Ne var.
Köpeğimde yanımdan ayrılmıyor,yüzüme aşık aşık bakıyor.
Ben kötü bir şey algılamıyorum,sevgisinden diyorum
Printable View
Ne var.
Köpeğimde yanımdan ayrılmıyor,yüzüme aşık aşık bakıyor.
Ben kötü bir şey algılamıyorum,sevgisinden diyorum
Dow bence hala bir tepe daha yapacak.
Ama burayıda aşağı kırarsa tırsarım.
Bu gece ,yarın belli olur
https://i.hizliresim.com/oC5Zp9.png
Efsane devam ediyor.. Tabloyu görünce iyi sıyırmışızz
Dolarda da hareket başlıyor,tüm vadelerde hemde
Haziran vade pasta varmı
İŞ yat mı longlamış yine atacak varmı
200 günlük dibe yakın hisseler genelde bankalar
https://i.hizliresim.com/5wO4Mo.png
ralliye katılmayan,primsiz bankalar da düşüyor.diğerlerini anlarım da diplerde dolaşan bankaları neden tokatlıyorsun.
Vaka sayısı 1492 artış devam ediyor
5.000 olmamasına şaşıyorum. maskesiz dolaşmak güya yasak milletin yarısında maske yok takanlarda burnu dışarıda yada boğazına indirmiş geziyor sorsan maskeliler
entübe ve yoğun bakımda yavaş yavaş yukarı gidiyor muhtemelen yaşlılarda bulaşı oranı yeniden artmaya başaldı tüm ihtiyarlar sokaklarda parklarda camilerde götgöteler
Yok kardeşim
İnsanlar ortaya çıkınca bu meret hortluyor.
Süreklide evde tutamazsın ki.
Aşı çıkıncaya kadar herkese bulaşacak
Borsada ülke gibi aslında ya bizim hisseler ya da diğerleri.bizim hisselerdeysen kapat kulağını %100 kazanmanın keyfine vak. Diğer hisselerdeysen(garanti akbank eregli tüpraş cehennemin dibine kadar yolu var) Bugün arcelor mittal thyssen grup %7 düşüyor krdmrd %6 çıkıyor. Yerli ve milli borsa bu olsa gerek.
50 bin test var bunda göz ardı etmeyelim ama yinede ortalamaya vurduğun zaman her 50 kişiden biri virüslü çokta iyi değil hem iyileşen den fazla hem yoğun bakım artıyor sıcaklar da etki etmiyormuş hani geçen bir haber vardı etkisini kaybetmiş vs
Neyse sonuç itibariyle bu işin çözümü %100 yok ilaç bulunsa bile tam sonuç vermeyecek kimseye zamanla grip gibi kabullenip bir yeni hastalık daha hayatımızda var olacaktır.
Maske ve sosyal mesafe temizlik zaten yazmıyorum ayıptır çünkü bizim vazgeçilmezimiz şimdilik ilaç bulunana kadar
Dowara vermişler yarın sert bir yukarı lazım hiç birşey bizim taş gibi borsamızı yıkamaz algısı için yoksa nanay şinanay
Bugün zaten Kardemir bim migros petkim dohol ve arçelikle tuttular piyasa yoksa dibi boyluycaktı
Zaten ikinci dalga falan yalan gerçek şu ki insanların gazını alıyorlar hastaneler doldur boşalt a döndü görünen bu
DUB-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dowda artık çıkış başlaması lazım.
Yarın sabah BİST’e artı GAP yakışır
XLBANK vadeli nedir? ne işe yarar? Bilen var mı acaba?
114.000 fiyatlaması da ne ola?
Sadece borsalar değil petrolde çok sert düşüyor eksi %5
Bir şeyler oluyor gibi ama tahminim en son duyan yine biz olacağız
SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Acama bu olabilirmi, imf 1930 dan beri dünya çapındaki en büyük resesyon diyor
https://bundle.app/SdEpmsqJ
SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
sp f 3020 önemli.
kanal testere görüntüsü veriyor.
orayı zorlarsa bir o kadar daha düşebilir.
dikkatli olmak ilazım.
vadeli dik duruyor.
130 binlerde olmalıydı.
acaba faturayı toptan keserim mi diyor?
yoksa tekrar yükselene girecek piyasa mı diyor?
Bana göre yarın da kırnızı olur dow.
Ben dünkü günlükteki akşam yıldızının yalancısıyım.
Olmazsa hesabını ondan sorun. :he:
Dowu trump anketlerde geride kaldı diye mi satıyorlar şimdi.
Nedenlerin içinde bir tanesi o, diğer nedenler vaka sayıları 26 eyalette arttı, en önemli neden Avrupada ki satışa o da etken Trump Avrupa ile ilgili ekonomik kararlar alıcağı söylentisi , vade sonu yaklaşınca şişmiş borsalarda kar realizasyonu diyelim belli bantlar yıkılmadığı sürece.
S&P yine dusecekmis gibi yapip toparladi sanki. Benim son 1 ayda ogrendigim cok guzel bir ders var: bizim borsamizin adi s&p veya dax degil. Bist100. O yuzden bizim grafik sat vermeden shortlamam. Adamlar %7 duserken hic takmadi bile bizim borsa. Ders almak lazim.
Dow yine kafayı yemiş bi bakıyorum 25.600 de 5 dk sonra 25.400 , 2 dk sınra 25.580, 3 dk sonra 25.450 :wu: