troller bokunu çıkartıyor hastagların..
bize kadar millet yok.
iha hastag oluyor..
iha haberinden hariç her reklam var mk..
:drunk::drunk:
Printable View
troller bokunu çıkartıyor hastagların..
bize kadar millet yok.
iha hastag oluyor..
iha haberinden hariç her reklam var mk..
:drunk::drunk:
Bilgilendirme
Borsada taban kavramı
Borsa İstanbul’da taban olmak, bir hisse senedinin belirli bir günde işlem gördüğü en düşük fiyat seviyesi olarak tanımlanır. Bu, hisse senedi fiyatının o günkü işlem seansı boyunca artık düşemeyeceği ve daha düşük bir fiyattan işlem görmeyeceği anlamına gelir. Taban fiyat genellikle hisse senedi fiyatının aşırı düşüşleri sırasında belirlenir ve hisse senedinin daha fazla değer kaybetmesini önlemek için uygulanır. Borsa İstanbul’da taban fiyatlar genellikle o günkü hisse senedi fiyatının %10’un altına belirlenmez.
senin gibi ******larla çok uğraştım buralarda bir sürü graf koyuyorsun diyorsun göster onları gösteremezsen ********sin hadi bekliyorum analizi yapar sonra güncellerim herkesin yaptığı gibi , köpek sabah geldi biz dikkat edin derken sen düşmez dedin düştümü düştü şimdi ne havlıyorsun aracı kurum yalakası senin ne mal olduğun ortada , benimle iddiaya girmiş dallama ben para yönetiyorum 1 dk sını ne olmayacağı ülkede senin gibi gazoz kapağı ile oynamıyorum çük kafalı.
burası müge anlının programı değil:hn: temel,teknik,tecrübe paylaşılır senin gibilerin anlamadığı işler ne zoruna gitti senin 3 gündür aşağı gelecek demem ne oldu oyununmu bozuldu lavuk tiktir git asabımı bozma
begenmediginiz petkm dipçik gibi GAP boslugu da aldı :)
Faizler düşmüş arbitraj çok cazip değil deniyor.
https://i.hizliresim.com/iociyls.jpg
ülker yni bir kalkısmaya cıkabilir