0.99 alis kapadi [emoji106][emoji1] numero uno...
Aslinda ne yapacagi o kadar belli ki.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Printable View
oha 0,98 olmuş..
ne biçim hisse arkadaş bu yaw.
sahte kahramanlara selam olsun...
endeks 110 bin iken 2 defa 1,11 gördü. Endeks 100 bine gevşerken herkesten önce 0,94 gördü. Endeks tekrar 109 bin sınırına dayandığı gün 1,03 'ü geçemedi. Fakat dün gelen panik satışta sanki çok yükselmiş gibi 3 basamak 0,99 kadar verdiler. Bugün tepki alımı var iken ise en ufak hareket yok. diye yazıyordum 1,00 aldı. Bu kağıt borsa düşerken Borsa istanbula kote , çıkarken muz borsasına
beni utandırmak için alıyorsa ben utanmaya razıyım ama sonuç gün sonu kapanış ve hareketin devamı yoksa saman alevi gibi al sonra 1 ay bekle
Zamanını bekliyor. Arsa aldım.3 yil beklerim.mrgyo da geberik yatıyordu.ama uyandı.bu da elbet uyanacak.emeklilik fonlarında çok az hisse kalmış.bu çok güzel bir durum.emanetciden emanetleri geri almak gibi bir şey.benim prensibim, yukselenleri sat ,düşenleri al.primli hisselerimi satıyorum,halkın içine karisiyorum. 4 ay sonra 5 yasina girecek.grafik için geçerli zaman 5.yeniden değerlenme derken,*********
General Mobile 4G Dual cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yüksek kar beklentisi ve yeniden değerlendirme hareketi yakındır. ..sabırla bekliyoruz.