KASA dolu ,hem de rekor: 560.000 aps
Bu gün sıkışma yukarı kırılır mı?:wave::wave::wave:
Printable View
KASA dolu ,hem de rekor: 560.000 aps
Bu gün sıkışma yukarı kırılır mı?:wave::wave::wave:
Bu kaçıncı 1,555 denmesi ben sayamadım dikkatli olun...
benim shorttaki hisselerim güzel eksiyle güne başladılar... (krdmd,eregl)
Bir gün garan bur gün ereğli. Du bakalım nolcak
geçenlerde bir gruplama yapmıştım, xu030 içindeki hisseleri kabaca xlbnk, x10xb ve diğerleri şeklinde tasnif etmiştim..diğerleri içinde kchol, bimas, eregl ve tcell var. varolan vadeli kontratları xu030, xlbnk ve x10xb.. endeks kontratında derinlik var ama xlbnk kontratı açık poz sayısı 1000 civarıda..yani endeks kontratı sayısının %0.2'i mertebesinde..
bunu değiştirmek için bir şeyler yapmaları lazım.. xlbnk ile temsil edilen 7 hisse endeks30 içinde %20-25 ağırlığa sahip, tarihsel olarak büyük oranda beraber hareket ediyorlar ama açık poz çok az.. işlem yapmak normalde çok avantajlı olabilir senaryoya göre..normal vatandaşı geçtim kurumsallarda bir şekilde itibar etmiyor..
son 3-4 iş gününde ciddi miktarda taze poz açıldı...25.000 kontrattan fazla olmalı...idealde APS grafiğini göremiyorum matriksten bakan arkadaşlar paylaşırsa iyi olur...birileri pozlanıyor...
çok enteresan bu arada hatırlarsanız soylu ilk istifasında tüm akp liler twitterdan destek mesajları atıyordu...şimdi kimseden çıt yok...belki 3-5 cılız destek...
adamı ortada bıraktılar resmen...garip...
Onun Mehmet abisi var.
Çok kızarsa oğullar.
Tam da mevsimi
Kovanlar iyi takip edilmeli.
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
eyvallah abi...
vay indikatör olarak mı varmış idealde? :he:
bu da güzelmiş...5 iş gününde yaklaşık 40.000 kontrat taze poz...
tuz bile kokmuş tuz...............
son günlerde yaşananlar onu gösteriyor...
ismail saymaz açıklıyor bir yayında. dün akşam ki yayında içişlerinin bakanı 50'yi aşkın kişi (koruma + yardımcı+bakanlık personeli vb) ile gelmiş yayına.. rakamlar yeni Türkiye'de inanılmaz.. enflasyon her yerde..
- Sedat Peker isimli bir mafyanın iddiaları Erdoğan hükümetine tehlikeli bir biçimde yakın.
- Bu devasa iddialar arasında; cinayet, tecavüz ve uyuşturucu kaçakçılığı var.
- Pandemi sırasında ekonomik çalkantılar yüzünden Erdoğan'ın popülaritesi azaldı.
---- Washington Post
https://i.imgyukle.com/2021/05/25/O3zvbP.png
eskiden filmler için sinema afişlerinde 20. zafer haftası, 45. zafer haftası gibi ifadeler olurdu.. hatırladığım mesela braveheart filmi idi.. hrhalde böyle ifadeleri görmüştüm.. 90 lı yıllar..üniversitedeyim..
neyse..bu grafikte 9 iş günü sürekli aynı seviyede.. 9. zafer günü gibi adeta.. dikkat edilirse hepsi gap.. düzenli gap değil ama.. bir alttan bir üstten, yukarıdayken aşağıya, yukarıdayken daha yukarıya, aşağıdan yukarıya vb, durmadan sağ sol kroşeler.. ama endeks trade edenler için hem ciddi bir işkence hem de nerdeyse marj içermeyen, yön tayini yaptırmayan bir durum.. ama bu 9 günde endekse göre bir çok hisse daha farklı yörünge izledi, daha temiz trade imkanı verdi bazı durumlarda.. böylesine gap'ler zaten 30 hisse içinde ciddi şaşırtmalar ile mümkün..
biraz daha konuşursa bu iş lahey'de biter. koskoca devletin düştüğü duruma bak.
propaganda için mafya dizilerini yalan yanlış tarih dizilerini kullandılar. mafyadan hayırsever iş adamı diye bahsettiler. milleti güzelce doldurdular, şimdi o silah kendilerine döndü.
BUMERANG EFFECT.
Hiçççç bişi olmaz..
Şu an ceketini assa şuna oy vereceksiniz işte dese..40-45 arası cepte..
Reis bu işlerden de oyunu artırarak çıkmazsa ne bilim yani..
Peker gollük orta yapıyor..
Bu ortamda arayıp da bulamayacağı birşey RTE nin..
KY'nin PY'nin ossuruk kadar etkisi yok piyasaya. Bir tane robot istediği gibi indiriyor kaldırıyor.
Bofa kanserdir.
Altın var huzur var valla.
Ee biraz volalite olsun 3 saattir yataya sarmisti
Ek 27357
selamun aleyküm dostlar
nasılsınız ?
13 mü 14 haziran ne işte..
RTE Biden görüşmesine kadar borsaya mal gelmez..
O görüşmede büyük ihtimal ayak üstü el sıkışma 10 dk görüşme şeklinde geçer..
Bizim basın allayıp pullar şöyle sevdi böyle övdü böyle şeyler olacak şöyle anlaşmalar cepte , amann amannn (2019 daki 100 milyar dolar ticaret hacmi mesela ne oldu)
Ondan sonra da taraflar sonbaharda yeniden washington da bir araya gelmez üzereee sözleşti falan denir..
Tamamm sen sağ ben selamet..
Sonbahara kadar bekle dur..
Bu arada gaz petrol müjdeleri de her ihtimale karşı..
Peker den hiçççç bişi çıkmaz..
Borsa da bir kaç günlük gevşemeler olabilir ama yön yukarı bu süreçde diye düşünüyorum..
Ne 155 miş arkadaş.
Ek 27358
beklemeye devam
Yukarı çıkınca zararını kapatan kaçıyor. bist 100 1500 seviyesinde en az 250 bin kişi vardır bekleyen. Bu piyasadan cacık olmaz.
her iki S&P de haber göndermek için piyasa kapanışını, hafta sonunu bekliyor :)
Sedat Peker
@sedat_peker
süslü süleyman, saat akşam altıda sana bir hediyem var. Dediğim gibi, etlerini parça parça koparacağım (mecazi anlamda).
piyasaları da fena kitlediler. tepedeki hisseleri kucaklayacak adam yok. ucuz hisseleri alacak adam yok.
doları 13'lere sürerlerse veya erken seçim kararı alınırsa güzel bir dip sonrasında da şık bir ralli olur.
İdeal için tavsiye ettiğiniz bir video ya da doküman var mıdır ben yeni başladım da kullanmaya. Bir de İdealgo'yu önerir misiniz?
Son olarak RSI alarmı kurabiliyor muyuz hisseler için şurayı geçerse ya da buraya düşerse gibi?
Biraz fazla soru olduysa kusura bakmayın İdeal yazısını görünce sorayım dedim.
margin call saatine kadar yukarı yapıp sonra salıyor. ama biz de şerbetlendik artık :he:
pala efendi defalarca denedin geçemedin bari göm gitsin de bir faydan olsun :)