bence kamaşullahı kapatmış odaya geçmiş onun önünde her türlü oyun cilve ve ipnelik yapıyor da bizim kamaşullah yüzüne bakmıyor bir baksa ne d... kalacak nede bagırsakları :kahkah:
Printable View
neyse şimdilik izlemeye degmez bizimkisi dansöz gibi kıvırtıp duruyor 0.76 üzerine atarsa para takarız yoksa bedeva oynar durur gobiş..:wave:
gedik ve a1 üzerinden daha ne kadar tutacaksın tahtayı sn patron ve avaneleri......
tek bir iyi yanı var ki sezon canlı,dolar yağıyor..sayı artıyor,en cazip sektör TRİZM....
BİLANÇOYU biyerlere sokmazlarsa iyi gelecektir.....
özellikle antalya ve günden güne ilginin arttığı çeşme şişkolara yaramakta ...
bakalım film nasıl bitecek.......
bir silahşör gelip gedik ve a1 vurabilirse ki takaslar ilginçleşiyor....
THE END olabilir....
GEDİK ve A1 SPK nasılsa bizim gibi sadece izliyor.......
3-4 aracı kurum mal toplamaya başladı...
https://www.sozcu.com.tr/2019/ekonom...uyume-5236559/
31 ve 69 lar ......
Discovery cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yabancı takası atabilecek arkadaş varmı ayın biri ile on ikisi arası bir artış vardı belki onlardır fon falan girmeye başladı ise güzel olurdu.
Sn Firtina taskaslar ilginclesiyor demissiniz aylik ve 3 aylikta Garanti, Halk ve İs bayagi bi mal vermis. Sektör cazip dediginiz gibi evet ama bunlar odalari bedavaya mi veriyor napiyorlar? Surekli zarar. Yani işletmese daha mi karli olur diye merak ediyor insan
Yatırım tavsiyesi değildir
bizim kağıdı sürekli satış kademesinden kapatıyorlar.......Galipin kağıtlarında olmak isterdim...adam girdimi silip süpürüyor........ıkı 3 kat yapmadan bırakmıyor.....Ama tabiii onlarında dönüş zamanını bilmezsen kotu ele veriyorlar.
Sn funnym genelde takaslar yanıltıcı olur.
ama bilinen bazı uygulamalar vardır.patron ve avaneleri ellerindeki malı dağıtarak çıkışa başlarlar.ya da tek aracı kurumdan sürekli alır diğerlerinden verirler...Galip ICBCT de şeker üzerinden yapıyor deniyor....:))) kesin ifade yazmayalım spk yapanı değil ima edeni der ....
geçenlerde bir arkadaş burada garan mal topluyor diye yazınca baktım takaslara...
3 aylıkta..
garan.....5.598.720 ekside
şeker......1.327.425 ekside
osmanlı
teb
gedik
ortalama 550 bin ekside
ilk verenler.....
alanlar
ziraat....1.484.047
info......1.188.330
delta
vakıf
ykredi
ortalama ....800 er bin ++++ dalar
diğer bölümü 5 milyon...
burada küçük yatırımcı son 3 ayda dalmışsa çıkış bekletir ama garanı karşılayan değişik kurumlara virmanlanmış olabilir...
trizm altın yılını yaşıyor....bilançoları görelim.......gs yatırımcısı mahkemeye verdiği gibi bizde verebiliriz.........veya gerek kalmaz.şişkolar altın yıl çileği dağıtabilir.
Bu kağıdın borsaya açılma sebebi birilerinin kendine küfür ettirme ihtiyacıdır
Fantezi yapıyor ********ler.Bugün sabah 0.74 kademesindeki hareketleri izleyip kanser olmamak elde değil.Tüm ********likleri sergilediler.Endeksmiş destekmiş turizm sektörü geliriymiş hepsi hikaye.Hisseyi alanda yok.Çünkü hissenin kontrolü bu ********lerde.Anca bu ******** yeni mal taşıyacak Ky bulmak için bir hareket yaparsa o zaman çıkar.Ytd
bizim dansöz göbiş oyun oynamaya devam ediyor :bravo:
0.76 gübek 0.78 kalça atarsan paranın ucunu gösteririz :kahkah:
yoksa zırnık çalışmaz sepek ve avanileri..:drunk:
10 kurumdaki toplam pay yüzde 80 lerde kağıt bana göretoplu gibi 1 lere hareket gelebilir yoksa martı bizi geçecek:)
yarın çok önemli açılışta alıcılı 77 üstü kalıcılık olursa 80 ler kapanışı beklenebilir....
