loğ hamza o da bi şey mi tele1 de de merdan yanardağ var, sinir kumkuması gibi program sunuyor... enerji emiyor resmen
Printable View
A.A. yeni bilgi girmeyi yavaşlattı...
AKP konuşmuyor
Temkinli..
SM-A336E cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
hepimiz halk tv izliyoruz. :one:
🔴 Yarın Borsa İstanbul açık olacak
◾ * 15 Mayıs günü resmi tatil değildir
◾ * Kamu kurumları, bankalar, borsa, aile sağlığı merkezleri ve diğer birçok kamu kurumu açık olacak
◾ * Sadece okullar kapalı olacak
CNN Türk de konulma yapan ÖMER ÇELİK 2 tura kalma ihtimalini biliyor İstanbul ve Anka İzmir’de sandıkların çok azı açıldı burada kemal beye gerekecek ilave % 5-6 oy tüm dengeleri değiştiriyor ve ortada açılan bilmem be sandık edebiyatı bence boş % 47.5 den 52 de fırlama olabilir sandık açılma oranı kaç istanbulda bu önemli diğer şehirlerin etkisi sıfır arkadaşlar sayımlar hemen hemen bitmek üzere çoğu Anadolu şehirlerinde ….
Ömer çelik 2 tur kaldı hissi veriyor net rakamlardan o da emin değil hayırlısı ,
Her seçimi İstanbul Ankara İzmir’deki sandıklar belirliyor bunları yok hükmünde değerlendirmek ilginç ana şehirlerde iktidar oyları eriye eriye tükendi 8 senede …. Bakalım nolcak bu konuya dikkat edin gerisi hikaye arkadaşlar belki 49 kalacak bir aday belki 50 geçecek hayırlısı olsun
İmamoğlu 2 puan olumlu etkide bulunursa 48-49 kalıyor adaylardan biri 2 tur garanti oluyor neticede KEMAL bey yerine Mansur yavaş veya İmamoğlu daha majorsmen desteğine ulaşırdı diyenler haklı çıkıyor ,ülkemiz böyle bir yer işte …
DarkWeb Haber @Darkwebhaber
Yüksek Seçim Kurulu'nun saat 19:50 itibariyle siyasi partiler ile paylaştığı sonucuna göre:
Kılıçdaroğlu: %49.26
Erdoğan: %44.75
Açılan sandık sayısı: 33 bin 259
Taktikleri basit aslında..
Sisteme, önde oldukları sonuçları girip, kaybettikleri sandıklara da itiraz ederek sisteme girişi engelliyorlar.
Nşlantaşı sisteme girdi mi.
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Meclis seçimlerini paylaşan yok esas gümbürtü orda kopacak Kimler kılpayı meclise giremiyor TIP GİRMECEK Mİ mesela
Tıp itifakta
Milletvekili nasıl acep SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Büyükşehirler belirler 2 tura kalabilir bu görüşü bu hisse net yazan zeki insanlar oldu yarın Short açan malını mülkünü bağlayan arkadaş mağdur olmayacak diye sevinirim 2 tura kalırsa arkadaşlar risk ciddi bir sirk sonuçta…
Neymiş 21 haziran en uzun günmüş
14 mayıs en uzun gece
Dahası 14 uzun gün
28 mayıs daha uzun gece olabilir
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Vekil seçimi sabaha kadar belli olmaz ben 10 falan büktüm kağıdı herkes öyleydi o kağıt açılıp sayılması uzun sürer
Bu tayyip ciler kesin 1 liralik civatayi 5 liraya satan tipler.
Çok büyük olasılıkla ikinci tur. Ancak kim önde bitirecek, meclis ne olacak o da önemli.
Tipin adayı seçilecek diye bir haber geldi bana emin değilim detayları ismi bile unuttum yanlış olmasın bir arayıp sorayım bari hangi şehirde iddiaları var !
Syn bozkurt halk tv ıslak imza ile veriyor yani resmi sonuçlar.
ben halk tv ye güveniyorum.
Benim kendi tanıdıklarım var 2 liraya alıp 8 liraya satıyolar. Pazarlık ederlerse 7 liraya verirsin gibi konuşmalar oluyo. Tabi serbestinde serbesti bir piyasada kimse bisey diyemiyor. Şimdi borsada oyunların döndüğünü bilen burdaki a partililer tekrar secilirse nasil bir borsa olacağini kestirebiliyolarmi acaba
YSK açıklama yapıyor mu ysk ne derse onu baz alırım
İzmir Ankara’da istanbulda 10 milyon oy sayılmamış itiraz edilen sandıklarda da KK önde diyorlar rakamlara yansımamış bunlar gerçek bilgi ise her seçimde aynı terane sonlarda 49-47 bir aday veya kılpayı 51 yani özetle bu seçimde de 15 Mayıs gece yarısına kadar bekletecekler milleti … aslında Farkı Ankara ve izmir oyları bile belirler %3-4 oynatabilir neticeyi şimdiden kim kazandı hangi tura kaldı bilen de yok ..
Erken konuşmamak şart hocam !
H partisi oyumuz c partisene demesine rağmem , a partisi önde olan doğu illeri var. Enflasyonun zengin ettiği aşiret liderlerinin parmağımı var acaba.
Her sandığa itiraz taktiği diyorlar cidden buna gerek yoktu 2 tura kalsa RTE önde Olsa sinan beyin oyları Kemal’e gidecek diye bir kural da yoktur iktidarın avantajı ortadadır .. ama kesin de değildir alın size Kusursuz bist 100 10 günlük fırtına !!!
Biz borsanın neler çekeceğini bi bilsek 10 günde nasıl hazırlık yapardık yarın mesela !
oran azalıyor ama oy farkında trendi kıramadılar
%20 acılan sandıkta rte kk arasında 1.5 milyon oy farkı vardı
%30 acılan sandıkta rte kk arasında 2 milyon
%55'den %67,5a kadar fark 2.9küsür milyonlarda. 3 milyon dirençte kaldı. Aşağı kıramadılar
Bu hayat pahalılığına rağmen Erdoğan gelirse, Timur’un fil hikayesi gibi, bu pahalılık bize yetmez, iki katını istiyoruz.