Sn Desperado
Sabancı da aynı durumda birkac gunluk ayrısma olsa da Su an Sisecam PD i Sabancıyı gecti.Bu tarihte olmus birsey mi ?Sorun hisseye sahip cıkmada.Is hisselerine sahip cıkar Koc ve Sabancı malesef bu olcude sahip cıkmıyor.YTD
Printable View
Sn Desperado
Sabancı da aynı durumda birkac gunluk ayrısma olsa da Su an Sisecam PD i Sabancıyı gecti.Bu tarihte olmus birsey mi ?Sorun hisseye sahip cıkmada.Is hisselerine sahip cıkar Koc ve Sabancı malesef bu olcude sahip cıkmıyor.YTD
Finans sabancıya dadandı yine. İnşallah buraya gelmez
Mesela Holdinglerdeki sacma fiyatlamalara ornek carrefoursa PD sahibi olan Sabancı PD e esitlendi.Koc ta da bu durum var YTD
KCHOL :13,90-13,91 TL %0,7 artıda. ilk 10 kademede alıcılar daha güçlü görünüyor.
Bir taraftan da tcell akip ediyorum %2 artıda . Sahol da artıya geçmesi iyi.
Arkadaşlar satıcı kim görünüyor. Finansın elinde mal kaldı mı?
Satışlar CİTİ nin takasından çıkmış.
KCHOL : 13,95-13,96 TL %1,1 artıda.
Alıcılar kim?
Alıcılar oldukça istekli. Acaba açıklarını mı kapatıyorlar diye düşünmeden edemiyorum.
Bu arada sahol 7,46 ya gelmiş ve %1 yakın yükselmiş.
Hic kimse, KCHOL 20 TL. olsun da satayim diye almiyor bence. ( 300-400 hissesi olan kucukler haric.)
Bu hisse 60 TL.ye cikarsa, sasirmam.
valla bunun yuzunden turkcell'leri sattim , hatta bir miktar usd fonu bile bozdum
hatiri sayilir bir rakama gelmeden satmam
kalsin 1 yil bende problem yok
4.6 milyar usd piyasa degerine koc holding hissesi aldik bir daha gorurmuyuz bilmiyorum
ekrani da kapattim artik