Printable View
Alıntı: Originally Posted by Black Mirror Yay + 3.51 Aft + 3.05 Ndxt + 4.14 Abd vadelileri su an icin olumlu bakalim seyirleri ne olacak SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Gumus ne kar birakti oyle onurum Altini agzina alma kardesim Gumusten bahset 😀
Alıntı: Originally Posted by Webster Dervis cikmak mi takviye mi yapmak? Sence hangisini yapalim İkisi de kumar olacak 😀 bende karar veremiyorum. oyundaki gibi; inermisin çıkarmısın
Alıntı: Originally Posted by Webster Dervis cikmak mi takviye mi yapmak? Sence hangisini yapalim İkisi de kumar olacak 😀 Üstad -3,37 şu anda silkeleme yapıyorlar. Bekleyeceğim üstat öğleye kadar... Ama böyle giderse satış emri vermem.
Alıntı: Originally Posted by Webster Fatihim sesin cikmiyor gardasim Hayir mi? Bist urkuttumu elimde toplam var 50 bin tane garanti mal mal ekrana bakıyorum keyfim yok
Alıntı: Originally Posted by mrfatih elimde toplam var 50 bin tane garanti mal mal ekrana bakıyorum keyfim yok Belli fatihim belli Git bi denize gir diyecem ama Kopekbaligi gorunmus orada Eksisozluge bak
Alıntı: Originally Posted by Webster Gumus ne kar birakti oyle onurum Altini agzina alma kardesim Gumusten bahset 😀 Arkasindan bizimki gelir 😁
Alıntı: Originally Posted by mrfatih elimde toplam var 50 bin tane garanti mal mal ekrana bakıyorum keyfim yok Bilanço kötü geldi Garantinin, ben de var bugün pek hareket olmayacak gibi.