Zhytomiyr ve Nikolayev vuruldu.
Printable View
Zhytomiyr ve Nikolayev vuruldu.
https://i.hizliresim.com/2dfxumb.jpegAlıntı:
Boris Johnson, Bağımsızlık Günü dolayisiyla yine Kiev’de.
Aylardır tüm dünyadan liderlerin ağırlandığı Kiev şehir platosunu gezmeyen tek isim Cumhurbaşkanı Erdoğan’dır.
Bizim Boris Nato genel sekreteri olabilir. Urus'un başına bela olur gibi görünse de, Putin anlaşacaksa bu muhafazakarlarla anlaşacak. Sonunda anlaşacaklar.
Süleyman Soylu
@suleymansoylu
·
17s
SSK (eski) Genel Müdürü, sözüm ona valileri tehdit etmiş,
Çok korkmuşlar(!)
Festival adı altında bir dizi sahtekarın gayrikanuni olarak yapmak istediği hiçbir organizasyona devlet izin vermez
Tehditlerin, oyunbazlığın, devlete sökmez.
Valileri İMAMOĞLU ile karıştırdın galiba.
İngiltere Başbakanı Boris Johnson:
"Dünya olarak Ukrayna’ya silah sevkiyatlarını artırmamız gerekiyor. Rusya’nın kayıpları devasa. Putin’in kaldıracı azalacak. Ukrayna ile omuz omuzayız. "
Abdullah Çiftçi
@abdullahciftcib
·
1 sa
Fransa Cumhurbaşkanı Macron:
"Yaşadığımız şey, düzenden ziyade daha çok büyük bir değişim ve kargaşa gibi."
"Yıllardır bolluk olarak görünen dönemin sonlarını yaşıyoruz."
Aleksandr Dugin, kızının ölümünün ardından
ilk yazılı açıklamayı yaptı.
"Nazi Ukrayna rejiminin 20 Ağustos'ta Moskova'da
Gelenek festivalinden dönerken gerçekleştirdiği terör saldırısı sonucu kızım Darya Dugina gözümün önünde bir patlamayla öldürüldü.."
Selçuk ÖZDAĞ
@selcukozdag
S.Soylu,Sedat Peker’i yalanlar mısınız?
Ismail Kucukkaya
@KucukkayaIsmail
·
12s
12 Eylül itibariyle Halk TV’de göreve başlıyorum. Haftanın 5 günü 3’er saat sabah haberlerinde olacağım. Cuma akşamları da bir program hazırlayıp sunacağım.
Ne olacağıdı Yılmaz'im. Yoğusam bu memlekette "bir dubule irakıya Kibris'ı verenler var".Alıntı:
Yılmaz ÖZDİL
@yilmazsozcu
Sedat Peker’in açıklamaları karşısındaki sessizlik kanıtlıyor ki, ana muhalefet politbürosunun ve kiralık medyasının misyonu, Akp’yi iktidarda tutmak…
Emre Olur
@emreolurr
·
5s
1 yıl 3 ay 23 gündür açıklamalarda bulunan Sn. Reis Sedat Peker’in anlattıklarına istinaden tek bir soruşturma başlatmayan savcılarımız sosyal medya baskısından ve talimatlardan ötürü şarkıcı Gülşen Hanım hakkında 1 saat içinde soruşturma başlatıp gözaltı kararı vermiş!
Hakan Topkurulu
@htopkurulu
·
16s
ABD 'nin ana hedefi TÜPRAŞ 'ın Rusyadan petrol alımını sabote etmek. Akaryakıt ithalatı kamuya devredilsin.
Bu karar doğrudur. Ödeyenler, "bizim ne suçumuz vardı, keşke ödemeseydik" diyebilirler. Bu yanlıştır. Çünkü yakın gelecekte bunun ödülünü alacaklar.Alıntı:
🔴#SONDAKİKA
6 milyon kişinin 30 milyar TL borcunu devlet karşılayacak.
6 milyon kişinin su, elektrik ve doğal gaz gibi borçlarının bir kısmı kamudan karşılanacak.
marlamiisAlıntı:
marlamiis
@marlamiis
Komşumuz aşure getirdi. İntihar eden kuzenim için baş sağlığı diledi ve ardından ekledi “ahiretini yaktı, asla gidemez cennete yazık” dedi. Tutamadım kendimi ağladım. Sevap olsun diye aşure kaynatıp, vicdansız bir kalple yaşayan empati yoksunları bu ülkenin en tehlikeli gerçeği.
