Geçen hafta sasayı tabandan alan arkadaşlara kötü haber, eşleşme taban.. 7.5 milyon lot tabanda..
Printable View
Geçen hafta sasayı tabandan alan arkadaşlara kötü haber, eşleşme taban.. 7.5 milyon lot tabanda..
patron satışı çekerse ,SASA..belki endeks %+3 falan görür..
ama zor..
Günaydin arkadaşlar
Eyt işverenleri düşündürüyor mus
Bu güne kadar işverenin işçinin sırtından kac para kazandığını sordumu kimse yaw
Koskoca godoslar bile yıllardır marketleri mantar gibi bitiyor ama ne dense her sene zarar açıklanıyor bilancolarda..
Bu ülkede maliye gerçekten ne kadar işveren varsa alayını bi incelesin bakaljm kimin hakkı kime gecmis..
selamun aleyküm
endeks konusunda sekizinci ayda grafik paylaşmışım .....
https://www.hisse.net/topluluk/showt...=52824&page=43
günaydın cümleten ..
sasa hekts olmasaydı endeks kaç puan aşağıda olurdu diye follow varı kuşlu sitede...
şimdi onun ikinci part çekimini bekliyoruz...
çıkarken etki etti tabiki ama düşerken yıkım daha büyük oluyor...
çünkü ağırlıkları arttı endekste...
kabaca %10 ağırlığa ulaştı hekts sasa ağırlığı...
bear bull hesaplar bu işi...
bunlar olmasaydı endeks kaç puanda olurdu...
olası kötü senaryolarda endeksi kaça çeker...
Emekçinin emekciye ettiği zulüm başka bir ülkede olmaz sadece burada olur. Öyle mala bağlandı bu ulke. Hak arayan karşısında işveren yanında olan işçi kesimi. Çok acaip.Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Para girişi bitince bakalım ne olacak.
GESAN, KONTR, YEOTK, KMPUR, MIATK gibi hisselerde tabanlar çözüldü. Bence SASA, HEKTS ve SMRTG'de gel gel yapmak için..
Oralar da çözülür diye atlayanlara mal dağıtımı devam ediyor.
Şaşa ve hektaş ta yaşananlar bana bankalarda yaşananları hatırlatıyor nedense …
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
10 yıl önce netaş malum hareket gibi bir hareket yapmıştı. zirvesini geçen ay ancak görebildi.
Hakkınızı helal ediniz .Varsa hakkı olan söylesin.
Arkadaş var kapıyı çarpıp çıkmış bir yerden aylar sonra başı önde eğik geri gelmiş. Sordurdum babası öyle istemiş.
Pozisyonun iyilesti mi Sasa da?Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tam kontrollü borsa devam, viop bile aynı yerde debelenip duruyor...
Düşüş bile 1 gün oldu anca, o da sasa ve hektaş a tepki... 15 gün çık 1 gün düş, borsa geçmişte böyle bir şey görmedi sanırım...
Şimdi de hektaş ve sasa olmasaydı +2'lerde falandık sanırım...
Gökyüzü mode devam...
biraz PGS ..LONG aldık..%+4 yapsın yeter..günlükte..
sasa 7.5 milyon la başladı..
11 oldu..
akşama 20 milyon olsa şaşmayız..
akçay 30 endexte etki durumları budur.
https://i.hizliresim.com/cbnc6y7.jpg
https://i.hizliresim.com/cbnc6y7.jpg
Evet dostum. Bundan sonra tutar mıyım kapatır mıyım ne yaparım bilemiyorum açıkcası.
Ben Adanadayım ve burada oturmak bile yıpratıcı.
Her 1 600 000 /4300 de insandan biri sasa da çalışıyor.
not:Beni miktar olarak yıpratmadılar.ona benzeyen ne zararlar etmedikde...
zaten zararlar sasa dan ziyade hektaşda oluşmuşdu.
Ben sadece haftaiçi okuyucu olmayı düşünüyorum.
buralardayım ama .Helalleşmek iyidir arasıra.
Ben hergün helalleşirim kapıdan çıkarken.Hayat sonsuza dek sürmüyor .Vakti saatide sadece rabbim bilir.
Telefonum zaten sende var dostum.(haftasonu yazarım gene.sadece endexin önemli viraja girdiğini ve arada önemli paylaşımların kaynamasını istemiyorum.endex durulsun gene haftaiçide bolca yazarım)
not:beni düşündüğün için çok teşekkür ederim dostum .Birde gece 11 de arayıp durumumu soran ayasofya2005 abime çok teşekkürler.
