Allah'ını seversen düşme :)
Printable View
Allah'ını seversen düşme :)
Çok bi sessiz oldu sanki. Herkes sattı cıktı sanırım
Bedellyi yorumlayabilecek var mi
Bu haber ne
G8141 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
% 16 bedelli sermaye artırımı yapılacak
178 mio sermaye 208 mio na çıkacak
Y.T.D....
"Tecrübe çok acımasız bir öğretmen; önce sınavı yapıyor, dersi sonra öğretiyor.
"Vernon Law"
10000 bin lotu olan 1600 tl vercek panik yapilcak bisey degil 8 senede 4 bedelli yapms bi srket
SM-E500H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hisse fiyatını nasıl etkileyecek peki?
Lenovo P2a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
onu spek bilir yuzde 16 bisey degil avod gibi taban taban dusmez duserse yuzde 5 10 oda belki dusrr kotu tarafi 3 4 ay surer bu is
ABD Suriye'den çekiliyor: Jeopolitik riskler kalkıyor.
Akşam Fed 'in toplantısı var: Muhtemelen borsaya olumlu yansıyacak..
Petrol desteğini kırdı: Cari açık için olumlu..
Dolar bu nedenlerle 5.xx'nin altını test etmesi beklenirken..
Bu Mipaz yatırimcısınin günahı ne? [emoji848]
Lenovo P2a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
%16 bedelli buyutulecek bir oran degil.keza surec spk onay gelmesi en erken mart ayinda baslar.panik yapilacak bir durum sozkonu degil.cunku oran 16 hatta kimilerinin yapacagi telase mal kaptirmalarinada sebep olabilir buda bazilarinin ekmegine yag surer.hazir piyasaya guzel haberler gelmeye basladigi surecte kendi kendimizi baltalamaya gerek yok boyle bir oranda bedelli icin.
gene ne boktan bi hisse olduğunu belli etti bu bedelli hareketiyle...
Bedelliye nasil katiliyoruz? Ne yapmamiz lazim? Hangi süreleri gözetmeliyiz? Satip ciksak ne olur? Bunlarla ilgili bilgisi olan varsa paylasabilirmi lutfen?
bedelli en mantıklısı. üretmeyen bir tek arsalık gyo bu kağıt. borç büyür. kapatmak en mantıklısı
3 ay eller yukari
Nerden döner tahmini olan var mı çok fazla saldi sanki?
139 destek kirarsa 1.20 alti stop
4800 tl para hazirlaman lazim asagi yukari 2.5 ay icinde
bedelliden sonra ne olacak ? genelde hisselerde nasil bir hareketlilik oluyor ?
Ne olacak hali bunun
Bu hisseye girmiş çıkmışlığım ve çok şükür ekmeğinide yemişliğim olmuştur. Hala takip ettiğim bir hissedir. Sahip olduğu arsa hissenin tek sahip olduğu hikayesi, hikayede öyle böyle değil hisseyi alıp götürebilecek bir hikaye, beklenti. En son açıklanan %16 bedelli hisseyi biraz geri çekilmeye ve beklemeye aldı.Hisse 2017 yılında 1.10 dan 3 e gitti operasyon sonrası 1.30 ila 1.40 arasını mesken tutmuş durumda.Hisse 1.30 dan aşağıya sarksada 1.70 çıksada dönüp dolaşıp 1.4 civarında dolaşmaktadır. Geçtiğimiz hafta şirketin yatırımcı ilişkileri sorumlusuyla görüştüm; bedelli için spk başvurusunun yapıldığını yaklaşık iki ay içerisinde sermaye artırımın tamamlanacağını söyledi. Pendikte bulunan arsayla ilgili mahkeme sürecinin devam ettiğini mahkemenin bilirkişi raporu için adımlar attığından bahesetti. Davanın nezaman sonuçlanacağı konusunda fikrini sordum, kamu davalarını kestirmenin çok zor olduğunu 2004 yılında kamuya açılan davanın 2017 yılında aleyhlerine sonuçlandığını ve tekrar temyize gidilerek dava açıldığını ve bu davanında hala devam ettiğini söyledi. Uzun lafın kısası hikaye, beklenti çok güzel ancak bu sevdada bu davada kolay kolay biteceğe benzemiyor. Daha iyimser bir beklentisi olan varsa paylaşsın , ben bildiklerimi paylaştım.
Malum partinin beton sevdası o arsayı ike ike imara açacaklar. Milyar dolarlar kazanc
BLA-L29 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
2.40 maliyetlerle beklemeye devam ediyorum bedelli zamanlaması manidar bedelliden belli bir süre sonra yukarıya sert hareketler ve uzun soluklu olacağını düşünüyorum 2019 un flash hissesi olacak
Şirketin yatırımcı ilişkileri sorumlusuyla yaptığım görüşmede ellerinde satılmayı bekleyen bir kaç ticari işyeri kaldığını söyledi. Önceki projelerden kalan stokları bitirmeye çalıştıklarını söylediler. Ellerinde yeni bir projenin olmadığını olduğu zaman kap ta açıklama yapacaklarını söyledi. Ayrıca içinde bulunduğumuz krizden dolayı inşaat sektörünün sıkıntılar yaşadığından bahsettiker. Bilinen bir gerçek varsa oda 2019 yılında ellerinde bir projenin olmadığı.Ellerindeki arsadan başka bir hikayeleri yok, o da nezaman olur ??? (216) 339 97 39 Bu telden sizlerde arayarak bilgi alın.
