Gambiti Ceyn bile dolar bazli destekten mal aldi dun...El Hamdullah simdi sortcu kovaliyo...
bu eseklerden korkulur arkadas...
Printable View
Gambiti Ceyn bile dolar bazli destekten mal aldi dun...El Hamdullah simdi sortcu kovaliyo...
bu eseklerden korkulur arkadas...
6,50 dolarda cok hissiyatli. Altinda dolar coker. 50-60 kurus iner asagi paldirin kudurun. Endekste 100 bin+
1 aydır doğru düzgün para kazanamıyordum , bugün borsa hayatımın en kolay kazançlarından birini sağladım , pala resmen para saçıyo etrafa...
88 bin üstüne attılar. Mal almak istiyorlarsa tekrar aşağı kırıcakmış korkusu vermeli :) 88 üstünde mal alamaz. Direnç geçildi diye 92 ye kadar kimse satmaz.
:))))) Zalim Anadolu çocuğu pala
Tepki bitene kadar vaka sayısı az gelir herhalde. %10 peşinat can suyu oldu.
bu hareketler bir çok kişiyi şüpheci yapıyor, paranoya yaptırıyor.
gerçekten düşüş bitti mi, artık rahat nefes alabilir miyiz, mal alırsak elimizde kalır mı, pozisyonumuzu bozarsak arkasından bakıp kalırız mı, yoksa bu dışarı çıkmak için bir fırsat mı?
bir sürü deli sorular. akıntıya göre hareket eden voleyi vurur. çok temkinli olanlar bir şey kaybetmeyebilir ama bir şey de kazanamayabilir.
ne kadar risk o kadar köfte (ya da o kadar dayak).
Gün sonunda 100 kişiden 95 kişinin
ütüleceğini ön görüyorum
bugün kazanırsa 100 kişiden 5 kişi kazanır die tahmin ediyorum
Yükseldikçe short luyorum. Ne kadar yükselirse, o kadar işime gelir. Hedef belli benim için.
Yurtdışı hiç kar satışı bile yapmıyor. Daxın zaten teknikte 10 bine kadar atarı var. Yine dow açılınca enteresan bi gün olacak.
Bizim pala şimdilik 88 direncinin üstüne demir attı destek yaptı. Desteği görüp satan geri alır.
Bi düne bak bi bugüne. Ak la kara gibi...
Cuma günü gibi tuzak değilse bu hareket ayu katliami olur
hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
8,50 den satmalik, 7 lira altindan tekrar almalik garan var. İrtibat ben.
Gün sonu bakalım ne olacak
Kaç kapatacak
anadolu çocuğu pala
Made in JAPON :)
Şahsi düşüncem
Gün sonunda hani böyle feci dövülürsünde kafa baş döner ya
aha öyle bir durum söz konusu olacak die sezinliyorum
Sanki üzerinden kamyon geçmiş gibi hissedecektir
İyi vuruşmalar dilerim akşam görüşürüz
eskiden kuveytturkun altın fonu vardı borsada birebir altın fiyatı o kaldırıldı mı?
ABD nin 2 trilyon dolar mevzusu daha senato da onaylanmadı, di mi?
ayu falan kalmadı..hepsi keyif modunda dinleniyor...
50.000 puan düşmüş vadelide paraya koyacak yer bulamadılar...
https://i.hizliresim.com/oqruJ4.jpg
kim alıyor ?
yabancı mı?
devlet mi?
neden alıyor?
tedavi bulundu diye mi?
tüm borsalar çıkıyor diye mi?
yoksa yeniden kucağa verme mi?
bunları bilen malı götürür.
fakat şunlar asla unutulmasın
1-) Aşı bulunmadı
2-) Vaka ve ölü sayısı her geçen gün artıyor
3-) Ekonomiyi yada borsaları kurtarmak için atılan adımların karşılığı yok
4-) İyi haber pompalayan çok kişi var çünkü hepsinde mal bekliyor
5-) Kurtuluş yine abd de olacaktır onun düzelmesini bekleyin.
sonuç ( bence )
bu yükseliş güzel şeylerinde olabileceği psikolojisini insanlara göstermek için yapılan 1-2 günlük bir boğa gösterisi
ve
ayılarda azucuk dinlensin :)
son olarak yükseliş kaçınılmaz ama şimdi değil.
kesinlikle ytd.
saygılar
Tunus Ticaret Bakanı: İtalyanlar tıbbi alkol yüklü gemiye el koydu
haydutluğada başladılar...
avrupa birliği insan hakları ne oldu...
Domuz gibi inatçı vermiyor ısrarla aşağı
RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dana bu zaman lazım,
borsalarda yalancı ralli başlamış gözüküyor.. bakalım nereye kadar yükselecek endeks..
Şuan Tabelada
En yüksek : 105.900
En düşük :101.975
Yanmış
84-88 kapısından Aşağı bakmaya korktuk.. Başımız döndü çünkü, az cesaret toplayalım
Nejamin 6.3 hedefli obo yapmis. Du bakalım nolcek?
olu esek pegazus bile kicini kaldirdigina gore...daha cooook giderimiz var...cauty nin yuruyusu bile deyisti...
Trend döndüğünde sen bir şey alamazsın. Aynı bugünkü gibi +GAP larla %20 yükselir farkında olmazsın bile. Buradaki kazancı risk algısı belirler. Dün kapanışta 4,99 SASA aldım o sırada her yer kıp kırmızı dokunamazsın bile. Sabah 5,24 hemen verdim. Allah bereket versin. Ne kadar pilav o kadar köfte:)
neden bilmiyorum ama Dün açıklama için sağlık bakanı ekran karşısına çıkmadı sanırım
104700 den acilan longlar 105600 dan kapatildi. 106000-106500 bolgesi gecilmeden long acmayi dusunmuyorum.