Yokmu bi babayiğit...SASA,Hektsi kaldırsın.. Bu 2 hobidik yüzünden endeks yükselemiyor.
yükselince short mu basıcan abka abicim ..
ben de şaşırdım bugün %3++ artı kapatır derdim :)
her apartmanda sasada çalışan akrabası olan bir şehir galiba ADANA- SASA ilişkisi ilginç, çok özel bir demografik yapısı var hissenin de , erdemir de öğledir eregli hisse alıp satmak üzere, TÜRKİYEDE ilk hisse alım satım büroları ereglide kurulmuş mesela ...
bi arkadaş 10 bin dolar verip metaverse arsa almıştı- yada köprü almıştı, öyle bi şey- tam o bitcoin 69 bin günlerinde.. bana da tavsiye ettiydi, gülüp geçmiştim.. geçen sordum, cevap bile vermedi, adını bile duymak istemiyor gibiydi hali
crypto trading aplikasyonların en çok download edildiği ülkeler sıralamasında ilk sıralarda yer alıyor TR.. ülkenin yönetimi bu kripto saçmalığını engellemek için hiç bi şey yapmadı, ana muhalefet lideri ise bırak kripto zırvası konusunda uyarmayı yerli şirketlere kaynak yaratan borsadan uzak durması için vatandaşa çağrı yapıyor..
Dr.Nureddin NEBATİ🇹🇷
@NureddinNebati
·
33sn
Darphane ve Damga Matbaası Genel Müdürlüğümüz, vatandaşlarımıza yeni bir tasarruf aracı sunuyor. Darphanemiz, bugün itibarıyla Borsa İstanbul’da halka arz yolu ile altına dayalı sertifika ihraç edecek.
Nebati: Darphane Sertifikası’na yatırım yapan tasarruf sahipleri altınlarını fiziki olarak da teslim alabilecek
*Nebati: Böylece vatandaşlarımızın tasarruf seçenekleri genişleyeceği gibi Hazine'nin altın rezervlerinin üreticilerimizi ve ihracatçılarımızı yeni yatırımlar için fonlaması da sağlanacak
Nebati: Bu yeni tasarruf aracı ayrıca, ulusal paramız Türk Lirası’nın değerinin korunmasına da yardımcı olacak
Nebati: BİST Pay Piyasası Emtia Pazarı’nda bugünden itibaren doğrudan işlem görmeye başlayacak altına dayalı sertifikaların tüm vatandaşlarımıza ve ülke ekonomimize hayırlı olmasını diliyorum
Bir yanda sayim trend destekleri, bir yanda dusuk peryotta obomsu bir goruntu :) ve zayiflik... Fiyat grafigi herseydir.
Sayim yukari der ama nereden yukari.. Trend destegi kirilirsa ve obo olasiligi gerceklesirse falan filan bakalim kismet..
https://i.hizliresim.com/8k8k5jj.jpg
Kişisel her türlü verilerini (+finansal) bilmeden nereye yolluyor bu insanlar? FMX örneğindeki gibi bir gecede fiş çekildiğinde hangi kapıya gidecek? Ben böyle bir riski alacak biri değilim. Bir BT'ci olmama rağmen, bu sektörde yatırım yapsam yapsam APPLE, CISCO gibi kendi alanlarında lider ve sürekliliği olan şirketlere yaparım. Ne olduğu belirsiz Coinlere kendi adıma bulaşmam. Buraları kullanıp zengin olma hayali olan arkadaşların kendi bileceği iş.
akçay sen şaka mısın ? daha geçen hafta altın almak için uygun enstrüman soruyordun, al sana al-sat spreadi en düşük- hiç bi başka masrafı olmayan- spot altın fiyatını tam yansıtan ve hazine garantisinde gram altın.. tahtadan al, tahtadan sat
yaptığın yoruma bak, seni nasıl ciddiye alsın insanlar ? sabah akşam karlı işlem ekstresi yollamakla olmuyor, birazcık samimiyet laızm
Borsaya yeni prensler lazım. Bugün 3. taban ve bence orta uzun vadede psikolojik etkileri olacaktır eski prenslere.
yeni prens adayım- ülker
Sertifika alacağıma kendisini alırım. Bir tık mobilden.
Zor olan ise secbul sana 100 Gr sertifika verdik güle güle harca demek.
Gülme yapan devlet çok.
Faiz i olacak mı acaba?Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.