Evt bir gun sonu daha banvt eksi kapatmayı başaracak gibi.
Printable View
Evt bir gun sonu daha banvt eksi kapatmayı başaracak gibi.
Artık dinlenmenin sonunda gibiyiz. Bugün 5 ten sonra bi hareket başlarsa atlayacağım.
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
Kapanışa doğru ufakta olsa bir hareketlenme oldu. Tabiki bu yarın için bir anlam ifade etmez. Ama sizin de dediği gibi dinlenmenin sonuna geldi. Artık ya yukarı ya da aşağı sert bir şekilde gidecek. İnşallah yukarı olur. Öyle olacağını düşündüğüm için bugün ısrarla durdum. Yine de yarın göreceğiz Anya mı Konya mı? Ytd
Güniçinde toplam 9900 lot topladım. 28 i geçmesini bekleyeceğim. Yarın iddialı olacak ama yüzde 20 bekliyorum. Olmadı cuma.
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Son bir ayda 3. Kez aldım 13000 lotu aldığım gün tavandan. 11.000 tane yi ertesi gün %13 le verdim. Bunuda kar edene kadar satmam. O anlayışa karşıyım ky alırsa düşermiş. Ky yanlış zamanda alırsa düşer
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
Inanasım gelmiyor. Böyle yüksek miktarla benim girdiğim hiç bir hissede dediğiniz yukselisleri yaşamadım. Eğer banvitte gerçekten bunu yaşamışsanız ben de yarın diğer hisseleri boşaltıp buraya yuklenecegim. Zira yarın ben de tavan bekliyordum ama yuklenmekten hep çekindim.ytd