5 ve 10 dakikalıkta bant daraldı. Yukarı kırarsa %7 artış gelebilir. ✈
Printable View
5 ve 10 dakikalıkta bant daraldı. Yukarı kırarsa %7 artış gelebilir. ✈
Kop artık bebeğim.
YESSS 260.....
uuuççççç
babbyyyy...
Bu konuda sitemlerimizi değerlendiren başta Ahmet Bey olmak üzere THY yöneticilerine teşekkürlerimle
https://pbs.twimg.com/media/F4pavrWW...pg&name=medium
Endekse kapanışa doğru bir atak yaptırabilirler mi acep!
Yeni zirve yapmasına bir tavanlık marj var. Hele ağustos uçuş verileri bir dillensin gerisini Tombul halleder. ✈
Katılım endeksinden çıkınca ne oluyor?
15 günlük düşüş trendi ile 76 günlük ustel kanalının kesişimi için 3 -4 gün kaldı. 76 günlük ustel kanalda bir alt kanala geçen hafta dusmustu .onun da altına inmesi olmaz diye düşünüyorum. 229 larda oradan döndü bugün de 15 günlük düşüş trendinden yüzde 3 aşağı tepki geldi. Önümüzde bir kaç gün var.
Yataya bırakırsa düşeni kırmış fakat ustelde bir alt banda inmis olur.
Bu bilancolarla bana göre daha alt kanallara inmeden çıkışa geçmesi gerekli. Fakat feyk bezdirme hareketleri olabilir. Umarım önümüzdeki birkaç gün yön yukarı döner.
Yarın için bana göre düşüşte 241 lerin uzerinde , çıkışta 254,5 lakin üstünde kalması güzel olur.
Yatırım tavsiyesi değildir.
Önümüzde oldukça güzel gelmesi beklenen ağustos trafik verileri nedeniyle yukarı yönlü bir hareket güçlü gözüküyor. Arkasından 3.çeyrek bilanço hareketini fiyatlayacaktır. Yani bu arada hızlı kopuşlarla mal kaptırılabilir, al sat yaparken dikkatli olmak gerekir.
Hadi yavrum geldin istediğin yere. Ucuz kaldin. Yapıştır buradan 😘
İşyatirim thyo hedef fiyat 404 tl...
city. 355 ile al demiş, bilançolar gelsin... fiyatlar revize olur...
Yeni uçak alımı var.
Büyüme hedefleri doğrultusunda 2025, 2026 ve 2027 yıllarında teslim alınmak üzere 10 adet A350-900 tipi yolcu uçağın Airbus'tan satın alınmasına karar verilmiştir.
Bu yaptigi kap açıklamasını pazartesi yapsa daha iyi olmaz mıydı?
Belki de tavan olacakti bu haberle neden cuma günü kapanış sonrasi attılar bu kap açıklamasını acaba ?
Biletler alındıktan sonra cekinleri unutmayın !!! 🔥🔥🔥
Go to gate !
Boarding !
12,5 milyar USD fiyatı hazmedemiyor gibi.
Dünyanın en değerli sekizinci hava yolu.
İmamlar, bakalım, yedinciliğe çıkarabilecekler mi ?
Transfer yolcularıyla yine de iyi bir değer.
Gariban Türk halkının eti ne budu ne ?
(Yenileme) THY'nin yolcu sayısı Ağustos'ta geçen yılın aynı ayına göre %10,7 artarak 8,7 milyon oldu
THY tarafından KAP'a yapılan açıklama aşağıdadır:
Ortaklığımızın Ağustos 2023 dönemine ilişkin trafik sonuçları aşağıdaki gibidir:
° Ağustos 2022 döneminde 7,9 milyon olan toplam yolcu sayısı, 2023 yılının aynı döneminde %10,7 artarak 8,7 milyon olarak gerçekleşmiştir.
° Dıştan dışa transfer yolcu sayısı Ağustos 2022 döneminde 2,4 milyon iken, 2023 yılının aynı döneminde %20,5 artarak 2,9 milyon olarak gerçekleşmiştir.
° Yolcu doluluk oranı Ağustos 2023 döneminde 2022 yılının aynı dönemine göre 0,1 puan artarak %86,2 olarak gerçekleşmiştir. Aynı dönemde yurt dışı doluluk oranı %85,4 olarak gerçekleşirken, yurt içi doluluk oranı %92,7 olmuştur.
° Toplam Arz Edilen Koltuk Km (AKK), Ağustos 2022 döneminde 20,5 milyar iken, 2023 yılının aynı döneminde %8,6 artarak 22,2 milyar olarak gerçekleşmiştir.
° Taşınan Kargo-Posta, Ağustos 2022 döneminde 148,3 bin ton iken, 2023 yılının aynı döneminde %1 azalarak 146,9 bin ton olarak kaydedilmiştir.
Ortaklığımızın Ocak - Ağustos 2023 dönemine ilişkin trafik sonuçları aşağıdaki gibidir:
° Ocak - Ağustos 2022 döneminde 46,6 milyon olan toplam yolcu sayısı, 2023 yılının aynı döneminde %20 artarak 56 milyon olarak gerçekleşmiştir.
