Printable View
Alıntı: Originally Posted by sindoma53 bozkurt sendemi 31 jeton atmaya başladın :) Evet sindoma abi bugünün tarihini not al, 31 çekmeye başladığı tarih deye... ilerleyen günlerde belki meşhur olurum :drunk:
Alıntı: Originally Posted by *Bozkurt Evet sindoma abi bugünün tarihini not al, 31 çekmeye başladığı tarih deye... ilerleyen günlerde belki meşhur olurum :drunk: 31+31 oldu herhalde şortun , bak senden önce burada bu silahı deneyenlerin elinde patladı:kahkah:
Alıntı: Originally Posted by Ohac Bugün enflasyon verisi var Amerikanyada, o sebeplen altın gümüş fulledim... Altın gümüşleri boşalttım, Akbank şortladım...
Alıntı: Originally Posted by sindoma53 31+31 oldu herhalde şortun , bak senden önce burada bu silahı deneyenlerin elinde patladı:kahkah: Bakacaz bakalım benimkide patlıycak mı :)
Alıntı: Originally Posted by *Bozkurt Bakacaz bakalım benimkide patlıycak mı :) seans düzeltmelerinde kısa vur kaç yapa biliyorsan tamam ama şuanda şortlayacak bir hava yok bana göre
Alıntı: Originally Posted by sindoma53 seans düzeltmelerinde kısa vur kaç yapa biliyorsan tamam ama şuanda şortlayacak bir hava yok bana göre Herif çuvala soktu bi kere yabcak bişii yok. Benim için kendini feda etme, lönkleyebilürsün kesinlikle alınmam :)
helal olsun bozkurt mangal gibi yürek varmış sende ..tam adına yaraşır adamsın
Alıntı: Originally Posted by sindoma53 seans düzeltmelerinde kısa vur kaç yapa biliyorsan tamam ama şuanda şortlayacak bir hava yok bana göre Ben spotta 4 tahtada yüklü mal taşıyorum 3 tahta ile günlük treda ederek takılıyorum , karakemal vıop tarafında yüklü long :) onunla çarpışıcan