Maaşallah hocam.
Yine tam isabetSM-J260F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Maaşallah hocam.
Yine tam isabetSM-J260F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Selam hocam.afyon,ostım ve rheag yola devam ederken yaylayı dün satıp onun parasıyla al-sat yaptık ve şükürler olsun kazandık.şimdiliK o parayla SAFKR aldım.bu hisseye dair teknik bir analiz yapmanız mümkün mü?neşe ve huzurla kalınız değerli güzel insan...
Akşam hatırlat Esma
Tamam hocam bide endeks belirtiğiniz 1.212 hedefi kırarak 1.213,65 değdi endekse dairde bir güncel analiz olusa iyi olur.
Çelik hocam akşam müsait olduğunuzda IHEVA, GOODY ve ULUUN hakkında yorumlarınızı söyleyebilir misiniz? Saygılar bol kazançlar.
Anladım çok teşekkürler.peki gidişat devam edermi ? sizinde portföyünüzde var beklentiniz nedir RMX1921 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hakan Bey dün aldığım Uluunu bugün tavandan sattım sağolasın
Ne demek bol kazançlar
https://www.tradingview.com/x/UgeTDLYJ/
118-119 geçilince kesikli çizgiye gider demiştim bu hafta için değeri 1218
https://www.tradingview.com/x/oj3KPgdI/
Yeşil trend ve fibo seviyeleri takip edilebilir.
https://www.tradingview.com/x/HmayimTV/
Ostım yeşil trend önemli ( 4.14- 4.15 )
Çok güzel olayı anlatan grafikler teşekkürler
iyi akşamlar cümleten
grafikler için teşekkürler syn Dandanakan banada biir ara grafik dersi vermelisiniz bu konuda zayıfım bol kazançlar
İyi akşamlar Üstad
merhaba iyi akşamlar hocam
Gayet iyi gidiyor.
Değerli hocam herşey çok guzel.gidiyor.
PSDTC ile ilgili bir yorumunuzu alabilirmiyim. İlginizi çeken bir hisse mi acaba.
gayet iyi hocam tesekkürler rhega ve avgyo devam edermi hocam tmpol müsait olunca yorumlayabilirmisiniz.
Merhaba İyi akşamlar. Ben bayağıdır takip ediyorum ama msj yazma olayında bi sıkıntı vardı sonunda çözülmüş :)
Sizi bir zamandır takip ediyorum
Maşaallah isabetli seçimler yapıyorsunuz
bende EGEEN vardı hareketlenmesini bekliyordum
Geçen hafta cuma günü pazartesi alırım diye sattım pazartesi tavandan açtı
Dün sizin önerilerinizle AFYON aldım
EGEEN haricinde geçen hafta başında ATEKS
Almıştım 22 den hisse brüt takasa girdi
ATEKS i yakından takip etmeme rağmen ne zaman alsam bana zarar ettiriyor
ATEKS dikkate değer bir kağıt
Ateks hakkında sizin görüşünüzü alabilirmiyim
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
ateks hedefim 60 civarıydı bir zamanlar bana en zor zamanımda para kazandıran bir şirket bu 4 yıl içersinde hedefimi yükselttim lakin elimde ateks yok 60 üstü beklentim var artık 90 gibi ort ve uzun vade arsa işi ya cözülmeli yaa satılmalı bakalım bir yerden tekrar alıcam ateks i ..... çay içip geliyorum :)
Rheag ve grnyo nerde dinlenir hocam?
Afiyet olsun hocam beklemedeyiz her daim :) bu arada unutmadan kristal için reklamlar daha bu 2.50 lerden sonra asıl şov başlayacak demiştiniz hatırlar mısınız hocam bugün tavan ile şov başladı :)) SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Çelik Çomak hocam hayırlı geceler Menderes bugün güzeldi sizce devam mı ?
Kısa vade hedefiniz nedir ?
Yoksa bu kadar yeter deyip kristal mi alalım ostim bu hareketleri düzeltme sanki
Ostimde 4.03 G.A.P. oluşmuş burayı doldurup devam edecek gibi sanki
İyi akşamlar hocam. SAFKR için bir yorum rica ediyorum. Taşımaya değer bir şey yoksa alternatif bir liman için yardımlarınızı rica ediyorum. Teşekkürler hocam.
sistemden bazı hisselere bakıyorum yarın ne olur diye yayla tekrar sahalara dönebilir..bayaaa dinlendi aslan tekin tesislerinde :)
Çelik Hocam sizi yaklaşık 3 aydan beri amatör ve yeni başlayan biri olarak her gün takip ediyorum.Tüm samimiyetimle söylemek istiyorum ki belirttiğiniz kağıtlar ın tümü ya aynı hafta içinde ya da takip eden ilk hafta içinde yükseldi.Ben de belirttiğiniz kağıtlardan aldım ve kar elde ettim.Bu vesileyle size teşekkürlerimi ve şükranlarımı iletmek istiyorum.Alah razı olsun.
bir ara beni çok bekleten metro sistem veriyor ama inanayımmı malum galip dezavantajı var .....marka yarın sert yükseleceklerden bu gün nazlandı :)sanko zincirleri kırmaya hazır ve nazır bu ay affetmemesi lazım yoksa speğini dövecem :):)
Hocam dünkü Uşak muhabbetinin üzerine bugün fena patladı.. ben de kutpo olurum istersem dedi..
Bu borsada asla diye bir şey yoktur dedi...
Çelik hocam Glyho için görüşünüz nedir?
Celik hocam , merhaba, odas maden ile halka arz olayı var diyorlar . Odas ile düşünceleriniz nasıl. Takipte mi odas ???
SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi