Sert vurdun forumdan emekli oldu :=)
Allah belanı versin DAMAT
Seni o makama getirenin gözleri kör olup
bir dilim ekmeğe muhtaç olsun İNŞALLAH ..
Hanginiz dolar aldı da doları düşürdü yine çıksın bakalım
Merkez Bankası Ağırlıklı Ortalama Fonlama Maliyeti %13.94 (Önceki %13.45)
10.69 - 24 Eylül
10.88 - 25 Eylül
10.99 - 28 Eylül
11.08 - 29 Eylül
11.12 - 30 Eylül
11.20 - 1 Ekim
11.32 - 2 Ekim
11.38 - 5 Ekim
11.45 - 6 Ekim
11.47 - 7 Ekim
11.56 - 8 Ekim
11.64 - 9 Ekim
11.93 - 12 Ekim
12.03 - 13 Ekim
12.12 - 14 Ekim
12.18 - 15 Ekim
12.26 - 16 Ekim
12.39 - 19 Ekim
12.47 - 20 Ekim
12.52 - 21 Ekim
12.75 - 22 Ekim
12.88 - 23 Ekim
12.92 - 26 Ekim
12.87 - 27 Ekim
13.08 - 28 Ekim
13.40 - 30 Ekim
13.45 - 2 Kasım
13.94 - 3 Kasım
2 yıllık tahvil faizi %15.39
teb marifetli dün açıldı ve %14 faiz ile işlemesi gereken parayı %12 ile işletmiş.
MT ne durumu anlatıp, aradaki farkın telafisini istedim. gün sonu hala cevap alabilmiş degilim.
Swap faizinin artması dışında bir haber var mı?
Dolar 8.40 a gerilediği için faiz artırmazlar. Zaten MB başkanının kur hedefi yokmuş YAL-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
TCMB Istanbul'da toplanmis..
600-800 baz puanlik surpriz faiz artisi gelebilirmis..
Yabanci istemis..
Yoksa girmem demis.. :)
Syg,
Oturma organı sanırım kaynak .
mübarek günde Cuma namazına müteakip faizi artırması daha makbul olur bence
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Merkez Bankası toplantısı 19 Kasım 2020 tarihinde.Peki faiz arttırdığı zaman bundan ne kazanır ne kaybeder?Sayın bakan ve MB açıklamaları ortadır.Aynı zamanda Abd seçimlerinde Trump veya John seçilirse ikisininde gop üzerinden gövde gösterisi yapmaya devam edeceğini düşünüyorum.
300-400 puanlık bir artış 19 kasıma kadar biraz geriletir hemen ardından 19 kasımda da 100-200 bir artış yapılsa doları 7.5 lere kadar cok rahat ceker aslında ama bu inat ne anlamak mümkün degil.ülke olarak hergün fakirleşmekten başka birşeye bakamıyoruz arkadaş..
Anlaşilmayacak ne var anlamiyorum.F A K İ R B İ R H A L K İ S T E N İ Y O R.Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Emin olmayin hocam 7.50 ler o kadar kolay gelmez kanımca Timothy mb mi yakıninda kebapcinin no. Sunu bilen var mi? Gece 10 a sipariş varsa toplantı var diye dalgasını geçmişRedmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
7.90 altina zor ineriz diye dusunuyorum. 7.90 alim bolgesidir bence.ytdSM-F916B cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Merkez Bankası Başkanı toplantı sonrası gazetecilerin sorusu üzerine: ''Dolar kuruyla ilgili hedefimiz yok'' dedi. Daha ne puan artışı bekleniyor anlamış değilim. Türkiye'de banka mevduat fazini doğrudan etkilemeyen 8, 10 çeşit faiz çeşidi var. Sürüsüne bereket. Geceliği daralttım, banka swapını genişlettim, pencereyi açtım gibi çoğunlukla doğrudan vatandaşı ilgilendirmeyen, bankalar arası ilişkileri ilgilendiren faziler. Onları açıp kapayıp duruyorlar. Başka da yapılan bir şey yok.:kmk:
Şanslılar ki bol likidite işin rayından çıkmasını engelliyor, dünyadaki bu bol likidite çekildiğinde bu pencere, kapı gibi politikalar ile faizi böyle tutabileceklerini sanıyorlarsa yanılıyorlar, olmadık yerlere gider.
Yanılıyorsunuz. Her şey vatandaşı ilgilendiriyor da, nedense vatandaş pek ilgilenmiyor.
Arka on kapı farketmez hepsi vatandaşın cebini ilgilendiriyor.
Soylenen de doğru kur hedeflemesi olamaz. Problem, söyledikleri ile uygulama arasında uçurum olması. Uygulayanlar da belli.
Bu nkolay fazla mı şımarmaya başladı? Ses seda yok adamlardan
Con Bidon kazandı gibi, dolar fırladı yine. Bakalım önünü nasıl kesecekler
YAL-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Uslu durmuyor yine de şahlanıyor kolbaşının kıratı! :)
Dün damat basına kapalı brifing vermiş saray ahalisine ve çok acil bir durum olmadıkça dolara müdahil olunmayacağını söylemiş çıkan haberlere göre. daha nasıl bir aciliyet bekliyor bilinmez ama bu demeç bile zaten aylardır seyirci kalmalarının sırrını açıklıyor. harç bitti yapı paydos. faizleride yapsa dahi göstermelik artırırlar sadece dostlar alışverişte görsünler hesabı.
nzor dan hamle gelmedi sanırım para %15 'ten 15 stopaj ile net 12,75 getirmiyor mu? diğer bankaların en azından %14'ten gunlukte 13 civarı getirisi var :wu:
Anadolubank aradı 100K ve üstü 14 yaptık dedi