42 den 33 e way be...
Printable View
Büyüksün mgm21 beycim
Büyük değil Cok Bey. Büyüklük kim biz kim. Sadece intikam, anasından emdiği sütü burnundan getirmek lazım.
Hala bazı yerlerde, internetin farklı mecralarında, watsupda, twitterda orda burda üçkağıtçı tipler milletin sırtından para kazanmaya çalışıyor. Millete 53-63 den sattırmadılar 29 dan sattıracaklardı neredeyse 25 olur diye.
Uyanıklar.
Stratejiler maliyete, hisseye, yatırımcıya, konjonktüre göre değişir.
ben malımın bir kısmını 53 den verdim. Sonra yerine koymaya başladım. En son %150 ile mala girdim. Fazlasını traşladık. Yerine göre
Kendimce direnc ve destekleri. Aşağı yukarı hedefleri yazıyorum. Malın bir kısmı ile bunu yapabiliyorum. Ana hedefim belli. Asla malımın tamamını vermem
Bu kağıtta mal taşımasanız bile. Bu ********e açığını bulduğunuzda geçirin derim ben.
Philip 3 gün de aldığı 27 bin lotun 21binini şuan itibariyle satmış gözüküyor.zahiren.kesinlikle ytd
Philip capital 27 bin sattı elindeki malı sıfırladı. Alış ortalaması.34.93
Satış ortalaması.38,017
Senedimiz brüt takasa girmiş.07/04/2020 ye kadar hayırlı olsun.
Brüt takas uygulaması kapsamına alınan paylarda alım yapmak isteyen yatırımcıların takas tarihinde hesaplarında alımlarını karşılayacak tutarda nakit, satım yapmak isteyen yatırımcıların takas tarihinde hesaplarında satımlarını karşılayacak miktarda menkul kıymet bulundurması gerekmektedir.
Brüt takas uygulaması getirilen hisselerde internet üzerinden işlemler kapatılır. Yani hisseyi e-trader veya herhangi bir internet üzerinden emir gönderim uygulaması ile alıp-satamazsınız. Hissede işlem yapmak isteyen yatırımcılar ya aracı kurumlarla yüz yüze görüşmeli ya da aracı kurum ile telefonda görüşerek işlemlerini yaptırtabilir. Ayrıca brüt takas uygulaması getirilen hisselerde işlem yapmak isteyen yatırımcılar kredili işlemler yapamaz yani alış işlemi yapmak istedikleri tutar kadar parayı hesaplarında nakit halinde boşta bulundurmak zorundadırlar. Satış işlemi içinde yapmak istedikleri lot miktarı kadar menkul kıymeti hesabında bulundurması zorunludur.
borsada işlem gören hisse senetlerinin satın alındığı gün satılamaması sonucunu doğuran, manipülasyonu önleme amaçlı uygulama. yani, bu uygulama kapsamına konu hisse senedi ile gün içinde trading yapamazsınız.
genelde hiç bir sebep olmaksızın tavan, tavan giden yada taban, taban giden hisselere (bkz: spk)'nın uyguladığı bir çeşit ceza. brüt takas öncesi otomatik seans durdurma olur ve * tarafından şirkete ihtar niteliğinde soru sorulur hayırdır kardeş sen niye tavan, tavan veya taban, taban gidiyorsun denilir*.
söz konusu şirket bu ihtara mutlak suretle kap'tan açıklama yapması gerekir.
Amaç KY yi korumak...
Selamlar ,
Hissemizi genel olarak yorumlayabilecek arkadaşlar var mıdır? takas aracı kurum yabancı payı vs şeklinde..
Böyle gitmez. Patron kottan çıkarmak için kararlı. Ya tahtadan alacak ya da 53 TL üzeri alım garantisi girecek, mevzuat bu başka yolu kalmadı. Yola devam ediyorum ve satmayacam (YTD).
"HİKAYENİ KENDİN YAZ" Eskidereli cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Brüt takas uygulaması ile kime ceza verildi anlamadım. Bu cezanın sebebi 27 bin lot satan şahıs 4 defa devre kestirdi. Malını sattı gitti biz hareket edemiyoruz. Brüt takastan dolayı.Kesinlikle ytd
güzel hareket. yapıstıgın tavanda kal..l :)
42-44 önemlidir.
Sabah alışa yazdım vermedi.
Bende kızdım sen vermezsen ben veririm dedim bir kısım verdim dün allıklarımı
Selamlar,
Seans açılışında %5 leri gördü sanırım.
Nedir yorumlar bir tavan daha görür müyüz bugün?
Afferim Mrshl. 43,6 olacaktı neredeyse :)
Bundan sonra satmıyorum 49 a kadar
Hakkımızda hayırlısı olsun. İyi etmiş olabilirsiniz belkide. Ben kısmen bekleyeceğim. Uzuncuyum.
