adamlar 2009 yılında görülmüş fiyattan yani 1,2 dolardan bankayı alıyor...
13 yıl öncenin fiyatından banka almaya davul çalacaklar nerdeyse...
Printable View
adamlar 2009 yılında görülmüş fiyattan yani 1,2 dolardan bankayı alıyor...
13 yıl öncenin fiyatından banka almaya davul çalacaklar nerdeyse...
yaklaşık 2 milyar 250 milyon euroluk bir iş olacak...olursa tabii....
...Gönüllü Pay Alım Teklifi, Şirket'in toplam sermayesinin %50,15'ini temsil eden 2.106.300.000 adet paya yöneliktir.
4.Bedel: BBVA'nın Şirket'in her bir pay sahibine teklif ettiği bedel, Şirket'in beher pay için nakit olarak 12,20 Türk Lirası'dır ("Gönüllü Pay Alım Teklifi Fiyatı"). Gönüllü Pay Alım Teklifi'ne konu olan tüm payların satın alındığı varsayımında, BBVA tarafından ödenecek azami bedel toplam 25.697 milyon Türk Lirası'dır (yaklaşık 2.249 milyon Avro1). BBVA, söz konusu bedeli kendi kaynakları ile ödeyecektir.
ŞEY de 9,82 ye değer mi , ekleme yaparım diye bekledim ama izin vermedi
Sıkıntı orada zaten. Bu şekilde bir çıkış açısı daha yolunun olduğunu da gösteriyor. Bakalım yataya sarabilecekler mi ya da yatayda kalması isteniyor mu?
grafikten daha net anlaşılıyor...
adamlar ucuza mal kapatıyor...
https://i.hizliresim.com/irr3p4w.jpg
Bende ki grafik Şey de bir sonraki fibo seviyesini 10,52 de gösteriyor. Bakalım neler gösterecek zaman.ytd
Bunu kaste etmiştim.
Bu bankalar batmadı, batık kredisi var dendi bir şey çıkmadı. Bu deval de onlara yaradı çünkü genel olarak dolar long oldukları ifade edildi. Kur riski yoksa, ödemesi tl ise, tabi karlar da guzellestigi zaman 2 fk ile ne zamana kadar satacaklar ki?
Yani haber direk bahane. Hem miktar çok düşük hem olay komik falan filan direk bahane ( manip... diyeceğim hadi demiyorum)
Bunu on gördük mü? Yok. Hatta short idim hedge amaçlı düzeltme öngördük.
Al sana düzeltme:)
Gerçekten short olan arkadaşlara sabırlar diliyorum mart ayının tersini yaptılar, aman çok çıktı vurayım filan demeyin izleyin abi acelesi yok borsada fırsatlar bitmez.SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bakalım MB bu fırsatı değerlendirecek mi? hazır ortalık şenlenmişken aradan yap bir 200 bp indirim...kimse çakmaz :he:
iyi çarpıldık bugün hamdolsun. :he:
Taşınan Açıklar, bir çok hissede yüklü açık görülüyor, bir taraftan shortçular diğer taraftan da açıkcılar olduğu sürece daha çok Garanti Bankası benzeri haberleri kullanırlar,
https://megaimg.net/i/i/aNdk4X.png
yok o fiyatı düşünmeyin, 2022 ilk üç ayda alımı tamamlamayı planlıyoruz o fiyattan demişler, yani ortalamasını alıp şubat 15 alım tarihi desek bugünden üç ay sonrası, o zamanın 12.20'sini bugüne getirirsek %5 altında fiyatlanması lazım (enflasyon/faiz farkı).
elbette hesap böyle ama ortalık sapıtmış durumda, hisse matematik dinleyecek değil ne olur göreceğiz.
Bugunkü bu hareket bazı endeks ağırlığı olan tahtalarda formasyonlarıda yukarı kırdı .
Düzen değişim düzeni , düzene uyumluluk sağlayan yeni şirketler takip edilmeli:)
Makasa bakıp shorta atlayan arkadaşlara;
Yarında garanın ve belki diğer bankaların iyi bir yüzdeyle yukarı açacağını hesaba katarsanız bu makasın aslında yarındanda pay olduğunu düşünebilirsiniz...
Çöp tahtalarla değil ,
kar eden, yatırım yapan,büyüyen,vizyonu olan,tahtalarla devam edecek.
1.bölüm sandalye masa tahtaları ile çektiler nerelere gitti tahtalar :)
2.bölüm endeks ağırlığı olan tahtalarla çekiliyor.
doğru tahtalarda yer almanın sallantılarda daha az hasar vereceğini düşünüyorum.
Bence pozisyonlar buna göre yapılmalı , bademcukler bu yüzden endeks ağırlığı ve hikayesi olan tahtalarla hareket ediyor ,
Hiç bişiyi takmayıp burnunun dikine sürdükleri TUPRS nerede ise eksiye geçecek boyle bi günde..:oleyo:
Tahtacı herhalde bundan iyi mal satma şansı yakalayamam mı dedi nedir..:)
çok belirsiz garip bir bildirim.
iyi niyetli olduğunu varsayarsak yabancılar orta vadede tr piyasasında yeni bir ışık görmüş olabilirler. belki bir erken seçim vs.
ne de olsa dövizi bozdurup tr çöplerini akbaba gibi temizleyecekler.
bu habere dövizin tepki vermemesi de ayrıca ilginç. belki de %1 falan çıkacaktı haberi görünce vazgeçti. :oleyo:
2000 yılına benzemesin bu iş ,o zaman vadeli de yoktu ,............ytd
borsada bu tür sert haraketler genelde trend sonlarında olur.bence yükleliş için yolun sonuna gelinmiş gibi duruyor.önce yatay sonra uzun soluklu aşağı trend beklerim. malum siyaseten belirsizlikler artacak. pay alımından bahseden kurumum söylemi tamamen endeksi yukarı çekip mal satmak. bu saatten sonra bağıra bağıra alım yapıcam demez kimse.