bu sene şampiyon olalım, varsın hisse 0 olsun ( benim açımdan ) , hissede olan renktaslar hepiniz inş kazançla çıkarsınız... salı fb kupa maçında her zaman olduğu gibi statda idim ve korktuğum başımıza geldi ( takım yorgundu ve bariz belli oluyordu) beraberlik kaçınılmaz oldu... ben hisse bazlı yorum yapacak kadar teknik bilgiye sahip değilim ( kendimce birşeyler yapma gayretindeyim ve kendi bilgim bana özel ve yeter de) şunu söyleyebilirim, çarşamba malatya maçı kayıpsız geçilir, pazar 16:00 da trabzonda ki başakşehir maçı kayıpsız geçilir ve benim beklentim gs bjk beraberliği olursa ts gs ye 5 puan başak a 3 puan fark atar, telekom da 19 nisan sanırım gs deplasmanını kaybetse bile başakla aynı puana sahip gs den 2 puan önde olur kısacası malatya ve başak galibiyetleri ts yi şampiyon yapar... NOT: başak gs , alanya gs maçlar i var ve supriz olarak da ts nin antep maçının tekrarı için başvurusu var ki bu talimatla yapılan başvuru!!! bu tahminlerin hisseye katkısı olur mu? veya nasıl olur bilmem ama bildiğim taraftar olarak 2 macı alırsak şampiyonluk uzak değil... sezon başında hiç bu pozisyonu görememiştim 2011 den sonra yenileri hayal olur ts için diyordum fakat, ne TS 2011 deki TS ve nede düzen eski düzen... heyecanla beklemedeyiz ve inş 53. yilimiz da 8. şampiyonluk gelecek... 53+08=61 plakalar yazıldı [emoji41]
SM-A320F cihazımdan
hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.