Teşekkürler:)
2.madde sıkıntılı bence:)
Printable View
Bu ikinci madde öyle sıkıntılı ki suistimale çok açık..
Mesela:
"Ülke yönetimini bunlara veremeyiz ancak biz bu işin üstesinden geliriz"..
Tanidik geldi mi? :)
Kendini yetkin başkasını yetersiz görebilirsin.. Kontrol sende ise ifade ozgurlugunu elinden alırsın senin gibi dusunmeyenin :yes:
Yapay zeka diyorum son çare olarak:):):)
Ve uyuyorum:one:
Karma var..
Herkes kendini ya düzeltecek iyi ve doğru olacak, hak yemeyecek, başkasına saygılı olacak ve hayatını güzelce yaşayacak ya da gün gelince bedelini ödeyecek.. Hayat sonlu.. Akıllı olmak lazım..
İlahi adalet er ya da geç tecelli eder:kalp:
BEEF..
Bu diziye başladım bir arkadas çok ısrar etti... Sardi beni.. 3.bolumdeyim.. Artık yarın devam ederim izlemeye..
https://www.netflix.com/tr/title/814...&clip=81677993
Yalnız o kişilerin sözü dinlenmesi insanlar olduklarını ispatlamasını belli kriterlere bağladım... Yani en azından benim kafamdaki kurguda öyle.
Bu kişiler uluslararası mecrada en azından x sayıda bilimsel makalesi olan insanlar olmalı
Yine bu kişiler uluslararası otoriteler tarafından tanınan bilim insanları olmalı
Zaten yapay zekaya da bu şekilde sordum. En son paragrafta Bu sebeple çok az temsilcinin bulunabileceğinden sorun yaşanacağını söyledi. Kısacası dedi ki "Her şey iyi güzel hoş da, böyle yaparsan kimse temsilci falan olamaz"
Ya benim bahsettiğim aslında kral arthur'un yuvarlak masası gibi bir şey. Orada yuvarlak masada oturanlar dürüst soylulardı. Kral Arthur masanın lideriydi. Benim bahsettiğim şeyde de masada oturanlar bilim insanlar olacak.
Neyse... ütopya
ANE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
GBPJPY
CADJPY
USDJPY
Paritelerinde BUY işlemi açtım. Çok fazla uykum geldiği için şimdilik grafik falan paylaşmıyorum. Zaten bu mesajı da tek gözüm kapalı şekilde telefondan yazıyorum.
İnşallah sabaha kadar TP olurum.
Herkese iyi geceler ve selamlar
ANE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Gunaydin iyi haftalar:hi:
Dow 33670
Altın 2023