İstanbul'da spk ya yakın arkadaşlar yok mu, bilgisi olan arkadaşlar yazsın, aslında bunların hepsinin katli vacib, ( acun, faruk,ural, mine)
Printable View
İstanbul'da spk ya yakın arkadaşlar yok mu, bilgisi olan arkadaşlar yazsın, aslında bunların hepsinin katli vacib, ( acun, faruk,ural, mine)
Bunların yaptığı nitelikli dolandırıcılık, ama ne spk ne de bddk bi boka yaramıyor, bunlarda işin içinde anlaşılan
Ural sayesinde hiçbirşey olmuyor
Ne yazıkki ... adamlar kimseye satmamaya yemin etmiş .
Geçmiş olsun
Artık bu saaten sonra zor.. transtürk tarih oldu
SM-G925F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
hatırlıyor musun tarkan
kimse yoktu yine böyle
tekbaşına buradaydın
sana yarenlik olsun diye üye olmuştum ben de
yine kimse yok
yine sen yine ben varız
Mine hn dan çok ümitlenmiştik malesef
Takas atabilen var mı
O koca koca lotları olan insanlar nasıl dayanıyor
Ah arkadaşlar bende varım kanadı kırık kuş gibi bekliyorum bir umutla bekliyoruz
Artık bu şirketn geri dönmesinden ziyade daha çok merak ettiğim. bir grup kurmuşlardı. Mesela orada tam olarak ne yapıyorlar. anımsadığım kadarıyla 2 ay gibi bir süre geçti. Katılan arkadaşlar varsa bu whatsup grubunda bir gelişme olmuşmudur acaba bilgilendirebilirlermi?
birde mesela şirket sermayesinin yüzde 25 i gibi bir rakama ulaşabilmişlermidir? neden soruyorum. aslında bireysel pek bişi yapılamaz gibi ama dörtte biri daha güçlü olur.
bunu tabi dava için söylemiyorum. oradan bir sonuç almak mümkün değil. daha başka aksiyonlar alınabilir demek istedim.
Umarım geriye döner Acun zübüğünden beri burdayım... Mine Tozluya güvenmiştim verdiği onlarca sözü tutmasını bekliyorum
Ural kote süresi doldugunda satar bu şirketi ... adam kendi cebinin derdinde ...
Hertürlü satar kendi cebini doldurur
Peki alan ne yapacak bu şirketi tekrar kota sokabilecekmi dersiniz. Toplantıda verdikleri sürenin dolmadına bişey kalmadı. Ama şuana kadar bir gelişme yok sanırım
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
O toplantı yalan olalı çok oldu ne yazıkki..
Şirketti tekrar koteye sokma derdinde degil gibiler ...
Adam koteye girsede girmesede satar bu şirketi ...
Işin gercegini tam bilemeyiz ama pek satma derdinde degil olduguna göre ..
Kote süresi doldugunda satmayı düşünüyorda olabilir
Sadece bir tahmin
Siz toplantıya gelmişmiydiniz. Umarım verdikleri sözleri yerine getirirler. Gerci marka ve transda geldikleri nokta ortada ama kısmet
4 ay oldu adamdan tek bir ses bile çıkmadı sanki şirket yetkilisi başkası ..
Bunların hepsi utanmaz ..
Gerçi ortada bir şirkette yok.. kabileyetide bu kadar anca tweeterda retweet yapsın
Ben toplantıya gitmedim ama söyledigi herşey hikaye oldu(söylediklerini biliyorum) .. bildigin fıkra gibi şirketler ve sahipleri var ..ikisini toplasan bir bir insan çıkmaz
Mine istifa etmiş dilekçe uralda duruyor daha imzalamamış ..
Elli ağır çalışıyor heralde bilemiyorum ☺
Veya ural başka birşeyler kovalıyor ama bunlar acunu bile bezdirmiş insanlar
Boşuna kovalamasın kimse bu 5 para etmez şirketiniz için size daha fazla vermez [emoji111] mezar doyursun gözlerini
Ben şirketi bırakma konusunu remzi beyle görüştüm ama mine hanımın tasarrufundadır şuan için öyle birşey yok dedi. Tabi sizin bilgi alımınız başka yerden sanırım
Bunlarin arasinda kaldigina göre Remzi bey bunalımdadır(yükünü hafifleteyim) [emoji16]
Ural yetkiyi mine hanıma vermiyor
Sebebi isviçreli bilim adamları tarafından araştırılmaya devam ediliyor..
