşlem hacimi olarak yeterli gören varmı?
YTD
Ben hiç hacim görmedim kağıtta.
Şöyle 200 bin olamazmıydı.
Bu kadar az işlemlerle yıkımı yaptılarmı şimdi.
Bende bu açıdan bakayım dedim.
Geçmişte 360 bin ile 200 bin lotlar görülmüş.YTD
Merhaba...
Işlem haciminin düşüklüğü tamamen bürüt takas uygulaması olmasindan dolayı...
Perşembe o dediginiz işlemler başlaması muhtemel..
Asla yatırım tavsiyesi değildir
brüt takas ve diğer ceza işlemlerinin 2 gün sonra kalkacak olması , perşembe günü spk kararı çıkma ihtimali olumlu yansır düşüncesiyle yeniden pozisyon açtık
--konya,egeen vs tavana kitlemişken bizimki nazlanıyo
Düğüne geç kalan, pasta değil bisküvi yer :)
KARTN günlük
https://i.hizliresim.com/aYGyW6.png
Tavana ramak kalmış buna sevinemiyor insan...
Sanki bedelsizi konya egeen açıklamış da tavan tavan gidiyor, bizde onların hatrına gidiyormuş gibi bir görünüm var , ne garip ... !
arkadaşlar acaba %2500 bedelsizi BFREN-KONYA-EGEEN mi veriyor hepsi tavan olmuş da
iyi de hocam hazır bedelsiz açıklamış olanı var ne diye millet olup olmayacağı belli olmayan beklentiyi satın alıyor anlamadım.
Biizm yatırımcımiz giden uçan hissenin peşinden koşmaya bayılır, biyerden döner kucağa bırakırlar sonra ister zararına veririsn istersen uzun yıllarca taşırsın....
Neyse biz kartonumuza bakalım, :))
Tavanımız hayırlı olsun inşallah Çok çetin bir maç oldu :)) sabırla bekleyenlerden olduk şükür
tavanı gördü ama diğerlerine bakınca iştahsız bi şekilde. bunu gören atladı :)
yine ortak satışı gelir mi sizce
Tsk. Sayın kubilayhan23 yani bu 1500- 2000 satılırsa biter mi satış
Malın tamamına yakını onlarda.
Bu tahta patron ve adamlarının cirit attığı bir yer.
Yanıltmayayımda kimseyi.
Ben bu hisseyi 10 yıl taşıdım maliyetim çok çok aşşağılarda
Çok az bir miktar beleş hisse bıraktım ve süreci izliyorum.
Patron ne derse o
Eskiyi merak edenlere diyeceğim öyle belli bir rakamda durmazlardı.YTD
Direk düşerdi kağıt.
Şimdiyse hala oyalanıyor ve başka bir planları var galiba.
Onun için benden ve yorumlarımdan kimse etkilenmesin LÜTFEN
Ben çoktan bu kağıda veda ettim.
Bereket versin deyip doco almıştım onuda şutlayıp algyo aldım.
Yalnız eski göz ağrımıda takip ediyorum.
İşlem hacimini brütte bile olsa yapan yapıyor.
Asıl endex de yükseliş olmasaydı ne yapardı bugün onu merak ediyorum . Esas yarın artık yükselirse takdirimi alır
Şirketler resmi açıklamayı iş yatırımın temettü sayfasına yapmıyor...kap 'dan takip ederseniz...yalnız fikriniz değil yanında bilginizde olur
MI 8 SE cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yarın 4 saatlikte 2871,9 rakamını geçerse trend pozitif yakıyor. Endeks ters hareket etmezse yarın da pozitif bir görünüm bekliyorum. Perşembe günü zaten tüm cezaların bitişi ve spk gündemiyle yine fena geçmez. Egeen ve konya bizden daha hızlı olma sebebi fiyatlarının ucuz olması bana göre. Karton ise perde arkasındaki kahraman bana göre :) Al, sat tavsiyesi değildir.
Bugun daha güçlü sanki
SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
yarın ceza bitiyor . birde onay çıkarsa katmerli olur diye beklentim var.. onay uzarsa hisse üzerinde baskı oluşabilir
Resmen konya egeen hatrina gidiyormuşuz gibi..insanın zoruna gidiyor vallahi ,sanki bedelsizi onlar açıklamış
[QUOTE=kaybeden1;4974169]Resmen konya egeen hatrina gidiyormuşuz gibi..insanın zoruna gidiyor vallahi ,sanki bedelsizi onlar açıklamış
Peki onlar düşuşe geçerse bunun durumu ne olur acaba..ytd