Neden oyle munasebetsiz bir yere yakiyorlarki...
Printable View
Ben hep bu yoneticileri uyariyorum, bu Gaya sdace iraki kadehi kaldiran biri degil. Tam techizatli bir gercek musluman ayni zamanda. Bidaki sefere forumdan uzaklastirmadan evvel 10 kere dusunun. Bii ahi tutarsa size ne olacagani dusunmeye baslasaniz iyi edersiniz.
1 United States Dollar equals
6.88 Turkish lira
Reha Gaya gelmiş, nerde gırmızı halı ve havai fişekler ahali..??
Cancan dansı da olds Keşke
Bu arada luppo yu geçmiş sayfada görünce bugün bir markette 60-70 farklı parça atıştırmalık aldı öndeki bir çift .
İçimden evden tutmak için stok yapıyorlar sanırım diye düşündüm
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Dow Jones + 930
Dow uçuyo uçuyo.. :he:
corona - korona- zorana vb. ismi her neyse bu mikroptan kurtuluş çok zor. Mesele sağlık olsa ( kene vakaları 6 kat artmış, kanser artıyor, verem bile hortlamış diyorlar ) bırakırlar sağlık bakanlığına !
mesele çok büyük bence. bizden saklanan şeyler olduğunu düşünüyorum. Nedeni ABD başkanının sürekli değişen açıklamalarıdır. Onlar bile böyle yaparsa biz yanmışız. Evden çıkmıyorum. ( Reis seçim gezilerine çıkana kadar. )
2018 nisan ayında da doların gözü toprağa bakıyordu, ama sonra gözünü gökyüzüne çevirmişti:) https://i.hizliresim.com/Icr5Cl.png
https://www.gercekgundem.com/siyaset...ahdettini-andi
her fırsatta bakan olamadığını , aslında partiye çok emek veren kişi olduğunu açık açık söyleyen sn.Kuzu, partisinde gereken ilgiyi göremedikçe olmadık işler yapmaya , dikkat çekmeye çalışıyor.
Değerli bigmaster, o tarihte şartlar olgunlaşmamıştı. Merkez bankası bağımsız değildi !! Sürekli kandırılıyorduk. Şükürler olsun ki, artık her şeye hakimiz ve merkez bankası tam bağımsız ! Dış güçler kara kara düşünüyor. Artık eskisi gibi at koşturamayacaklar. Atlarını veba sardı. :))) kendime gülüyorum yahu, yanlış anlaşılmasın.
19 Mayıs kutlu olsun.
https://youtu.be/dyKMAw3Ho7U
3 trilyon dolar dow'u iyi gazladı.
Benim memleket mahçup etti beni, acil bir durum için çarşıya gittim bu havada ve her yerde sokağa çıkma yasağı ilanına rağmen, hemen hemen kimseler yoktu.
Yengenize araba koyacak yer bulamayız derkene, gideceğimiz yere 100 metre mesafede park ettim, yuh artık.
Kuzunun d. olduğunu nasıl bildiler hayret, yoksa hem meclis başkanlığı hem de bakanlık için yeterli gözüküyordu.
Seyahat yasağı 19 mayıs da bitiyordu. 15 gün daha uzatılmış.
Yani bayram bitişi haftası değil , ertesi haftanın perşembe gününe 4 Haziran a kadar. Bayram bitecek , 8 gün daha geçecek. Belki , tekrar uzatılacak.
Fare gibi tıkıldık, kaldık İstanbul da.
Yapacak birsey yok
Belki bu
Mucadele az bile
Düşünursek binlerce yildir ilk kez bu derece guclu yapay ortamda yapilmis bi virusun daha enfekte olduktan sonra ex vaziyete bunyeyi getirene dek
Ne tip semptomlar vs verdigi dahi tanimlanamiyor ki
Once bunlar belirlenecekte asi yapilacakta
Bu senede tatilden muaf durun artik canim Olsun o kadar
insallah 1000 vakanin altina ineriz de kademe kademe gevseriz.
almanya 1000 vakanin altinda rahatlatmaya baslamisti seyahat su bu.
gevseme derken tabi gene tedbirli.
psikolojik olarak bunaltti gercekten.
su an bulundugum sehir haric diger sehirler hep guzel gorunuyor gozume.
5 10 dakikada sonuc veren test abi bu lazim. bu olsa sehir cikisinda bas testi gec.
Oteller açılmadığı müddetçe, seyahat yasağı filan kalkmaz, sadece akçeli işe bakar bunlar.
Trump : Bir buçuk haftadır hydroxychloroquine ilacını kullanıyorum , gördüğünüz gibi hayattayım
:notr: :notr: :he:
Artık tatili geçtik. Tekirdağ , Kırklareli , Çanakkale , Sakarya da antin, kuntin yapılacak bir sürü ufak tefek iş kaldı, 3 ay olacak nerdeyse. Yılmaz Özdil in evini yıkıyorlar , adam gidip de evini savunamıyor.
Eşeğin şeyine iyice kaçırıldı artık durum
Dalgınlık işte evet trump kısmını algılamamışım.O ilaç etkili değil diye baya yayın çıktı.Yan etkileri de çok kalpte aritmi falan yapıyor.Hele önlem olsun diye hiç kullanılmamalı.Tedavide kullanımı da şüpheli.Trump ın aşılı olmadığına beni hiç bir kuvvet inandıramaz.Koca amerika başkanını öyle maskesiz falan dolandırmazlar.Hiç sallamıyor hastalığı,bir bildiği olmasa mümkün değil:)))
Hekimlik mi allah yazdıysa bozsun 30 yıl yaptım,bu hayatımda artık yeter:))))))
En iyi meslek emeklilik.