Millete DAX girmiş herhalde...
2 günde yüzde 7...
Ne lan bu... İyi ki Almanyada değiliz.
Printable View
Millete DAX girmiş herhalde...
2 günde yüzde 7...
Ne lan bu... İyi ki Almanyada değiliz.
akşam seansında kapanmak üzere 128.450 den 20/10 daha cort açıldı tamamen maliyet düşürmek niyetiyle başarısız olursa tüm pozlar kapanacak seans bitmeden...
Ekonomide ki başarısızlığının faturasını başkasına yıkmak için mi damat gidecekmiş
Bizde yedik öylemi
Pala shortculatdan aldığı bu kadar donu ne yapacak acaba
Şu imzamdaki dolar kuru bile yeter
Bilmem 2018 de dolar tl kaçmış şimdi kaç
Gerçekten Vatandaş olarak bunlara inanmak ile büyük hata etmişim
Enayiliğime doymayım
https://twitter.com/carlquintanilla/...788487168?s=19
With protests in 75 cities, "the outcome could be 1 of several:
- USA cases explode in the next two weeks;
- USA cases remain flat
- USA cases collapse
"If this last one is what we see, this by far, the biggest development for COVID-19 anywhere in the World." -
Protestolardan sonra vakalar azalacak mı bakalım. Olumlu yansır öyle birşey olursa
YTD
Dünya borsalarına bi baktımm ne bu laaaaaaaaaaaa dünya yemyeşillllll borsalar yeşilllllllll böyle bir şey görmedim.Bitane kırmızı yok yaw .....
Yarın % 5 gap var galiba her hisse de % 7-8 lik yükselişler olabilir.Yazarken zorlanıyorum ama tutamayız biz bu fiatları daaaa
Vadeli olarak bakarsak Short ağırlıklı
Ama spot tarafına bakarsak
Alım yönün de Vatandaşımız
Bizim piyasa da 23 saat açık olmalı...
Gece DOW'a verirlerse hiç birimiz pozisyon kapatamayız...
abiler cidden kiminiz yıllardır burada yazıyor totalde kar zarar durumunuz nedir istikrar var mdıır ?
Bugün TEB 4000 long kapattı. Karsı bacak garanti 7.000 yeni şort açtı. Son 10 günlük pastayı payşalabilecek arkadaş olursa daha net görürüz ama pala long kapatıyor gibi geliyor bana
tepeden mal aldırır burası.
diptende sattırır.
kendi sistemin olacak
syn jas yüzeysel bilgimle şöyle düşünüyorum... son bir , iki yılda her şey en az ikiye katladı.... gıda , faturalar , otomotiv , hizmet sektörü , ulaşım , dolar ....kazançlar ise bazı sektörler hariç yıldan yıla azaldı... maliyetler artıyor kar azalıyor.. insanların cebindeki para eridi değeri düştü... mb de para bastı .. ucuz kredi olarak dağıtıp piyasaya hareket getirmeye çalışıyor... bir yandanda palaya herşey ikiye katladı al şu parayı hisseleride ikiye katla dedi sanırım...:) her şey en az iki kat arttığı için enflasyonu kontrol altında tutabilirler bence..
Türkiyede 300 bin vaka olduğu düşünülmektedir
İstanbulda her 100 kişiden biri virüslü
15 Haziran dan sonra vakalarda artış olmaz ise haftasonu serbest olabilir yaş kısıtlaması haftaya serbestlik süresi uzatılabilir
Son 10 günlük viop pastası paylaşabilirmisiniz?
%30 oranla 127.250 maliyet short. Bu ya bugece yada yarın yada rakamsal olarak 129-130 aralığında biter para kazabirmiyiz bilmiyorum ama yakın maliyetlenebler siyirir bence. Tek korkum altta kalan bankalcilikla coşku yapmaları.
Bizim piyasa kapanışında
SPX Future 3.114 XU30 127.300
Şu an:
SPX Future 3.120 XU30 128.300
Algoritmalarla da oynamış şerefliler...
yaşayan shortçu kaldımı.?
Akşam seansını bile kullanıyor
Her platform oalanın oyun planına göre dizayn edilmiş
128.525 den 31 Adet Short
Atmayacaktım gece seansı günlük hakkım bitmişti ama
Bokunu çıkardı ı.k palası
Yarın spot için açılış tahmini olanlar?
RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.