sayın oflu, hisseniz var mı
Printable View
La hangi AMK ben sattım diyor.. La hangi AMK .. Ciğerinizi siktiklerim üç kuruş para kazanacağız diye yapmadığınız ****** çocukluğu kalmadı.Sizin gibi ne ****** çocukları gördük İnveste yıllardır malı alttan alıp satana kadar millete goy goy sonra ortadan kaybol.Oflu adını ağzına alacak adamın yedi ceddini *******.Biz yıllardır buradayız İnveste ki gibi her ay ayrı ayrı nickler gelip mal kakalayip gidenlerden değiliz.Cevao hakkım doğdu beni kötü konuşturmayın dua et İnveste giremiyorum Andavallar..
Ayrıca son kez diyorum beni kimse ağzına almasın kötü konuşurum.bende Btr yok diğerleri yok demedim.Yillarca bu işin içinde olduğumuz için Btr de çok çakal ne olduğu belli belirsiz Andavallar olduğu için diğerlere geçiş yaptım aylar oldu.Ama çok şeyi gören bilen biri olarak yazı yazarım çakallara yem olmasın küçük yatırımcı.o paylaştığım video var yılanlar ve iguana lar.İste yılanların ta kendisi sizsiniz iguana lar tek tük kalmış ama yılanlar sürü ile..https://youtu.be/el4CQj-TCbA
Size bir tüyo vereyim Andavallar..Vatan sağolsun , Milletimiz var olsun.Savaşta, Barışta,yasada ve Kıvanç ta hep biriz.Birimiz hepimiz hepimiz birimiz için varız.Biz yüce Türk milletiyiz.Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ve silah arkadaşlarının geçmişimizin miraslarına sahip çıkacağımıza.Bu emanetler yüce Türk milletinin emanet bekçisi Türkiye Büyük millet meclisi ve onun kurumları olduğuna inancımız sonsuzdur.Demediğiniz ve kabul etmediğiniz sürece ne yüzünüz güler nede aldığınız kazandığız kursağınızdan geçer.Bu hisseler kutsal emanettir.Yüce Türk milletinin emanetleri..Milletin malı Millete teslim edilecektir.
milliyetçilik ve din ayağına amma uzattın ha ofliiii... yemezler hisse 30 lar day ken millete sattırmaya çalışıyodun yorumlar geçmişte. hisseyi kötülüyordun. investe yazanlar ne güzel yazmışlar agızlarına sağlık. şimdi gazzla 70bin tlden alan ne yapacak? daha önce 64ten alanlar 30binde sattı bu kaybı kimse yaşamasın. senin gibiler yüzünden kimse zarara girmesin. yakarım lan burayı...
zaman şöyle diyelim 64 binlerden 26 binlere düşerken benim elime verenler kimdi Kim sattı kim gaz verdiyse anasını avratini yedi sülalesini s..... Yapalım mı? Amin deyin bakalım o kadar hoşuna gitti ise sanada i zaman rahatla.Milleti gazlayanın fırsattan istifa edip satanın alanın kursağında zehir olsun.Yedi ceddini s...O zaman seninde rahatlatmaya ihtiyacın var ver aşağı ver aşağı nerede yeter dur bittim diyene kadar ver yarrağı ver yarrağı..
Devam mı..Tamam mı..Karar verdiniz mi???ona simsar ile Rıza Ali karar verecek..
:) hayırdır cenge mi gidiyoruz.
Küfür küfür gırla. Hisse. Net moderatörü de iş bankası yöneticileri gibi ne haliniz varsa görün diyor sahip çıkmak yok.
Bombacı mülayim irfan da gelmiş artık korkmaya gerek yok Topçu birlikleri ile karşı mevzileri top atışına tutuyoruz..🙃🙃 yerle yeksan ediyoruz sonra fedailer mevzilere hücuma geçiyor, piyadeler siz geride kalın mevzilerde bekleyin..Kusluda çok takipli arkadaş hisseler paylaşıyor ona dedim ki! naçizane bir fikrim var Hazirana kadar işkur isatr isbtr,fiziki altın dışında bence bir şey alınmaz zaten bende işkur topiğinde Şubat sonuna kadar alacağım pozisyonu söyledim.Şimdi sıra İşbankasın da Kurtuluş savaşı zamanı zor dönemler de bu Aziz milletin sermayesi ile kuruldu, Şimdi ahde vefa sırası onda gereğini yapacağını ve yapılacağına inanmak istiyorum.Saygılarımla..
Taban. İnsan hayret ediyor.
