Originally Posted by
vivatrader
Erken seçim olacağını düşünmüyorum. Hatta seçim zamanında yapılsın ona bile şükür derim.
O yüzden temettü yatırımlarımda acele etmiyorum. O gün gelene kadar her gün tl faizinden elde ettiğim gelirlerimle temettü yatırımına devam ediyorum. Fiyat düşmüş çıkmış bakmıyorum bile.. Hatta borsanın düşmesine daha çok seviniyorum bile..
Fiyat düşerse daha çok hisse alıyorum çıkarsa daha az alıyorum. Temettü yatırımlarım küçük çocuğumun geleceğine yatırım olduğu için vadem çok uzun. Onu özel okula gönderebilirdim ama özel okula inanmıyorum, devlet okuluna gönderiyorum özel okulun para tuzağı olduğunu düşünüyorum. Özel okula vereceğim parayla çocuğuma temettü hisseleri alıyorum. Aslına bakılırsa ben Ivan Illıch gibi "Okulsuz Toplum" felsefesine inanıyorum ama o konuya toplum henüz hazır değil maalesef... Neyse çocuğum büyüdüğünde bana dua edeceğine eminim. Gelecekte en iyi okullarda okuyanlar bile işsiz kalacak. Yapay zeka varken insanlara gerek kalmayacak. O yüzden Çocuklarınıza ne kadar çok varlık bırakırsanız o kadar iyi onlar için.
--------
Yazdıklarım tamamen kişisel görüşlerim olup, Asla Yatırım Tavsiyesi değildir.