acaba kanal istanbul uğruna
borsadan sıfır atılacağı için
katarlılara bankaların fişeğini yakın mı dediler.
ytd.
Printable View
Üvey annesi ve kız kardeşleri külkedisine nasıl davranıyorsa thy tahtasındaki pala da yatırımcılara beş katını yapıyor adeta. İşkencenin everesti.
RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
havacılık hisseleri ne durumda bugün abd de koyabilecek var mı?
Dunyadaki tüm hava yolları aynı zıplamayı yaptı. Ancak Lufthansanın AAL nin %10-16 yaptığı zamanda bunun %2yi zor yakması cok anlamsız. Lütfetmis gibi. Salı düşükten aldığım longları bu sabah okutmasaydım bosu bosuna ekran izlemis olucaktım. Sinir stres de cabası.
RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hastane sahibinden skandal corona vurgunu!
Bangladeşâ€™te hastane sahibi Mohammad Shahed (43), corona virüsü (Covid-19) testi yapmadan sahte ‘negatif’ raporu vererek, 350 bin dolar (Yaklaşık 2,5 milyon TL) kazanç sağladığı gerekçesiyle gözaltına alındı.
Son dakika… Corona virüsü aşısını çalmaya çalıştılar
İngiltere Siber Güvenlik Merkezi, bir açıklama yaparak, Rus siber korsanların Covid-19 aşısının ve salgınının tedavisinin formülünü çalmak için saldırıda bulunduğunu duyurdu. İngiltere Siber Güvenlik Merkezi, akademik kurumların ve farmakoloji kurumlarının saldırı altında olduğunu açıkladı.
ab üst düzey yetkilisi: Gelecek ab bütçesi ve toparlanma fonunda anlaşma konusunda hala istenilen yerde değiliz
şık bir görüntü içün,
119 bin üstünde kapatmalı.
Yok be hocam AAL e 31 den vurdular yazık 12 civarı sürünüyor...
Keza AirFrance ve Lufthansa da benzer...
Bloomberg havacılık indeksini bulursanız ne demek istediğimi anlarsınız...
Bizim Sınai-Banka ayrışması gibi...
Yani bizimkiler düştükleri yere göre benzerlerinden 20-30 % ileride sanki...
Al al nereye kadar aluminyum.
işten çıkarma yasağı 30 haziran 2021' uzatılacak akşam mecliste kabul edilirse ki edilecek akpmhp oylarıyla.
sözde iyi bir şey gibi gözükse de
arka planda 1 yıl boyunca ücretsiz izne çıkarma hakkı verilecek işverene ve ücretsiz izine çıkan personele ise 1.177 tl ödenecek.
bu durumda 2.324 tl asgari ücret ile çalışıp geçinemeyen vatandaş 1.177 tl ile geçinmeye çalışacak.
işverenin her hangi bir kaybı olmayacak işçilik maliyeti yok.
x30 +0,71
x70 +1,59
x100 +0,96
XLBNK +1,30
QNB banka aldı bugün.
x30 spot
karanlık oda öncesi
https://i.hizliresim.com/zBbL5J.png
shortlardan ne korkmuştum 15 temmuz kapalı olunca bugün içime su serpti pala bilerekmi güçsüz göstermeye çalışıyor anlamadım. pastada yayınlansın bakarız.
spot x30
müşteri çekmek için alınan mallar karşılıklı iade ediliyor karanlık odada.
https://i.hizliresim.com/baUejR.png
THY' ciler bamyaya şükretsin bence...
Ya patlıcana dönseydi ???
İzinde göründüğü için işten çıkarılmadığı için Kıdem tazminati ve işşizlik maaşı gibi haklardan istifa ederse yararlanamayacak
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Canınız çektikçe söyleyin arkadaşlar, çekinmeyin...
Ben hemen bamya resmini koyarım...
:)
hocam bir cepten diğerine mi devretmiş oldu ...
https://i.hizliresim.com/P3Sxdl.png
Robin Hood var gibi.
Mesela bugün SISE en yüksek 6,42 görmüş, ortalama fiyatı 6,318 ve 10,2 milyon lot işlem görmüş, kapanışı 6,19
ama Garanti yatırım 2 milyon lota yakın 6,44 maliyet ile en büyük alıcı.
2 milyon lot alacak para var ise daha aşağılardan da alması gerekirken çok aşağılardan satmış.
İncelenmesi lazım.
Sn ariston... alıcı bulamazlarsa tepeden, ellerindeki mevcut fonlara devrediyorlar hisseleri..
Bu bes çıktığından beri böyle yapıyorlar...
Almak istedikleri zamanda fondakileri alıyor...
Fon alan bakıyor faiz altı getiri var... allah allah diyor...
Buna hesap sorabilecek mekanizma yok..
O bakımdan fon seçerken, bankalarla ilişiği olmasın fonların..
Akşam para denkleşmedi diye satılanları ertesi sabah yüksekten açıyorlar genelde ama her zaman değil, yoksa kolay kazanç olur.
long bakış açısı ile çizeyim ben de :)
https://invst.ly/rgwas
Abd yeni zirvelere doğru gidiyor bence şuan spx 3207.
pastada bir ara hatta epey bir süre diğer short 90-100 binlerde gidiyordu...şimdi diğer short 57.000 kontrat civarı diğer long 5.500 civarı...açık poz sayısı da az değil 500 bin küsur kontrat aps...sanki büyükler eskisi gibi longa yüklenmiyor gibi...
gelipte buradan yeniden longluyoruz abicim derlerse o ayrı tabii...