Ünlü denilen iyi aile çocuğu sabah sabah tahtanın içine gül suyu döktün. Senin var ya senin taaaaaaa ellerine saksidaki gülümu vereyim. Oksatigca güzel koksun burnuna.
POT-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Ünlü denilen iyi aile çocuğu sabah sabah tahtanın içine gül suyu döktün. Senin var ya senin taaaaaaa ellerine saksidaki gülümu vereyim. Oksatigca güzel koksun burnuna.
e...s... min aracı kurumu derdi likidite sağlamak değilki derdi hisse çıkmasın diye uğraşıyor. e..a...b...k...k....ö...d....s....
bu makine takımın yönetim bu ünlüye bu seneti çıkarmasın diye para ödüyor. bu kadar büyük rezillik olurmu. spk da izliyor bu dolandırıcıları varya söylenecek okadar çok sey varki ama maalesef forumdan atılıyoruz.
Karahan5347 dost ünlü aracı kurumda yıldız holdingin kurumu. Yani Murat Ülker denilen zati muhteremin.
bu zati muhterem acaba bu durumdan memnunmu.. bunların kulakları hiçmi çınlamaz bunlarda zerre kadar onurmu yok para için her şer mubah bunlar için ver parayı istedini soyle bunlardaki mantık.insan biraz şirketine yatırım yapan kucuk yatırımcıyı korur.ama nerdeee ah ahhh bir delikenlı çıkıpta toplamazkı bunlardaki hisseleri
Salı günkü kesinleşmiş takasta yabancı 522 bin lot almış. Almaya devam ediyor. Yeni hedef zorlu direnç 2.15 i geçmek... Takipteyiz... En son 1.76 dan aldık bakalım... Ya nasip!..
SM-M105F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Doçe son îki gün hariç 5.600.000 ulaştı. 1 Ocak 2020 de 3.800.000 lotu vardı.
çok çıktınya yine düşüşebaşladın e...s...
ö..d...s...ş....rezillik rezillik. ulan ünlü hakatten cok ünlü çıktınn harbi ünlüsün
haftalık takası paylaşacak bir arkadaş varmı
şirket satılcak dediler ama ses seda yok.boyle güzel kucuk yatırımcıyı dolandırmak şahane.serefsizlerrr
Abi takas paylasilsa ne olur. Dünya birsalarinin en dandik kağıdına girmişiz farkında değiliz. Al gizdeyi al şoku ak makine takımı. Batık şirketler bile yüzde yüz gitti bunlar hala sürünüyor. YTD
sakın ha 1,9 dan yukarı çıkma e....s.... şirketi. kabahat sende değil sana yatırım yapan bizde
Gözde de farksız. Dedim ya hissenin speki de sahibi de karakter yoksunu olmayacak. 3 liradan aldığım hub merhaba girişimi 3.5 liradan sattım. Para kazandım. Şimdi hub 24 lira. POT-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Senin hisse gibi taaa babanın.... Gül bahçesine tohum ekleyim.
Ben vedalastim kalanlara bol sans...
SM-G935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
[QUOTE=ulas351;4050124]Senin hisse gibi taaa babanın.... Gül bahçesine tohum ekleyim.
POT-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.[/QUO
makine takım nanagihodiiiii
Birileri 92 gecirmek istedikce hissenin baskindaki ergen spek inadina baskiliyor tum hisseler 1 ay onceki zirvelerini gecip ustune %15_20 daha koydular bu hala 1 ay onceki zirvesi 2.15 ten %14 asagida 122000 olmus endekste 2.40 dan asagida olmamasi gerek ama spek ergen borsa dususe gecince 1.70 lerden topladigi mali kime kakalayacak bakalim 😀
Benim yorum yapmami bekliyordun dimi ergen spek 92 maliyet 2.15 ten veririm sana 😀
Cok ciktin dimi kar realize ediyorsun 2.15 e kadar burdayim hemen hemen butun hisseler zirve tazaledi sen dur ayni yerde Al sat tut tavsiyesi degildir
söylenecek okadar çok sey varki ama malesef forumdan habire atılıyorum. senetle kedinin köpekle oynadığı gibi oynuyorlar.ah birtane adam gibi adam çıkıpta su iyi aile çocuklarından senetlerini toplamazki.ama oda olacak bekliyoruz.sorarsan satılacaktı haysiyetsiz şirket ama nerde bu haysiyetsiz şirketi alacak delikanlı. tez zamanda olur inşallah yoksa kaldık iyi aile çocuğu ünlünün eline.
Ben bunların taaaaaaa damına fesleğen koyayım. Ulen batık şirketler bile yüzde yüz yaptı.
Ah be değerli kardeşim söyleyecek çok şey var lakin..... Neyse siz anladınız. POT-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Borsanın en primsiz kağıtlarından. Son ciddi yükselişe hiç tepki vermedi. Kurtuluşu yok, yakın bir zamanda 2.15 geçilecek ve devamı iyi olacak.
…………………………………………†¦â€¦â€¦â€¦â€¦..
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,
…………………………………………†¦â€¦â€¦â€¦â€¦â€¦...
…………………………………………†¦â€¦â€¦...
nanagihodiiiiiiiiiiii nanagihodiiiiiiiiiiii nanagihodiiiiiiiiiiii nanagihodiiiiiiiiiiii nanagihodiiiiiiiiiiii nanagihodiiiiiiiiiiii
harika bir şirket yöneticileride harika nanagihodiiiiiiiiiiiiiiii hepsininnn
borsada hangi şirkete bakarsanız bakın en az yüzde 50 çıkmış. en boktanı bie batmış olanı bile ama bu cok muhterem şirket ünlü denen cokkk ünlü bir o kendini bilir onun yüzünden sürünüyor.likidite sağlıyorya beyfendiler nanagihodiler çok güzel oynuyorlar aldıkları rölü.nanagihodilerrrrrrrrr
Ben sana ne diyeyim ha ne diyeyim. Ulen gideceksen git. Yok gitmiysceksen dip bari yap. Damına fesleğen saksisi koyduğumun hissesi. Ünlü denilen iyi aile çocuğu. Hisseden elini çok değil bir hafta çeksen yeminle 3 lu rakamları konuşacağız.
202 oldun 2.15 de kari alirim senden :) Al sat tut tavsiyesi degildir
cok çıktıya satışa geçti nanagihodiler. bunlar harbi süzme yogurtlarr
…………….
arkadaşlar haydi hep beraber koro halinde söyleyelim nanagihodi makine nanagihodiiiiiiiiii
Nanagihodiiiikjk