Tombul parmak gelirse işte o zaman palayı tırtıklamış olacam.........
Printable View
#bofa
BIST30 a MGROS u düşükten sokacaklar belki. DOAS da aday bence.
https://share.matriksdata.com/shareM...03191402496281
klgyo sekur gznmi yazmış idük..
:drunk:
BIM e en son ne zaman gittiğimi hatırlamıyorum, A101, SOKM, MGROS bir iki kere Carrefoursa
Bence BIM efsanesi bitti ama borsada şişiriyorlar.
BIST30 alıp diğer satıyorlar gibi
https://i.hizliresim.com/o4xjmek.jpg
Başta en çok satın alınan 300 kalem mal satıyorlardı sonradan çeşit arttı. Sigara diğerlerinde var. Önemli bir yem.
Migros'da Migros markalı ürünler, ŞOK da piyale, tamek vs kendi markaları hesaplı. A101'de de kendi markaları var.
Sebze bölümü diğerlerinde BIM'den daha kuvvetli. BIM'de çeşit az ve temel mallar olduğundan mecburi onlara zam yapıyor artık diğerlerinden çok ucuz değil.
Sahipleri hisselerini zaten satmış az bir ortaklığı kalmış, yabancı fonlar ağırlığından dolayı mecburi fiyatı düşük hacim ile tutuyor olabilir. Arada ger alım yapıp destekliyorlardı.
Haberler.com
@Haberler
·
Şimdi
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Seçim sonrası için felaket senaryoları yazarak ekonomi programını sabote etmek için çalışanlar var, onları yakından takip ediyoruz.
Bozkurt dayuuu......borsa dibi daha bulmadı gibi.... böyle düşüşler de böyle şıçrama normal......sonrası tekrar süzülme olur.....dikkatli bir şekilde izlemedeyim.....
ARCLK solar işine girdi o firmalar kadar değeri yok gibi.
Faaliyet raporunda az değinmişler.
Millet kendi kendine apartman ve sitelerde şarj istasyonu kuruyordu son zamanlarda altyapı müsait değil deyip söktürüyorlar.
Hani dusuyoduk, dolar düşmüyor tepeye nokta koysan ne ki,
Milleti iyi terse yatırdılar,selo senin Allah belanı versin, bulutu a kuşlar sıçsın, yarın akşam bakacug, o tavşan çıkacak,
Kaç türlü gel gel var
- Gel, kim olursan gel
- Gel gel bir sen eksiktin sen de gel
- Gel gel topla gel
- Gel gel, gel de göstereyim anyayı Konyayı
Bi sallanır bu hafta ,sonra gogogog tartar
Bir gün herkes selocu olacak:he:
Dayucuğum benim sepetteki hisseler borsa düşerken düşmez borsa yükselirken x2 çarparak gittiği için sıkıntı yok yani ben paraları katlayalı çok oldu.
Herif bacakları diredi hiç gevşemiyor, dikkatli ol
Rallide malsız kalırsan sıkıntılı olur, sen spotta malsız sadece vobda vob yapıyon, aman diyim
Düşüş piyasasında kâr etmek, yükselişte kâr etmekten çok daha zordur çok daha büyük yıpranmalara hazır olmalısınız Short trade zor sanattır.
Kârla kapanmayıp taşınan shortların çoğu, belli bir süre içinde taşındıkça, az kârla ya da zararla kapanır ve sonra bir de oluşan travmayla üstüne long açtırıp üstüne oradan zarar da ettirir.
Ve bu düşen piyasada olur.
10 milyon dolara yıllık 300 MW kapasiteli üretim sistemini Çinliler kuruyormuş.
Ürdün'de de birileri kurmuş olabilir.
Kuzey Kıbrıs çok bakir orada potansiyel var aslında.
Panelde esas maliyet hücre deniyor, sonrasında EVA kaplama, cam ve çıtalar olabilir. İşçilik %5 diye hatırlıyorum tekrar bakmak lazım.
Bu işte müteahhit para kazanır ama garanti verecek gücü olmalı.
Herif endekis mühendisi dayu
Çoğu hisselerin içinden buldozer gibi geçtiler, endekis rekor tazelese eminim çoğu hisse suyuniçinde kalır, bırak yeni zirveyi eski zirvesinin yarısına yaklaşamaz.
Biz bu döngüye endekis son bükücü diyoruz.
Senin hisse yükselmeyebilür ama endekis mecbur yükselir tekrar vizyona girdi.
SKBNK banka lisansı var, çok iştiraki var ama o kadar karlı mı belli değil. Artık ölçek ekonomisi ve pazarlama gücü önemli.
Eski düzen olsa bu fiyatlarda kalması zordu, şimdi bankalar kamu hizmeti yapar hale geldi.
AKBNK aradı vergi ödemelerine 4 taksit yapıyorlarmış.
Haydiii palişkooom uçur bizi :rules:
9907.50
994 şortları iptal ettim ,duruma göre bakacaaz artık :kmk::halay:
Ben trend dönene kadar garanti olsun deye şortları tutucam, herife hiç güvenmiyorum :he:
Tradeview'da Stoch RSI DOHOL, TTKOM, AKSA da AL vermiş.
Genelde doğru çıkıyor bakmak lazım.
Yani düşüşten sonra yukarı döner ise AL veriyor fakat biraz yükselince tekrar nötr oluyor.
SPOT da Ak ve BofA alıyor görünmekte, BofA alışı abartabilir, düşüşte alan Ak Yatırım piyasa düzeldiğinde verirdi hala alıma devam ediyor, muhtemelen BofA nın alışıyla o da satacaktır!
Güzel tepki verdi ama tepki kalmaması ve düzeltmenin sona ermesi için USD bazlı bakıldığında 9180 üzeri kapanış önemli olacaktır!
https://i.hizliresim.com/b7ak7oo.PNG
ben devirdim garanları ..alanda kazansın
EUR MSCI TUR %2,55 yukarıda
yabancı fiyat ayarlaması yapıyor olabilir.