ÇAN lar kimin için çalıyor :)
Printable View
Kozalakları mı sattık ne yaptık :)
bugün pala ayu neslinin kurutmaya kararlı :ok:
dikkat et Bozkurt :he:
Benim ana tahtalarımdan kchol le ilgili teknik görüşümüz istenmiş sessiz ama :hn: güzel takipçilerinden.
badem sisteminde ben saatlik ve 240 dk bakıyorum graflara arada ortalamalar arası treda ediyorum.
kchol 240 dk grafında güzel bir formasyon var 123 üzeri 131 hedefli bir formasyon.
16.00 barı ile endeks le beraber oyun daha netlik kazanacak.
Zaman zaman burada dile getirdim badem sistemini bu sistem işlediği sürece oyun yukarı çünkü sistemin üzerinde bulunan siyasi otorite borsa yı önemsiyor kendi ekonomik programları içinde , teknik olarak endeks yaklaşık 4-5 ay arası alçalan tepelerle düzeltmesini yaptı bu düzeltme zamanı seçim dolayısıyla yapıldı , yani sistemin içinde yer alan hükümete yakın grup veya kişiler , kredili işlemler vs bunlar kapatıldı , kime devredilerek resmi varlık fonuna , ne zaman seçim kazanıldı sistemde çarklar yine işlemeye başladı şuanda ekonomik anlamda bir vizyon çizilmek isteniyor , ne kadar başarılı olunucak onu zaman gösterecek yalnız bu dönemde ben çok büyük bir olay olmadığı sürece bam bam aşağılar beklemiyorum , kordineli düzeltmeler olur buda indikatör soğutma anlamında , aynı zamanda bizden temel katalizör anlamında önde bir sistem mesala önümüzdeki dönemTürkiye gri listeden çıkıldığı ile ilgili resmi anlamda yapılan açıklamalarla yeni hikaye başlar , çünkü hükümet sadece arap tarafı ile değil batı ile ilgili gizli görüşme ve çalışmaları var buda al gülüm ver gülümle oluyor.Bakalım başara bilecekler mi.
Sen şüüüle bi bak bakayım etrafına hiç ayu görüyon mu, herkes trene binmiş go go tar tar gelsin paralar diyor :he:
Tertemiz temizledi herif cillop gibi.
En son ayuların şahı cahocuum vardı onuda sutoplattı, makina zero şort error veriyo :drunk:
Berkimcans abi de ortalıkta kayıp, Halbukisi yeni regor oldu 6841 ile tepe tazelendi işaretleyelim demedi. Enteresan
Piyasa Gündem ✰
@PiyasaTurkiye
·
19s
#FROTO Ford Otosan, Sasa Polyester'i (#Sasa) solladı.
Ford Otosan, Borsa İstanbul'un piyasa değeri en yüksek şirketi oldu.
hadi hayırlı olsun ilerki dönemde yeni adayım yine aynı gruptan :)
Bozkurt arkadaşımızın manzara için hangi denize gittiğini bilen var mı ..merak ettim
net kesildi anlık yazamadım
teorik fiyat.. 761 bing gayme iken
tüpraş'ta 95 gayme ortalama fiyatı iyi bulup... biraz almışlarken
BOFA... 95,50 den yine 230.000 lot sürmüşken
THY'yide A1 KAPİTAL in maliyetine sürmüşlerken
şu lönklerden bir kurtulalım önce...
FDOW'da sıkıntı var bugün
758125 maliyetine flat
(maliyetlendiğin yerden 7-8 bing zarara girmiş pozda KAR olmaz... maliyeti yakaladın KAÇACAKSIN.. o 8000 puan basan adam SALAK mı ? vardır bir hesabı )
7563 long....................
AK... 500 MİLYON oldu
BOFA.. 1 MİLYAR
758 i iyi bulan YF... 100 EKLEDİ SATIŞINA
BOFA... AKBANK, İŞC ile olurmu o iş ?
kaldır madem 757750 ye şort açalım
ABD "ev traderı" araştırması:
+ Sabah saatlerinde 1 saatlik bir engel nedeniyle borsada hisse trade edemeyen bireylerin geliri %2,9 artmakta.
+ Trade sayısı arttıkça gelir düşmekte.
+ Bireyler, çeşitlendirilmiş pasif fonlara kıyasla daha fazla işlemle, daha az kâr elde ediyorlar.
çok bakmayın diyor... :)
Kuş uçmazsa endeks bugünlük tamam bence.
Abd de olay farklı. Uzun vade dolar bazlı kazandırıyor şirketler.. O yüzden azıcık beyni olanlar bile düzenli alım yapıyor ...Al sat ile hane halkının uğraştığını sanmıyorum..
Bizde ilüzyon...
Aralık ayında 5000 endekste 250 dolar.. Şimdi 7000 endekste 250 dolar..
Sorsan %45 kardayım derler....
Dışarıdan para girişi olmadan buralar tamam gibi... 253-254 dolar hem yatay kanal direnci, hem fibo direnci hem de Ocaktan gelen düşen kanal direnci...
Bu kadar direnci kırdıracak babayiğitler var mıdır... Belli olmaz ama şu an sanki zor gibi...
YKBNK 15.00 saatlik bar karar verecek 13.17 üzeri saatlik rahatlar
CDS 435 - > 428 olmuş konuşmadan sonra. Özellikle bankalar için olumlu