° Dıştan dışa transfer yolcu sayısı Ocak - Ağustos 2022 döneminde 14,7 milyon iken, 2023 yılının aynı döneminde %33,8 artarak 19,7 milyon olarak gerçekleşmiştir.
° Yolcu doluluk oranı Ocak - Ağustos 2023 döneminde 2022 yılının aynı dönemine göre 4 puan artarak %82,9 olarak gerçekleşmiştir. Yurt dışı yolcu doluluğu %82,6 seviyesinde gerçekleşirken, yurt içi yolcu doluluğu %84,6 olarak gerçekleşmiştir.
° Toplam Arz Edilen Koltuk Km (AKK), Ocak - Ağustos 2022 döneminde 131,6 milyar iken, 2023 yılının aynı döneminde %17,7 artarak 154,9 milyar olarak gerçekleşmiştir.
° Taşınan Kargo-Posta, Ocak - Ağustos 2022 döneminde 1.114 bin ton iken, 2023 yılının aynı döneminde %6,9'luk düşüşle 1.037 bin ton olarak gerçekleşmiştir.
° 2023 Ağustos ayı sonunda filodaki uçak sayısı 428 olmuştur.
Kahramanmaraş merkezli depremler nedeniyle 6 Şubat - 31 Mayıs tarihleri arasında icra edilen ücretsiz yolcu ve kargo taşımaları yukarıdaki verilere dahil edilmemiştir. İlgili dönemde 433 bin vatandaşımız ile arama-kurtarma ve yardım ekipleri bölgeye ulaştırılmış, 430 bin vatandaşımızın tahliyesi gerçekleştirilmiş ve 36 bin ton yardım malzemesi afet bölgelerine sevk edilmiştir.
Bilal Ekşi;
Ağustos ayı çok yoğun geçti.
2022 yılı Ağustos ayına göre:
Yolcu sayısı %10,7 artarak 8,7 Milyona ulaştı.
Yurt dışına kapasite artışımız %7 iken İÇ HATLARDA %24 kapasite (~sefer) artırdık.
Yolcu doluluk oranı, dış hatta %85,4 olurken iç hatta %92,7 oldu.
Neden son günlerde düşüyor, anlamadım....
Covid vakaları ABD nin belirli bölgelerinde görülmüş. Hastanelere başvurular o bölgelerde %30 luk artış göstermiş. Beyaz saray hazırlıklı olduklarını söylemiş. İnşallah şu lanet hastalık yeniden sorun olmaz
Avrupada görülen hadise Türkiyede artık. Türk ATC’ler inisiyatif almadan çalışma çağrısı yapıyor. İki gün uygulanacak.
Hava trafiğinde özellikle İstanbulda aksamalar görülmesi muhtemel
https://x.com/htksen/status/17001773...h9lQqs1gkX3CaQ
.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Nerde bu millet, nerde bu Tombul! Herkes arazi mi oldu 😀
Takipteyiz
Sent from my iPhone using Tapatalk
Yapay Zeka İle Yaptığım Bilanço Analizi
https://www.youtube.com/watch?v=pOqnPCWMdXM
https://twitter.com/koc_ibrahim_koc/...6r9dr8aog&s=19
M2004J19C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yeni varyant Türkiye'de görülmüş. Bunun THY ile ne ilgisi var.
Sanki bütün yolcular varyantlı, anlamsız.
Bu sabahki düşüşün spekülatif olduğunu düşünüyorum. Bu varyant dünyada zaten var, bulaşma oranı düşük. Tamamen bakanın bu sabahki açıklamasını kullandılar. Lufthansa artıda mesela.
Dünyada hiç bir yer kapanmaz.
Merak etmeyin.
Bu varyantta, diğer onlarca varyant gibi, varyant işte.
Hayvan terli.
Kimse yemez bu saçmalıkları.
1-2 günlük spekülasyon.
Sağlıkcıları tavanla, havacıları tabanla.
Elimde havacılık veya sağlık hissesi yok ama gerçek bu.
Sanayiciler artıda. Hahaaaaa
Sanki bu varyant ilk kez Türkiye'de görülmüş, Dünyada başka yerde yokmuş. Birilerine malzeme çıktı...
Artık hiç bir ülke varyant saçmalığına ikinci kez pirim vermez, hele hele vatandaşları hiç prim vermez…
dün dipten dönüşte herhalde ky mal aldı hemen viop açılmasına 10 dakika kala bakana açıklama yaptırdılar :)
piyasayı şöyle izleyince acayip komik geliyor adamlar kafalarına göre takılıyor.
muhtemelen yeni bir trende başlayacak öncesinde bu haber ve sürekli arka planda kafalarda bırakacakları algıyla kimseyi istemiyorlar :)
50 den beri üzerindeyiz devam kaptan yılbaşına kadar bir gidelim hele.
riB relyeş mıdzay,
El alemden sana ne, dedim sildim...