kimse satmaz... zaten belki şu noktada artık SPK fiyat arttır bu düşük kaldı da diyebilir... onay çıkmayacak bence...
Printable View
Lütfen destek verirmisiniz
Hissedarlar ya da almak isteyenler
Lütfen okuyanlar E devletten Cimer e yazabilirse, destek olursa
---//
Egeen, Konya, Bfren de 1 lot 1000-2000 tl olduğu için alamıyoruz, Hak/Adalet ve Fırsat eşitliği için Bedelsiz sermaye arttırımı ile emeklilik gibi biriktirmek istiyoruz.
Alt sermaye limiti getirilmesini talep ederiz(Minumum Sermaye 100 milyon tl gibi..)
Bu minvalde yazarsanız
Teşekkürler
Oyunagelen abi nedense sen gelince aklıma şort açmak geliyor :he:
Günün tepesini gördük mü
sonunda,
almanya ve caponyadan sonra,
çinden de gıskanma sinyalleri geliyor.
Ekonomist Guan Tao: "Çin, yuanın aşırı değerlenmesinden kaçınmalı"
Yuanın değer kazanmasının rekabet gücü konusunda endişelere neden olduğunu belirten Guan, aşırı değerlenmenin önüne geçilmesi için nitelikli yatırımcıların yurt dışı yatırımları için yurt içinden döviz almalarına ve kur risklerini yurt içinde hedge etmelerine imkan verilmesi gerektiğini vurguladı.
Tebrik ederim sn oyunagelenadam
Trendde oturma işini layıkıyla yaptınız
SM-G975F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
millet servetini korumaya çalışacak tabi amma ve lakin sevmediği nefret ettiği hükümetide devirmek için bir dolarizasyon mekanizma oluşturulduysa, hem dolarım artıyor servetime servet katıyorum hemde lanet olası benim görüşümde olmayan hükümet defolup gidecek diye düşünüp benim gibi TL ile işyapanları mahvediyorlarsa bu düşüncede olanların hepsi sürüm sürüm sürünsün kahrı perişan olsunlar ocakları bucakları tütmesin
kontrat fiyatları da artar sanırım bu hafta...2.200 TL / 2.300 TL falan olabilir...
ne mekanizması yahu; %60 enflasyon olan ülkede adamlar faizi %15'e düşürmüş; başka mekanizmaya ihtiyaç mı var... fazla fazla yeter bu zaten milleti batırmaya...
bakalım 14.50 savunması kaç gün dayanacak...
hazinenin kendi borçlanması (5 yıllık) politika faizinden daha yüksek, haberlerde vardı.. 15 vs 22 gibi olmalı yanlış hatırlamıyorsam..
tek bir kişinin kibrini tatmin için gelinen noktalar buralar..
Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati: Karamsar tablo çizenler var. Onlara diyorum ki 'Sen maaş alıyorsun. En fazla neyini kaybedersin? Enflasyonun altında ezilirsin. Ama ben bütün varlığımı kaybederim'
haram lokmadan,
lüküsten şatafattan,
israftan, masraftan
ayet sallayanlardan
zalimden, zulümden,
bunlardan da bahsedecen.
Yoksa vaaz eksik kalır.
ve bela geliyorum demez, geliyorum diye bağırır.
kulak olsa da duysa.
göz ola dağın arkasını göre,
akıl ola başa geleceği bile.
bindik bir alamete, gediyoz kıyamete.
Al sana en alasından mekanizma...
Habertürk internet sitesinde yayınlanan habere göre; Hazine ve Maliye Bakanı Doktor Nureddin Nebat gazetenin sorularını şöyle yanıtladı.
Ekonomide uyguladığınız model tartışılıyor. Çin Modeli diyenler var mesela...
