Originally Posted by
DeliKAN
Yani, işin özü.. 18 yaşınd a vekil olma ihtimali düşük.. Eee.. niye böyle bir değişikliği ihtiyaç duyuluyor o zaman.. 18 yaşındakiler daha şimdiden kendisini dokunulmaz zannederek dolaşıyorlar sokakta...
Eşinizin yaptığı iş de sosyal, hukuk devletinde zaten olması gereken bir şey.. Bunu diyorsanız da, Islamicity indices'deki ranking'imize bir bakın.. Daha neleri yapmamız gerekiyor da yapmıyoruz ki, sıralamada 65. sıradayız..
Üstüne üstlük de hollanda 1. sırada iken..
Koalisyon görmemiş 18 yaşındakiler hayırcılar tarafından kandırılmasın diye ha....
Biz kimseyi kandırmayız da aldatmayız da, bu lafınızı da kandıranlara, kandırılanlara, aldatanlara ve aldananlara söyleyin lütfen..
Biz sizleri seviyoruz.. Her ne kadar bize terörist muamelesi çekseniz de biz sizleri seviyoruz.. Çünkü biz 17 nisan sabahı hep bereber yine bu ülke için "Varlığım Türk varlığına armağan olsun" diyeceğiz. Yine birlikte askere gideceğiz, "Vatan sana canım feda" diye yürüyüş kararı sayacağız, yine hep birlikte buğday ekeceğiz, fabrikalarda somun sıkacağız, hep birlikte bir iftar sofrasına oturacağız yakında..
Evet deseniz de demeseniz de bunları yapacağız.
N'olu bize terörist muamelesi yapmayın...
Biz hür fikrimiz, hür vicdamız, hür irfanızmızla HAYIR diyeceğiz..
Siz de öyle yapın, evet diyecekseniz, hür fikrinizi, hür vicdanınızı, hür irfanınızı kullanarak deyin...
5000 yıllık ırkdaşlığımız, 1000 yıllık kardeşliğimizi bozmak için "hayır derseniz teröristlere destek verirsiniz" söylemlerini üretenleri de Yüce Rabbim ıslah etsin.. Olmazlarsa helak etsin..
Yazdıkça konu dışına çıkmışım..
Neyse.... Bu gün yorgunum.. tahtalarda akşama kadar çivi çakıp durdum da.. İyi de kazanç sağladım.. Ciddi konulara girmeyeceğim artık.. Muzip takılacağım..
Saygılar, sevgiler..
Not: yorgunluktan imla hatalarına bakmadım.. affedin..