neyse günün karını cebe koyduk abd verisi sonrası.....hep aynısını yapıyorlar......önce sert yukarı sert aşağı sonra yataylaşma......:halay::yahoo:
Printable View
kişi başına demişse toplam üretim miktarı kelle sayısına bölünür. bu kadar basit.
bir de bölüşürken gini diye bir şey var. vahim.
https://tr.wikipedia.org/wiki/Gini_katsay%C4%B1s%C4%B1
Ben çok karamsar değilim mavsar abi, herşey çok güzel olucak
şeker çayın içine düşmüş eriyor hala belediye bize geçti diye seviniyorlar :)
ilaç ve türevleri tavan tavan..
virüz mü var :oleyo:
:drunk:
Muhterem kaymağa başladı
2 tane zrıtopos yine burayı siyaset arasına dönderecek...CHP ilçe teşkilatı gibi konuşacak..Cevap vermezsen vites artırırlar..cevap versen olmaz...
efendice oturun..eteğimde 100 tane taş var...
siz bilirsiniz.
10.893 Longgg açtık.......
ben yeni geldim apkoş..
baktım haniye ve akp moruklar kahvehanesine dönmüş burası.
bir kaç gerçeği hatırlatıverdim.
zoruna mı gitti. :))
Türklerin yurt dışında gayrimenkul alımları 2024'ün ilk üç ayında geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 62 artışla 597 milyon dolara ulaştı. Son bir yıllık rakam 2 milyar 315 milyon dolar oldu. Gayrimenkulde yabancıların Türkiye'deki alımları azalırken, Türklerin yurt dışı alımları hızla artıyor
bigshort olay budur...
senin anlattıgın gibi değil yani...
Ben Hamas-Haniye konusu da açmam..Ama açana cevap veririm.
Burası zırto atesitin inançsızlığındaki ŞÜPHELERİNİ TEYİT EDİP,DESTEK ALMASI için oluşturulan platform da değil.
Bak orada atesit forumlar var..Orada ne satarsan alırlar..Kendinden emin olursun.
Başkan ERBAKAN
@ErbkanFatih1453
·
6s
Yeniden Refah Partisinden istifa edip Ak Parti'ye transfer olması beklenen Emrullah Akpunar: Bugünkü iktidarın gücüne karşı kaç kişi çıkar? Vallahi bir Emrullah Akpunar çıkar. Kesinlikle olmaz. Millet, beni bu partiden seçmiş bu partiden geldim, bu partiden giderim..."
oralarda sen yaz apkoş... ben haram yimeyi bıraktım.
:kahkah:
işine bak...:drunk::drunk:
yavaş ver beyaa.. long neyim vardır.
gerçekler böyledir.. adamı hayattan offline yapar.
:drunk::drunk:
buz gibi...
Abd verisi piyasa için olumludur
Faiz indirimleri bekliyorum
Türkiye için de faiz indirimi bekliyorum
250 ye yakın hisse +
ciddi eksi kapanış beklemem şahsen.
toparlanmasını beklemek daha olası - bence.
çok sevindim..üstad.
başarılarının devamını dilerim bahtı açık olsun.
-
dün haberlerde vardı eksi net yapan fen fakültesine girmiş:)) birtane prof sırf bunu ispatlamak için yks ye girmiş :)
adam eksi netle fen fakultesini kazanmış.
malesef eğitimin içine ettiler.. eğitim gibi bir hakkı bile rant haline getirdiler.
:drunk::drunk:
Mavsar abi tebrikler. Ailesine milletine memleketine faydalı bir birey olur inşallah.