Az buçuk anladım ben onun tarzını. Kazanırız derken zaten akıllı yatırımcıyı kast ediyorum. Akıllı trader da bu gruba dahildir, eninde sonunda akıllı trader da akıllı yatırımcıya evrilecektir :)
Printable View
Bir umud la başladı ,kayış gevşedi.insallah burada durur.
CPH1931 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hergun 50 milyar hacım var neredeyse bunun anlamını çoğunluk daha anlayamıyor ismen şu anda aşırı sermaye biriktiriyor, bununla neler yapacak ilerleyen günlerde göreceğiz
SM-A047F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bir de şu ortalama fk mevzusu var
Bu şirket 2014 2015 2016 yıllarında 50 milyon 80 milyon civarında kar eden karını çok arttırmaya bir sirketti ki fk lafının yüksek olmasını bekleyemezdik ama şirket pandemi öncesi ve sonrası level atladı hızlı büyüme sürecine girdi artık bu şirket için ortalama fk dan bahedilmemeli bu şirket sanki ivmesi yatırımları vs daha yüksek fk lerim hakediyor
SM-A047F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Genel olarak sektör ortalaması altında fiyatlanır ve tam ederine kolay götürmezler...
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...f379a098dd.jpg
Aslında 20 den 40 i devirince vedalaşmak lazımdı bir süre için.Ama aşık oluyoruz[emoji3]
CPH1931 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bana göre sektörün en kurumsal ve düzenli temettü veren şirketinin fk si sektör ortalaması altında olmamalı ama piyasa işte SM-A047F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Zamanla olacak.
Kesinlikle sektör oralamasının üzerinde olmalı.
Zira, geliri sadece komisyona bağlı değil.
Aynı zamanda, çeşitli sektörlere yatırım yapan
(üstelik çok iyi alanlara) bir yatırım bankası hğviyetinde.
Böyle olması belki de daha iyi, ucuz yatırım fırsatı veriyor.
Ytd.