@marlamiis
·
8s
@marlamiis
adlı kişiye yanıt olarak
İnsanlar nasıl bu kadar duyarsız hayret ediyorum ben bir kediye dahi yaklaşırken incitmekten korkuyorum. En büyük günahın insan kalbi kırmak olduğunu hala anlayamamısız ne yazık.
https://www.dha.com.tr/gundem/engell...alandi-2120318
hırsız serbest.... bilmem kaçıncı vukuatı..
bundan sonra cinayet bile işleyebilir
https://www.aa.com.tr/tr/gundem/sana...ikisti/2669050
iki araç burun buruna... birinden birinin söförü %100 suçlu..
yarın gülerek dolaşır aramızda.
halbuki çok ağır maddi tazminatla cezalandırılıp gülecek hali kalmamalı...
https://www.birgun.net/haber/cumhur-...an-fark-400272
Alıntı:
ORC Araştırma’nın son kamuoyu yoklaması Cumhur İttifakı’ndaki erimeyi bir kez daha gözler önüne serdi. Toplam oy oranı yüzde 46’ya ulaşan CHP ve İYİ Parti, AKP ve MHP’nin toplam oy oranına 13 puan fark attı.
https://i.hizliresim.com/70bhad1.jpgAlıntı:
İYİ Parti’de görülen sıçrama oldukça dikkat çekici. Daha önce KONDA Araştırma’nın anketlerinde yüzde 20’yi geçtiği iddia edilen İYİ Parti, ORC Araştırma’nın son anketinde de yüzde 21,1 oy oranına sahip görülüyor.
Soruşturma açılması fay hatlarını daha da derinleştirir. Biz Chp'lilere neler söylüyoruz. Fay hattını derinleştirmek için söylediğini de sanmam. Lafın gelişi, ahmakça bir laf etti işte. Soruşturma açılıyor, bir de gözaltı kararı var. O kadar olmaz abi. İnsaf. Chp iktidar olsa, bu savcılar mütekabiliyete göre davransa, açılacak soruşturmalardan adliyeler çalışamaz.
Allah Allah...Yahu herkeş d vitamini alın deyip duru. Bu tam tersini söylüyor. Bu dohturlar nasıl insanlar? Napsın bu millet?Alıntı:
Yakup Yalvaç
@tegarut
·
18s
D VİTAMİNİNDEN UZAK DURUN!
D vitamini, vücutta bulunan GRAFEN kaynaklı CNT'lerin kemik dokularına yerleşmesini yaklaşık %75 oranında arttırır.
https://ui.adsabs.harvard.edu/abs/20...0008M/abstract
Eklem Dokusu Mühendisliği için Karbon Bazlı Malzemeler
https://doi.org/10.1002/adhm.202101834
Ferhat Arslan, Dr. Doç.
@Ferhatarslandr
·
11s
Mesleğinde yetkin bir kardiyoloji hocası ile sohbet ediyoruz. Sorduk hocam kardiyovasküler hastalık yükü arttı mı?
Artmaz olur mu? Ayrıca hasta populasyonun yaş ortalaması 40'lara düştü.
Hocam neden bu sessizlik?
Herkes korkuyor.
Neden?
Bilimsel statükodan
Ya sabır!
ibrahim Haskoloğlu
@haskologlu
· 9d
Gezegen büyüklüğündeki bir Güneş lekesi son 2 günde 10 kat büyüdü.
Leke büyümeye devam ederse, Dünya etkilenebilir. (Newsweek)
Ali Mahir Başarır
@alimahir
·
3s
Sanatçı Gülşen adliyeye götürülürken akla gelen sorular? Namaz kılmayanlar öldürülebilinir diyenler için soruşturma var mı! Oruç tutmayanlar sopalansın diyenler için soruşturma var mı! Ankara’yı soyan Melih Gökçek için soruşturma var mı! Ya uyuşturucu ticareti yapanlar? var mı!
Twitter alemi hareketsiz bu akşam.
ADR MEDYA
@ajansdreklam
·
56sn
Gülşen, tutuklama talebiyle Sulh Ceza Hakimliğine sevk edildi.
Alıntı:
Halil Babilli 🇦🇺
@halilbabilli
Avustralya'da 3.5 milyon ev kedisi, 7 milyona yakın da vahşileşmiş kedi var.
Vahşileşmiş kedi, yabanda yaşayan istilacı tür. İnsanlarla yaşamıyor. Yaban kedisi değil bu, kaçıp vahşileşmiş. Her biri yılda 720 yerli hayvanı öldürüyor. Doğayı bitiriyorlar. Kontrol çabası bundan.
Bir kedi günde 20 cana kıyar. Yılda 720 çok düşük bir rakam.Alıntı:
Ev kedileri suçsuz mu peki? Hiç değiller. Dışarı çıkabilen bir ev kedisi yılda ortalama 110 yerli hayvanı öldürüyor. İki kedim var, vakitleri tamamına erince bir daha kedi almayı düşünmüyorum. Kedinin istilacı tür olmadığı bir ülkede olsam, alabilirdim.
Çağlar Tekin
@mcaglartekin
·
1 sa
Alman der spiegel'e konuşan Ukrayna'da savaşan paralı askerler, Kiev'e bağlı ordunun komutanlarinin kendilerini yağmaya ve hırsızlığa zorladığını itiraf etti. Neonazizimden şikayet Batı medyasına da gecti.
Ferhat Arslan, Dr. Doç.
@Ferhatarslandr
·
11s
Bak adamlar malını mülkünü elinden alıyor,sağlığına kast ediyor, yavrunu ağulamak için can atıyor sen şimdi aynı cambaza bak oyunu seyrine dalma! Çıkarırlar bir sakallı ve dekolteliyi birbirleri ile ortaoyunu oynatırlar sen de ağzı açık izlersin. Tazminat paraları ceplerinde!