Görüştüm on gun once dedim yahu niye düşüyor 1.89 dan 1.65e geldik hersey yolunda beyefendi dedi endeks düşüyor o yüzden dedi peki dedim bende üç gün sonra bedelli tokatini yedim hakkim haram olsun hepsine kasada milyar dolar var kalkmışlar yatirimcinin üç kuruşuna göz dikmişler rezillik
Anlayanlar anladı sanırım
Mal toplu bir işaret fişeğine bakar. Seçim öncesi bedelli açıklamış ta seçim sen sonra Ne olur acaba arsaların değeri bide imar çıkarsa 50 günlük hareketli ortalama bereşu an ki fiyat nerde oparasyon büyük ben böyle düşünüyorum başkaları beni bağlamaz
2019 endesk icin olumsuZ bence endesk 80 bin lere gelirse buda 1 tl kerde olur altini bilmem
kafadan 3 ay var bolunup normale donmesine
ben bunun 114 donumluk arsasini bekledim 2 yil zaten 5 6 yil surdu oda ormana gecti zaten yani ulkemizde davalar uzun suuryor gecen sene askiya cikti daha seneler var bence diger forumlardada tutturmuslar bi yok yalcindag reisin yaninda yok defter degeri 50 tl olucak yok piyasa degeri 8 milyar tl olucak at yalani s2eyim arabi hesabi
valla 134 lerden dondu dondu yoksa bok cukuruna gider
ben arsa icin almadim zaten aylik guzel trade yapiliyordu sicti zaten 134 32 altina sarkar kapatirsa veriirm diger kalan yarisini ugrasmam borsa kiritkk seviyelerde her hisse vurkac hissisi oldu 2019 bedelli yili ostim kuyas yapti sirada avhol mipaz ihlas gyo avod var kasasinda para olan konya karton bedeliz yapar goltas gibi bedelsiz yaoti mesela.olmayan bedelli arsa isi dava lik uzun vade bosverin siz damat yalcinda reise yakinlik olaylarini adamin s2nde bile yok belki burasi 5 sene oncede ayni arsa isleri vardi 130 du yine ayni 5 sene usd 3 ce katlati altin 2 ye katladi sanayi hisseleri 3 4 kat artti cogu aselsan tupras petkim gibi yani arsa isi cikip sanki 10 tavan yapicak herkezin beklemesini telafimi edicek riski seven herkez seans durduma yada bi burut olayinda 1 den 2 ye yada 2 den 3 ce giderken atlar zaten sen 5 sene beklediginle kalirsin yatirim tavsiyesi degildir kendi dusuncelerim
Mıpaz daki tüm arkadaşlara selamlar hissede inanılmaz bir güç ve ciddi bir mal toplanma söz konusu acayip şeyler yapabilecek gibi bunu sadece ben mi hissediyorum bu hissede eski olan arkadaşlar var ise son 3 4 gün de yapılan bu hareketlerin bu gücün ve neler olabileceğine dair bir yorumda bulunurlarsa sevinirim hissede 4 gün dür yorum olmaması bana ilginç geldi saygılar
Hissedeki güç mü? 1,70ten %20 düştü, sonra da tepkisini gösterdi. Şuan grafiği güzel duruyor 1,55 üstü durdukça güzel. 1,55 altında aynı çirkinliğe devam eder .
Birçok hisse düştü yüzde 20 hatta daha fazla olay 1.42 desteğinin üstüne atıp hala yukarı gitmesi son 2 gündür 4000 puan düşen borsada invest gelen her malı tereddüt etmeden karşıladı burda birşeyler oluyor alınan mal 3 milyonu geçti ya insanlar bunu görmüyor yada şışşşşşttttt yapıyor anlaşılan benim de şşşıışşşştttt sessiz ol hook deme zamanım yukarlarda tekrar görüşürüz
Baldayı sanada selam öncelikle ben bu hisseyi almadım farkındaysan bu hisseyi takip edenlerin fikrini sordum
İkinici ben hiç kimseye gaz falan vermiyorum hangi yazımda böyle bir içerik var senin dediğin gibi herkesin kendi aklı var
ayrıca ben gayet düzgün bir adamım o yüzden sana yanıt vermeyip saygılar dileyeceğim. Sanrım bu günlerde başkalarına sataşacak vaktin var ama benim yok. Bu sayfada böyle bir yazı yazdığım için herkesden özür dilerim hisse dikkatimi çekti bilenlerden bir fikir alayım dedim
hısse düşer çıkar sayın hook insan elinde olmayan hısseye neden yorum yapar