Abartmayın kahvehane degil burası .. Yazdıklarınıza biraz dikkat edin..
slm degerli arkadaslar
Hayırdır invest karıştı...Ya yüz defa dedim İnveste hisse yükselirken hedef fiyat veren angutlar hisse düşerken ortadan kaybolur ama yorumuna altta on kişi like atar düşerekende aynı.. şöyle düşünün bu tür hisse forumlarında yazanlar normal bir hisse olsa anlarımda bu tür hisse için sadece amaç birbirini düdükleme amacı güder.Sonucta bu işi ya hükümet yada banka çözecek o zaman millete hedef fiyat veren angutlar eğer samimi iseniz kuşlu sitede yorum yapın gündem oluşturun bakıyorum Kuşluda üç beş arkadaş ben dahil yazan var diğerleri birbirini düdükleme işi ile meşgul bunun da en müsait ortamı İnveste..
Vakti zamanında 3300 almıştım en son 19K sonra 60K aldım 70K sattım sonra alamadım
Şimdi İnveste ki değerli arkadaşlar ben İnveste giremiyorum zamanında Kütahya li bir arkadaş Grubu vardı beni şikayet ettiler atıldım.Birde hisse nette ben eskiden beri Btr sayfasında yazarım sürekli küçük yatırımcı yi uyarma amaçlı hep dediğim şu olmuştur yok sayacaginiz para ile girin bu işe eskilerden hedef fiyat veren arkadaşlar vardı çoğu gerçekleşti yanlız son zamanlarda benim gördüğüm hedef fiyatlar destek dirençler veren bayağı çoğaldı hisseyi normal trade hissesine çevirdiler.Ben bu yüzden kaçtım.Ne derler;Herkesin olta attığı yere olta atma.Aracı kurumlardan gördüğüm küçük yatırımcı tradeci al satıcı doldu.Birde şu muhabbet sıktı artık.Elimizden mal almaya çalışılıyor 😊Ya mal sürü ile almak isteyen sürü ile alır neden senin elindeki malı almaya ihtiyaç duysun.Sorun burada başlıyor.Senbu hisseyi ne amaçla aldın?İmha için mi?Trade içini? İmha içinse neden korkuyorsun yaparsın mkk kimse alamaz sen bile satamaz sın.yok trade içinse her gün hedef fiyat verir yada like atarsın faklı konuşanı karalarsın 100 bin 200 bin diyene like atarsın.Kimse Kimseyi kandırmasın Birde ben bazen kuşlu telegram hisse net girer çıkarım yazarım benim işim gereği zamanım çok bana takılmayın.Kismenin parasında pulunda gözünüz olmasın hayrını görmezsiniz.Tecrübe ile sabittir.Zamaninda hasbel kader bir hisseye girdim iyi bir kâr ile çıktım bilerek değil biraz da nasip oldu.Adamların Hisserller iki yıl sır elinde kaldı her türlü beddua ah ediyor lar.Bizde üstümüze düşeni aldık ki o para elimden gitti bir şekil.Babadan başka hisse Yok elimde onu da trade amaçlı değil Kapanmamış bir hesabı kapatmak için aldım.Bizim kimse ile işimiz olmaz Bizim işimiz Banka ile.investe harcayacağınız zamana yazık bunu kuşlu da değerlendirin bir anlamı olsun.Bir birinize ne anlatıp duruyorsunuz amacınız ne. Keklemektem başka.. Yatırım tavsiyesi içermez.Zamanim çok vakit geçiriyorum sadece
Oflu sen sayfalar dolusu yazınca iyi başkaları yazınca kötü öylemi. Bu kadar bencil olma. Senin tek amacın kendini göstermek ve dikkat çekmeye çalışmak burada. Burası egonun tatmin edileceği yer değil. Hiçbir dediğin tutmadı bilmiş gibi başkalarına ahkam kesme. Rıfkıefendi yağmur yağacak dediyse evelallah yağar. O kadar.
Yabancı payı takas pozisyonlarında olmadığı için ..
İşa, işb ve işkur ( işlem geçmiyor işkur) işc hareketlendiği durumlarda daha önceden bunu farkederek yukarı veya aşağı yönde ivmelendigine şahit oldum geçmiş yıllarda...
Uzun bir yatay süreç yaşadıktan sonra tekrar ön plana çıkacağı yönünde bir izlenimim oluştu.
Tabii bu tamamı ile hissiyat, bu tahtalarda teknik ve temel konusmak anlamsız.
Pasif alıcı olarak 1/2 lot işlemler ile bu yıl bir miktar almayı planlıyorum.
Aslen bu 3 tahta isc ( amiral)nin motorları olduğunu düşündüğüm zamanlar olmuştur. Tabii o dönemlerde işlem daha fazla idi.