30 nisanda söylemiş.Alıntı:
Nasuh Bektaş
@nasuhbektas
Gülşen’in 30 Nisan 2022’de söylediği söz bugün gündeme gelip bugün anında soruşturma açıldı. 2018 yılında Çorlu’da 25 insan öldü.4 yıldır iddianame ortada yok.
🔴#SONDAKİKA
Şarkıcı Gülşen tutuklandı.
Fırat Erez
@FIRATEREZ
·
4d
216'ya 1.
Bana yaptıklarının aynısını yapıyorlar.
O maddeden yargılanamaz ama tutuklama için başka çare yok.
Cezayı başka maddeden, yine bana yaptıkları gibi 216'ya 3'ten verecekler, o da bir yerlerden dönecek.
🔴 } Abdurrahman Dilipak'tan savcılara Gülşen tepkisi geldi.
💥Dilipak "Türkiye'nin tek gerçeği bu mu? SPK iddiaları, vurgun, ya da Fuhşiyat, uyuşturucu baronları ile ilgili iddialar ne oluyor… Huuu, sesimi duyan savcı var mı!"
🔴 } Savcıların adaletin cenaze namazını kılıyor.
hayati şener
@saliminsali
·
23s
Bugün Bir yakınımın beynine pıhtı atması ile intübe edildiğini öğrendim.Arpaköy/ORDU.Aşı olanların bir süre düşük doz aspirin almasını uygun buluyorum..
https://www.ntv.com.tr/ntvpara/icral...uU-QykpejptYZg
Alıntı:
Dar gelirli vatandaşların icra ve haciz sorununu çözmek için hazırlanan iki paketin ayrıntılarına NTV ulaştı. 9 milyona yakın vatandaşın yaklaşık 30 milyar lira tutarındaki icralık borcu tasfiye edilecek. Elektrik, su, doğalgaz, telefon gibi temel ihtiyaçlara ait sözleşmelerden kaynaklanan borçları devlet üstlenecek.
Ali Fuat Duatepe
@alifuatduatepe
·
2d
Şarkıcı Gülşen, sevk edildiği sulh ceza hakimliğince tutuklandı
Gülşen'in işlemlerinin tamamlanmasının ardından Bakırköy Kadın ve Çocuk Cezaevi'ne gönderilmesi bekleniyor
Öte yandan Gülşen, "Söylemimden rahatsızlık duyan ve incinen herkesten özür diliyorum" açıklamasında bulundu.
Doç. Dr. Muhammed KeskinAlıntı:
Doç. Dr. Muhammed Keskin
@kardiyobey
·
6s
Susuzluğun ilk belirtisi nedir?
A) Susama hissi
B) Baş dönmesi
C) Halsizlik, yorgunluk
D) İdrar renginde koyulaşma
E) Çarpıntı
@kardiyobey
·
1d
Susuzluğun ilk belirtisi susama, sonrasında idrarın koyulaşmasıdır. Başınız dönüyorsa en az 1 litre sıvı eksiğiniz var demektir. Çarpıntı başlamışsa bu kayıp daha fazladır.
Susama olduğunda sadece su için başka içeceklerle bastırmayın. Bunu yapamıyorsanız idrar rengine bakın.
“Kendinizi başkalarıyla karşılaştırmak, kaybedeceğiniz bir oyundur. Potansiyelinizi geliştirmek için içsel çalışmayı yapın, çünkü Tanrı size tamamen size ait olan özel bir kıvılcım verdi.”
Eleanor Brownn
Ahmet Rasim KüçükustaAlıntı:
Ferhat Arslan, Dr. Doç.
@Ferhatarslandr
· 8s
Türkiye sınırları içerisinde bulunan üniversite ve özel araştırma laboratuvarlarından yurtdışına biyolojik örnek transferi durdurulmalıdır.Bu konudaki tüm çalışmalar durdurulmalıdır.Bu hayati öneme haizdir. Biyoterörizm çağında yaşadığımız lütfen unutulmasın.
@drahmetrasim
·
1 sa
Osman Durmuş' a rahmet olsun!
Hatırlatma dozunu olmamışlara not: Bizi bu konuda ilk uyandıran o olmuştu. Zamanın Sağlık Bakanı idi.
Sedef Kabaş'ı da bu hakim tutuklamış.Alıntı:
Alican Uludağ
@alicanuludag
Gülşen'i tutuklayan hakim İbrahim Eroğlu, İstanbul 2. Sulh Ceza Hakimliği'ne HSK tarafından 12 Ağustos'ta atandı. Yani, Sulh Ceza'da tecrübesi yalnızca 13 gün. Hakimliğe ise 15 Temmuz darbe girişiminden sonra başladı. Yani, özel seçilmiş biri. İstanbul'a da geçen yıl getirildi.
Haber
@Haber
Sedat Peker: “Ses kayıtlarını yayınladığımda Gülşen olayından daha ciddi şeyler bulmanız gerekecek.”