Gaziantep civarı.100 bin nufuslu bir ilçe.
Printable View
Ne yazalım şuradan aldım şuradan sattım , şuradan şu buradan bunumu aldım yazayım.
Dün sabah yonca ve endeks grafı paylaştım pozisyonum onlara göre açıldı.
Akşam Trump ın petrol fiyatlarına sözlü müdahalesi ile kapattım .
Bir tek elimde kozaa hisse olarak var .
Bu saatlik hareketleri treda olarak kullanırım böyle günlerde.
Borsa düşerken ülke gerçeği, çıkarken algı operasyonu
97.300- 98.200 -99 bin palanın bir haftalık oyun sahasıydı..98.200 üstünde her zaman 99 u kırmak için atak yapabilir..99 kırıldığında uzun barlar oluşur..aksi senaryo 98.200 altı kapanışlarda bu sefer 97.300 destek olmayabilir..
24 Nisan Cuma günü 31 ilde bütün bankalar kapalı olacak...
BIM de Pereja üretimi Karayel Limon Kolonyası 400 ml 4,95 TL. Birileri almış n11.com da 13,70 TL ye satıyor.
https://urun.n11.com/kolonya/karayel...E&gclsrc=aw.ds
Sarılardan deli trump petrol fiyatlarını artırabilmek için her türlü çılgınlığı göze almış durumda
I have instructed the United States Navy to shoot down and destroy any and all Iranian gunboats if they harass our ships at sea.
Bu aşamadan sonra düşecekse bile en az 5000 puanlık altın vuruş yapmadan düşmez.
Boğalar beklediğimden çok daha azgın çıktı.
Trump reis yeni bi rallinin fitilini daha ateşledi
Bu haberle hem petrolde kısacıları saplam patlattılar hem borsalarda ciddi short toplama uğraşı içindeler her zamanki gibi korkuyu salıp
Mazota benzine yeni indirim gelmişti yarın tekrar idirimin üzerinde artış olur 😊
Ben 0015 de alacağım mazot kesin iki güne 40 kuruş zamlanir hem petrol hem Benjamin bir de üstüne irana iki mantar tabancası sıktı mi tmm bu iş
İnternetten baktım petrol deposu yapmak maliyetli iş gibi. Arada sırada ortaya çıkan bir durum. Yağmur ve buharlaşma sorun olmasa büyük havuzlar da yapılabilir ama kalitesini korumak gerekiyormuş, ayrıca yangın vs riski de var.
ABD sağlam kaya tuzu olan yerleri oyup depo yapmış yer altında, ABD rafinerilerinin kullandığı 2 tip petrolü stokluyormuş.
İran abd sürtüşmesi geyiği her ralli zamanları olan bi şey.. Yeni viopcu arkadaşlar aman diyelim..
bazen ara vermek iyidir.........
1710 gold short
Ne kuantum fiziği ne matematik ne kimya biyoloji ne de uzay... Evren bist yükselsin diye var resmen
RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dolar ikili depe gözüküyor şimdilik.
Tuzak olabilir.
Öte yandan halen
endeks 100 bine öpücük kondurarak geri gelir diye düşünüyorum
Spot vadeli ile beraber yukarı geldi
yurt dışının satışına
vede petrol fiyatların daki duruma göre
yurt dışı da iyi
biz ise daha iyiyiz
Dow en yüksekten 1000 puan aşağıda
biz ise en yükseğe yakın sayılırız
Perşembe bizim piyasa kapalı
Normal olan bugün satış olması
fakat satış olmuyorsada dikkateli olmak lazım gelir
Sevgili Arkadaşlar
Tüm Shortları Kapatmış Bulunmaktayım
Tatile Çıkıyorum gayri
81 Den Başlayıp 110 Biğlere kadar Long Koşturduğum
Ardından 118 Bip 112 Bip Arası Short Koşturduğum vadeli benim için güzel kar yazdı
Karı üttürme gibi niyetim yok
hepimiz hakkınıza helal edin
UCUZUN UCUZU OLURSA
YADA RALLİ OLURSA 100 BİN ÜSTÜ O ZAMAN GELECEĞİM
BENİ ARAYAN SORAN MERAK ETMESİN DİE YAZIYORUM
EN KISA SÜREDE GÖRÜŞMEK ÜZERE DİKKAT EDİN KENDİNİZE
115.900 geçerse hızlanması lazım...
Bugün olur mu olmaz mı bilmem ama 118.500' e kadar gider...
Canınız sıkılıyorsa sasa tahtasını izleyin...
Borsa değil mübarek bereket tanrısı.. Nerden long açarsan aç, hangi hisseyi alırsan al bedava para dağıtıyor
Evet iş yatırımı bekliyoruz şimdi...
İki gündür açtığı yüklü şortlarla gelip makası kapatmasını bekliyorum...