Ama ben söyleyim [emoji16] daha çok para verecek daha sağlam bir şirket arıyordur..benim tahminim bu sadece
O şenlenmiz bizim buralar kimse umudunu yitirmesin kod a çıkacağız inşallah
Bak o olabilirde ama insan araştirmadan şirketmi satar arda.. muhtemelen rantaki rakamı beğenmedi birileri arda [emoji6]
Ah arda markada 1 kişiydi bunlar . burda 3 kişiler[emoji16]
Ortalığı biraz daha karıştırayım..
Uarl sirketti beleşe aldıgına göre son kararı tek başına vermiyordur muhtemelen faruk veya ailesinden biri kararları etkiliyor ...
Farukta yüklü lot olduğu açik bir şekilde belli
Uralda da çıtırdan vardır ..
Bide ortada mine var
Faruk 1 numarali ortak ural 2 mine 3
Bu kaosdan ne çıkcak acaba
Trans kod a çıkar buradan alacağım para ile bende kıçı kırık tahta yapacağım nasıl olsa batak dan dönmüş olacağım hayalle yaşıyoruz
Mali pazarlayan sözü senet patron ama hatta olmayan malı!!! bile pazarlayan . Onların arasındaki menfaat ilişkisi başka , MT sonrası Trans alanların durumu başka. Selo o tahsisli reddindeki gerekçeli kararı gören bir hukukçu MT ile zaten ortak hareket etmesi de mantıklı değil. Temmuz bitiyor Selo.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Spk tarindeki en kazık şekilde red alan tahsislinin gerekçeli kararmı arda[emoji4] ...
O konuda bende haklı buluyorum zaten ..
Belki o yüzden imza yetkisini vermiyor olabilir ama o zaman ygk başkanın istifa dilekçesini imzalasaydı (son şans mt tutuyor da olabilir)
Mt herkezi yaktı heralde [emoji111]
Zaten o karardan kısa bir süre sonra transda koteden atıldı (gerci 2017 ocak ayinda atilcak diye uyarisı vardi)
Ne entarasan işler
Arda bu gerekçeli kararmı?? [emoji4]
Bu tahsislide adana sehayat hangi şirketin altindaydı transmı markamı hatırlıyormusun ??
https://i.imgyukle.com/2018/07/26/rVvl1.png
Selo malesef o, bu arada onun metnini şirketten isteyelim. Selo bugüne kadar kottan atılmayan şirketi attırdı daha ne olsun. Şans mı yanı ? Bence uyarıydı. Bunların yapacağı iş bu kadar oluyor yazık gerçekten insanlar ne paraları yaktılar.
Nezakete bakar mısın Selo ? Objektifliğinin konusunda tereddüt oluştuğu.
Bunu direk söyleyecek olsan nasıl dersin ?
Sen bizi gerizekalı mı sandın da 3 kuruşluk şirketini milyon dolarlardan piyasaya çakacaksın dersin herhalde.
Ama sonra ne oldu 3 ay geçti baktı hala yalan dolan peşindeler güm o değerlemeyi yapanın lisansını bile iptal ettiler .
Transtürk kod a çıkar
Rahmet li Sabancı servetim olmasaydı da çocuğum özürlü olmasaydı demiş, şu mübarek gün, acun mine vs bu işe sebep olan her kimse kazandiklarini çocuklarına hastane parası etsinler, ömrümü çürüttüler, çocuklarının eriyerek çürüduklerini seyretsinler, burayı okudukları tweet ten belli idi, onlar için her gün dua ediyorum
Bence bu yazı olmamış dostum... İnan bende çok çok üzgünüm hergeçen gün üzüntüm çoğalıyor kızıyorum, bağırıp çağırıyorum ama yine de beklemek ve halen bunlara güvenmek zorundayız... Mine Tozlu, Ural Aküzüm her kimse tekrar yine onlardan medet umacağız... ayrıca beddua bir işe yaramaz bak sana bir örnek vereyim;
1960 larda aşısı geliştirilmeden önce çiçek hastalığı en ölümcül hastalıkların başında geliyordu, yüzbinlerce insanın ölümüne sebep olmuştu.
Yeryüzündeki milyonlarca din adamı bir araya gelip yıllarca dua etti zerre iyileştiremedi. İnsanların bedduaları da hiçbir işe yaramıyordu... ta ki birgün gerçekten biri çiçek aşısını bulana kadar
bu hastalığın aşısını bulan kafir dua ve beddua yerine aklını kullandı ve gerçekten insanlığa çook büyük fayda sağladı ...
Umarım bizde bu sorunun ilacı olacak aşıyı bulabiliriz, İşte bu yüzden akıllı düşünmeliyiz doğrunun peşinden gidip hakkımızı ve hukukumuzu aramalıyız... Umarım herşey herkes için çok güzel olur
Transtürk kod a çıkar 2