Saygılar bol kazançlar
XT1635-02 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sayın Kalav Sizi buralar da görmek hem şaşırtıcı hem güzel.. malum buralar çok ıssız yerler.. ama böyle istisna bir hissenin sayfasında Sizin bilgi birikimleriniz ve öngörülerinizden faydalanabilmek şahsen kendi adıma çok doyurucu olur.. her ne kadar elimde İş B değil de İş kur olsa bile.
Beni 90 lı yılların başlarında borsa ile tanıştıran abim de bayağı var işkur ....Hala satmadı 30 yılda , ama artık ilgilenmiyor bu işlerle...
Sadece işkur ve ec. İlaç var ..
Temettü alıp bodrum da takılıyor.
İsb ye girip cikmisligim olmuştur.
Sanırım tekrar o zamanlar geliyor.
Saygılar bol kazançlar
Sayın Kalav bu gelen zamanın Sizin öngörebildiğiniz özel ve FANTASTİK bir sebebi var mı? Bizim esas beklentimiz bu imtiyazlıların imhası..
yatırım cı olan kazanır.sermaye arttırımı yapıldı.ne kaldı başka...? beklemek...:notr:
Kaçınılmaz son imtiyazlı hisselerin akibeti...global piyasa olabilecek taraftan burada bulunan için.
Ancak henüz değil sanki...biraz daha zaman var.
Tahtalar yabancı ve diğerlerinden patron ve icerdekilere geçiş süreci tamamlanmalı önce...
Saygılar bol kazançlar
https://youtu.be/1y3TKv7Chk4
https://youtu.be/3T2VizbQAwY
Her iki clip teki fark isc ve imtiyazlıları ( isb, işa, işkur)arasındaki fark gibi...
cool:;;
İlk i işb , ikincisi işa....şimdi bu isc
https://youtu.be/KTz98SUZJcc
Bu da iş kur...yeniledi kendini..cool:;
https://youtu.be/TNoV2STXrkE
Bu da iş bankası....1998 Rusya krizi öncesi , milenyum ve akp nin var olmadığı dönemler...de 90 lardan bir reklam.
https://youtu.be/a7X0Ii1Z8SU
Biliyorum sonuna kadar izlemeyecek, seyretmeyeceksiniz...
Ama paylaşmadan olmaz, yaşandı bu anlar..
https://youtu.be/HIaXmQ2cd4w
Lider olmak, ! Bir ülkeyi kurmak,,! Bir alfabe yaratmak, ! Varolan ancak varedebilecek haklara sahip olmak, ! Yok olan bir imparatorluğu kurtarmak bunu cumhuriyet yapmak,! Tüketim değil üretim toplumu oluşturmak,! Bir ülkeyi varedip yönetmek ama bir kadını yönetememek, ! Çay bardağı ile rakı içmek yanında leblebi yemek, ! Bir banka kurmak bunu yoktan var etmek,! Ölürken dahi buna hizmet etmek , yaşarken de Türkiye ye sahip olma lüksün varken şahsına bir maddi varlık bırakmamak ama manevi bir ulusa düşünce varlığı bırakabilmek.! Gençliğe hitab etmek, ! Tarım ve ziraatin önemini bir ulusa anlatabilmek,!...gibi gibi...
Ve bunları yaparken, oluştururken tek desteğin ulusunun ,halkının olmasını bilmek, hiçbir çıkar gözetmeksizin global yardım almamak....
Bu değerler ile yaşayabilen ,ticaret yapabilen, büyüyebilen, öngörebilen ,varolabilen bir elin parmaklarını geçmeyecek bir işletmedir ,isbankası...
Umarım bu değerler ile yolculuğumuza devam eder...
Hiç ayna ya baktın mı? Ne görüyorsun?
https://youtu.be/UpijBBdvDBk
Ebedi Başkomutan ve Başbuğumuz M.Kemal Atatürk'ü mihnet, saygı ve özlemle anıyoruz .
Değerli linkten dolayı teşekkürler Sn. Kalav
e39 m5... hız, frenleme, imaj, konfor, estetik, keyf,....
Dünyada kalitenin son demleri...
https://youtu.be/OFIbuFUqJM0
Genel kurula hazırlıklar tamam.
Siloganimiz..HER SEY COK GUZEL OLACAK...!
[QUOTE=thejackalav.;5847924]e39 m5... hız, frenleme, imaj, konfor, estetik, keyf,....
Dünyada kalitenin son demleri...
https://youtu.be/OFIbuFUqJM0
XT1635-02 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi[/QUOTE
görünen İş A ve B.. görünmeyen İş Kur :)))
SAKİN SAKİN İŞLEM YAPIYORLAR.ACABA GENEL KURULDAN SONRA DA BÖYLE OLACAK MI?:kmk: