ne çektiysek bu faizlerin yüksekliğinden çektik yüksek faiz istemiyoruzzzzzzzzzzzz
Printable View
ne çektiysek bu faizlerin yüksekliğinden çektik yüksek faiz istemiyoruzzzzzzzzzzzz
faiz konusunda her açıklama aşağı yukarı aynı mesajı veriyorken ben de insanların her açıklamada ilk defa duymuş gibi davranmasına şaşıyorum artık.
ahh ah nerde o eski viop seansları artı 3 iken - 3 olurduk yada tam tersi şimdi botokslu naylon oldu burasıda:oleyo:
aracı kurum kıymetimi bilsin.:).hiç işlem niyetim yokken yine yaptım...komisyon gani..
4 ay önce aylık ortalama 3-4.000 kontrattı..şimdi indirdim biraz.bazen sistem-mistem yok: bam bam diyom.. asıl pozisyon sistemle olur..bunlar paslanmamak için.
ekranı sileyim..
İlginç döviz de tepkisiz,adamlar mal da yakalanınca ya hiçbirşeyi duymazdan geliyor
ya da faiz artışından eminler.
Bir fikir belirdi zihnimde:
Faizler enflasyonun asil nedeni oldugundan dolayi faizleri sifira indirelim, o zaman enflasyon da otomatikman sifira iner. Neden bu kadar ugrasip duruyoruz.
Nasil fikir ama😂
simülasyonmuydu bugünkü deneme..
sanki bana piyasanın nabzını bi ölçelim şeklinde bir davranış biçimi gibime de geldi, arttırsa bi türlü artırmasa başka türlü..bilemiyorum altan; bilemiyorum..:plc:
reis ne güsel konuşoyrdu neden bitti faizler düşürmekten bahsediyordu ayıcıklarımın gözü parladı bir anda :oleyo::oleyo:
1446,00 bir daha short
piyasa yapıcının yarın ne faiz geleceğini bildiğinden kuşkum kalmadı !
https://i.hizliresim.com/EQNUC5.png
Bofa yukarıya götürcem diye ikna etmeye çok çalıştı ama pes edecek sanki :)
yarın sistem mistem dinlemez. 14 ten sonra aşağı-yukarı yönde 5.000 puanlık hareket olmalı..belki de kenarda durmak lazım..
bugün
-ALO DENEME ALO DENEME
yarın
-(yarın yazarım:drunk:)
dün APS 504binge vurmuş.
Bütün dünyaya mesaj veriyo şu an Bist100 , ben her zaman dünyanın en güçlü borsasıyım diyo...
bugün anlaşıldıki malesef bir kişini ipi diğerlerinin boynuna takılı
Adam no yüksek faiz diyor piyasa yapıcı önüne baraj duvarı oluyor...
faizde haram viopta haram emenüke:oleyo:
Yatırımcı guveni kaçtı
tam tepeden şortlamıştım gün benim için bugündü
ama vioba azda olsa olan inancımın bittiği gün oldu
hep o palanın yüzünden
herkese bol kazançlar...
1,1860 parite short... bir tutam
ben olsam şöyle yapardım...ve piyasanın güvenini tavana vurdururdum...
bugün: yüksek faize karşıyım
yarın: MB kallavi faiz arttırır
sonra:bakın gördünüz mü MB bağımsız piyasa gerçeklerine göre hareket ediyor
piyasa: evet lan gerçekten piyasa beklentileri karşılandı çarklar güzel işliyor...
PALA:çiz 10 milyon GARAN
eleman:abi GARAN tavan
PALA:çiz o zaman 10 milyon İŞC
eleman:abi o da tavan
PALA:oğlum o zaman TKURU çiz lan
eleman:abi o hep tavan
PALA:allahın belası bana mutluluğun resmini çiz o zaman
şak bi faiz indirimi şak bir daha :cool:
Shortlar cok sansli gercekten 130 bine dayanmistik simdi
eskiden bi arkadaş vardı arada short dikkat etsin derdi.
o yok bari ben diyim :he:
Yarın 5 puan artış bekliyorum bugün başkanın konuşması bu olasılığı bence daha da arttırdı..
Reis bey, ben faize karşıyım. bakın bağımsız olan MB faizi artırdı demek istemiş olabilir mi acaba?
Para girişi çıkışı pasta atan varmı.
adamlar planını yapmıs......malı faız kararından sonra verecek......salmayacak.....ama sonra carsı gerçekten karısacak gıbı
repaint olacak ama,
145 bin 500
üstüne atarsa
ve kimse gıkını çıkarmasa,
147 bin deneyebilir. asdas. :he:
ERDOĞAN: 3. ÇEYREĞİ GÜÇLÜ BİR BÜYÜME İLE KAPATACAĞIMIZ ARTIK KESİNLEŞMİŞ OLDU
Türkiye'nin acilen bu "büyüme fetişi"nden vazgeçmesi lazım. Başımıza ne geliyorsa bu büyüme rakkamlarını pozitif gösterme, yüksek gösterme sevdasından geliyor...
2 dakikada cebimize mühendis maaşını koydu çekti gitti, reis bazen diyor ya bunlar iki koyunu versen gudemez diye, kendimize bakıyorum, harbi adam haklı ha boş muhabbetle ömür geçirdik. Beyaz yaka muhabbetlerine filan iyice uyuz olmaya başladım artık; kendim de beyaz yaka olmama rağmen. Standart muhabbetler baydı gerçekten.
Artik birkaç senedir siyaset için hiç kimseye ve hic bir şeye kızmıyorum isime bakıyorum siyasetten para kazansaydım siyasetle de ilgilenirdim kazanamadığıma göre kapa çeneni otur aşağı. Iki koyunu güt sonra ülkeyle ilgili ahkam kesersin. Adam haklı senelerce anlamamışım.SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
powel bugün mü konuşacak?