borsada bankalar karlılık az,inşaat ve türevleri çimento vs şirketler durgunluk var...tarımsal hisseler her zaman karlılık yazma potansiyeli olanlardan...TRİZM gerek ülkemiz ve gerekse ekonomimiz için can suyu olmuştur....oğlum ülkenin en büyük trizm (seyehat)acentalarından birinde çalışmakta Antalya da...tüm oteller ful çekiyor ve hava alanında nefes alınmıyor diyor...şirketler kar açıklar,açıklamaz ki ülkemizde patronlara hesap sorulmaz,sorulamaz...
gelişen,büyüyen ve en hareketli sektörlerden .........
yatırımcı er yada geç fark edecektir....2 aracı kurumla baskılanan hisse zincirlerini kıracaktır diye düşünüyorum...
borsa
patron
ve
patinaj..........izleyip göreceğiz.
Bugün beklenilen 2 hareket tipi var ben seans açılmadan karaktersiz şişko ve adamlarına peşinen sövüyümde nasılsa boşa gitmez.Geçmişe saysınlar.Beklenen cuma bu olabilir 0.8 ve üzerine artık atabilir yada klasik ********lik örneği 77-78 arası az bir işlem yapıp 0.74 e geri basabilir bence bunu yapma ihtimali daha yüksek.Çünkü şeref yoksunlarının ne düşündüğünü bilmiyoruz.Ya yeni Ky lere mal iteliyecek ya da eldeki Ky leri daha çok sıkıştırıp ellerindekileri alacaklar.Biz peşinen sövdük ..ytd.
Benim tahminim :Bugun yuksek acarsa bir halt olmaz....75-74 yaparsa ogleden sonra 80 lere cıkma potansiyeli var......Yatırım tavsiyesi değildir.....
Sabah peşin peşin sövmüştük..Ne ****likler yapacaklarını tahmin etmiştik daha seans kapanmadı ama her türlü dalavere dönüyor.Sürekli kademelere yazıp siliyorlar.İş yatırım yaptığı alışların hepsini verdi bakalım akşama ne kadar mal ile kapatacak.0.76-77 ye millet sevinir oldu.Şeref yoksunu inşallah sana da bir katakulli yapan olur..Ytd.
Arkadaşlar hiç bir tahmininiz tutmuyor, ama azimle tahmin yapmaya devam ediyorsunuz, bravo.
Akşam bir diziye bakıyordum kayayı yumurtayla kırmaya çalışıyorlardı bizimkisi o hesap oldu
Sonunda ne oldu sayın ekima yumurta kayayı kırdı mı?
Discovery cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yok be arkadasim hakimlerin dizisiydi önlerindeki zorluklar için mecazi anlamda kullanıyorlardı bize sağlam iş makinası lazim bu deyyoslarda arkasından baksınlar biz ne ettik diye.
Grafik Teknik Takas analizi yorumları hepsi boş bu hissede.
The big boss veya The fat boss herseye kayıtsız şartsız hakim, nasıl istiyorsa öyle şekillendiriyor herseyi.
Mecbur gidecekkkk gap mıdır nedir kapattı .....şimdi tekrar 79-80 zamanı...şahsi fikrim.ytdeğildir
Dığşeni kırmıştır diye gidecek diye 0.80 den atladık geldi yine 77 ye.
İş yatırım 3 milyona kadar iyi almış ama
VKY-L29 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ya o beni s... Ya ben onu... 2.ihtimal daha yuksek
Verin küfürü deligi kaşınıyor yine
3 milyon işlem yaptı geçen hafta yuzde5 düştü bir saatde 10 milyon işlemi geçti yerinde patinaj yapıyor.
Kağıt çözülmüş. Alttan alan gruplar beklentiyi bildiği için hareketi çekiyor. Herkes ucaçak diye atlıyor ve sonuç hep hüsran...