Hayır. Hayır. Asla! Bizim modelimiz Çin Modeli, Güney Kore modeli filan değil. Bu, Türkiye modeli. Türkiye çok güçlü bir ülke. Konjonktürel yapısı, jeopolitik yapısı, iyi ilişkileri, geçmişte edindiği ilişkilerden gelen gücü. Medeniyeti. Şu anda kimse Türkiye'yi taşımıyor. Türkiye kendi kendini taşıyor. Böyle bir şey olabilir mi? Çin kendi modeliyle var olabilir ama bizim modelimiz farklı. Bize özgü bir model. Dün toplantıda bunları anlattım gelen işadamlarına. O yüzden de çok mutlu ayrıldılar. Altyapısını tamamlamış. Çok güçlü bir şekilde bu modeli hayata geçirmek üzere yola çıkıyor Türkiye.
Siz gerçekten bu modelin başarıya ulaşabileceğine inanıyor musunuz?
Evet. Tabii ki! Göreceksiniz. Çok hızlı bir şekilde düzelecek ekonomi. Yeter ki bize güvenilsin. Dün toplantıda bankacılar da vardı. "Güvenin, inanının bize" dedim. Faiz artırmayacağız. Bu işi faiz artırmadan da yapabildiğimizi göreceksiniz. Sadece güven.
Faiz indirimi devam edecek mi?
Onu bilmem ama artırmama konusunda kesin kararlıyız. Ve bu işi biz oturtacağız Allah'ın izniyle.
Durmak yok fakirleşmeye devam.
Bu politikaların bizi batıracağını yıllardır yazdığımızda bizi vatan hainliği ile, pkk'lı olmakla, fötöcülükle, hükümet düşmanı olmakla suçlayıp hala şu forumda yazan 4-5 yandaş yalak troll,
Kına yakın ulan. Ülkenin geleceği diye bir şey kalmadı. Kına yakın.
eee ne oldu şimdi 3 kez müdahele ettiler 14 e yaklaşınca 13.90 larda .... boşuna mı oldu yani ...
bunlar bir b.k tan anlıyorlarsa ...
rezillik . halimiz. acınacak haldeyiz. başka söze gerek yok.
TL BAZLI ralli bitti diyebilirmiyiz ?
https://i.hizliresim.com/5f9ox3i.png
bunların sözde! ekonomide en iyi zamanlarında yazardık cafe trendde..özelleştirme furyası başlamıştı unakıtan babalar gibi satıyordu..65 milyar dolar özelleştirme yaptılar ..artı dışardan gelen sıcak para..hepsini betona gömüp heba ettiler..ülkesini gerçekten sevselerdi o paralarla neler yapılırdı..şimdi eşek ölecek ters dönecek de şeyi güneş görecek modundayız..
yalak sensin kınayıda sen müsait bi yerine yak
Hem cahil.hem terbiyesiz
kötü söze misliyle karşılık veriyorum. peki cahilim ama asıl terbiyesiz sensin
burası herkese açık bir yer sana sormayacağım yazıp yazmayacağımı. fikirlerimi söyledim buna tahammül edemiyorsan sen buraya yazma
14.50 2 saat dayanamadı....
bir sonraki baraj 15'te kısmetse...
doların tavanı kaç...
Bu kura şirketler dayanır mı?
Bankaların durumuda ayrı..
Şubatta batık bankaları görmeye başlarız
SM-A315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
yazık çok yazık halk iflas etti resmen
bu kurla kaç şirket batacak acaba?
herkesi yurt dışına ihracat yapıyor sanıyorlar...
Herşey çok güzel olucak, sıkın dişinizi az kaldı.
Kınaya zam gelmiş, fazla yakmayın
Devir ekonomi devri, devir ayakta kalma devri
yeni ekonomik model hergün doların ve borsanın yükseldiği model mi?
bir yönetim ne amaçla bunu yapar ?
model yok.. çaresizliğe uydurulmuş kılıf var.. konuşmaları dinleyin.. komik ötesi..
eski sistemle 7000 puan ve bu sadece %3 civarı bir artış demek.. rakamların büyümesi zıplayarak ilerlemesine neden oluyor..