Tek yaratıcı olan Allah, başta mazlumlar olmak üzere tüm varlıkları korusun. (Corona vs hariç).
Şu anlaşıldı ki bu virüs dil, din, ırk, mezhep, boy, kilo, zengin, fakir vs dinlemiyor. Tüm insanlığa savaş açmış. Hepimiz hepimize dua ediyoruz. İtalyanlar için hepimiz üzülüyoruz, Papa da bize dua ediyor....
Uzaylı istilasına uğramamız gerekmiyormuş, tüm insanların kardeş olduğunu anlamak için. Kimsenin kizmseden farkının olmadığını anlamak için.
Bu musibetin bir öğretisi de budur zannımca.
Bence iyi direnç sağladı, ve küllerinden doğdu iyi yerlerde. Aylıkta son iki gün çok önemli. Patron ya tahtadan alacak ya da 53 olan son alım garantisinin üstünden bir alım garantisi verme olasılığı var, başka durum söz konusu değil. Kimi yok gizli alıyor yok başkaları alıp virman ediyor der, şuna açıklık getirelim;
1- Patron alımlarını kapa bildirmek zorunda mevzuat bu yoksa ciddi yaptırımlar var bunu hiç bir patron göze alamaz, mecbur bildirmek zorunda.
2- Mevzuatta, alım yapanlar virman eder diye bir durum söz konusu değil. Alım garantisini kapa bildirir aracı kurumu söyler ve açık bir şekilde toplar geçen alım garantisinde de gördünüz yaşadınız sonrası kurum patrona yasal bir şekilde devreder.
3- Patron 30 dan niye almadı demekki vazgeçti gibi yorumlar okuyorum. Şöyle düşünün 53 şerde satmayan bir topluluk 30 lardan verir mi? Kesinlikle hayır ve gördünüz vermediler, ky elinde malı kaptırmamak için direniyor, şu anda toplu alıma girmesi kendi için sıkıntılı dolayısıyla yükseldiğinde milletin satma ihtimalini düşünerek devreye girecektir.
Ne kadar direnir satmazsak patron alacak mal bulamaz ve seriler başlar, geçen haftalarda spek kendi çaldı kendi oynadı ama devreye ky yani bizler girince spek mal kaptırdı ve geçen hafta satışları çekti. Patron az kısım için kesenin ağzını açacaktır, yüzmüş yüzmüş kuyruğuna kadar gelmiş artık güzel günler görmemiz mümkün.
Geçen haftaki tavanları gördünüz.
Güzel günlere diyerek herkese iyi pazarlar dilerim.
#EvdeKal
#HayatEveSığar
#MarshalBoyaİzleDoyaDoya :)
Sayın eskidereli durumu iyi özetlemişsiniz fakat ky direnci konusunda yargınınız inşallah doğrudur.. Patronun 53 e bana verin dediği kağıdı bi kriz korkusuyla 30 a 40 a verende oldu. Borsa psikolojidir yarın pek görülmez günlük heyula içinde.. Koca akzo nobel gerikalan birkaç yüzbin lotı için planından vazgeçecek değil ya.. Du bakalım nolcek!!!!
30-40 larda spek kendi çaldı kendi oynadı, ama hamle yaptık mal kaptırınca satışları çekti, inşallah bu haftada güzel yerlere geliriz, sahneye patron da çıkınca tekrar değerlendiriri:) sadece malınızı kaptırmayın yeter
Sabah tabana kadar 7 bin lot satan deniz yatırım(40.2 ort) can sıksada toplam işlem hacmi 17bin lot. Alıcılar karışık güç kaybetmez umarım sağlam alımlar lazım.brütte gelince hacim denen bişi kalmadı
Hayır deniz yatırım cuma 41.7 den aldığını bugün açılışta tabana kadar niye 40.2 ort ile satar
Kendi kendine Top çeviriyor olmasın.
Geçen hafta olan tavanlar gösteriş değildi, çünkü kademeleri doldurduk, satışları çektiler. Pazartesi ve salı 2 tavan kaçınılmazdı, lakin tam tamına 8,939 adet lotu olan şahıs işi berbat etti ve bu kişi tek emirle panikle sattı. Bu hisse çok ucuz kaldı, patron %92.8 de kaldı ve ihtiyacı 200 bin lot. Dolaşımda 700 bin lot var. Patrona 53 lerden vermeyen 40 lardan verir mi? Vermez. Patron akıllı onun için şimdi girmez, biraz daha ileride sahneye girer. Toplam 3 grup var, biri kayseri biri adana biri de biziz. Sabırla devam ediyoruz (YTD)
dolaşımda 700.000 lot kaldı ky nin elinde hatrı sayılır miktarda lot var şirket kottan çıkmak istiyorsa 40 $ fiyatlamalarını 3-4 ay içerisinde görmemiz mümkün
Bütün kağıtlarda NU var.