60 lik bekledigimdende cabuk sona geldi.
Suan yunsa 60 lik tam sonda
Printable View
Ve yunsa kareli geçer. O değil. Ben kareldeyim [emoji26]
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
hedef 1 yunsa 1,5 karel olur mu acep :) :halay::halay::halay::halay:
Almamistiki.
Yaziyi yanlis hatirliyorsunuz.
Bana dediki golts satalim 11 den ayen alalim. Bende actim grafigini gosterdim.
Dedim bu patlarsa pis patlar sonra vazgectik.
Hatta hisse 11 iken bu 7 ye 8 e duserse aliriz dedim.
Dusersede 2 3 ay bekletir ondan sonra.
Dipten goltsmi satilir ya adam 2 senedir bekliyo maliyet 73 golts ta :)
Bu arada sunuda solim. Piyasa cacik.
Ne alirsaniz elde kaliyor.
Ozel 2 3 tane senedi aliyolar sadece onun harici cacik.
teşvik muhabetiyle piyasaya resmen gazmı veriliyor diyesim geldi arkadaş arkasından ertelendi ebep yoğunluk peki aylar öncesinden niye tarih verirsin şimdi bu durumu kime şikayet etmek lazım düşünsene teşvik lafıyla yukarda alanlara en az yüzde 5 en çok yüzde 10 o da birgünde girdi
Tamam sakro üstad :)
Arkadaşlar şimdi millet takmış dolara ! Ancak yuro olmuş beş nerdeyse !
sacro üsradım soda 60 lık sonda ytd
Beyler Ekgyo gün luk ve haftalik mac iyi gorunuyo gibi. Yorumlarmisiniz
GT-I9300 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bistte sorun var testere mod gibi ama yunsa deli roket diyim :oleyo:
Kagidin adi yunsa ;)
Bu kış sicak tuttu :)
Gerel neden bu kadar düştü ? Adamlar %100 kar payı dağıtımı yapacağız diye açıklama yapmış bu olumlu bir şey değil mi ? Bir arkadaş yorumlarsa sevinirim.
Nugyo 60'lık kırmış mı bir hareket var gibi
YUNSA
Bu fincan bize kahve içirir mi Sacro dostum... Hem de dumanı üstünde, sıcak sıcak.
İçiriyor zaten hem de filtre kahve...
https://resmim.net/f/mrs1EX.png
Vakko ya ne oldu bi anda yaa bilen varmı??bu kadar düşüş olurmu yaa
Kardeş herşey de şeref çok önemli bir husustur da bu Vakko da var mı yok mu bilmiyorum işte mesele bu
Bu kadar ne olabilir de düşer
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hizli cikanlar hizli dusuyor.
Kar i cebe aliyorlar satarkende tahtayi bozup cikiyorlar olan bu yani.
Karel de neler oluyor
Aynen öyle sakro üstat fena patlattılar tahtaları ama toparlanır mi bu nu düşünmek lazım
PRA-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sacro Hocam gerel içinde yorum alabilirmiyiz
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
https://twitter.com/Sacro_Trade/stat...225881600?s=19
Endeks yorumum.
Seni eskilerden tanirim dostum.
Normalde baskasi sorsa cevap yazmazdim. Simdi sana cevap veriyorum diye hemen sorular gelmesin lutfen. (Yazim genele)
Bu gsd bugun zirve yapmis. Sahsi dusuncem tekrar 85 86 bolgelerine gelip oturmasi. O bolgelere gelirse 1 aylik ufak bir canak yaptiktan sonra yeni zirve dener bence. 85 lere gelmeden 90 seviyesindede bu canagi yaparsa daha olumlu dusunurum.
Karel 8,24 stoptu ve ben stop oldum rsi macd bana göre hepsi sacronun dediği gibi satı teyit ediyor tepki olabilir ama bencede hızlı düşenlerin hepsi zaman alacak
Sayın impala.
Karsn çok iyi yerlere gelecek kanısındayım. Yerli araba sürecine dahiller. Onun dışında halihazırda birçok işleri var. Ytd
D6503 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ben karsanın bi yere gidip geleceğinden bahsetmiyorum.Karsan piyasa değeri olarak 20 TL de olabilir.Ama piyasa değeri işte adı üstünde.Piyasa değeri ile şirketin yaptıkları ayrı. Biz yatırımcı olarak notumuzu ve yatırımımızı o şirkete biçtiğim fiyatı belirliyoruz borsada.Küresel ölçekte bakıyorum olaya.Dijital şirketler almış yürümüş taa fezaya piyasa değeri olarak.Sonra realitesine bakıyorum.Elimde demir çelik mi var?Elimin altında arabamı var?Elimin altında binamı var? YOK? Ama piyasa değeri işte bu.Al al allll all.Allss Als Sa Sat Sat Sat Sat Sat..:)
Nese susim ben yine..
iyi akşamlar boğalar ne örüyonuz balkon full çekiyo :wave:
Bir ithamm.Sacronun bir cevap vermesi lazım.Bu forumdada kimseyi tanımıyorum şahsi olarak zaten.Bu alemde gördüğüm şu var.Manüplasyonla spekülasyon arasında çok fark var.Teknik bakışla temel arasında da.Bu forumun tazesi olduğum ve bu forumdan kimseyi tanımadığım için yorum yapıyorum.Benim için büyük sözlerden birisi.''Ameller,niyetlere göre değerlendirilir.''
Aynen oyle bence dogru bir tesbit.
Daha oncede soyledigim gibi.
Ne kadar cok egitimli borsaci burada olursa o kadar cok yardim alirim sizlerden. Ogrenin dememdeki sebep bu.
Ama karel yunsada yani pozisyonu benle bir olan insanlara daha cok cevap vermem gayet normal.
Herkes ayni seyi yapar. Siz ayni hisseyi paylastiginiz insanla daha cok konusursunuz. Bu heryerde boyledir.