Türk heyeti iş başında hadi bakalım şapkadan uzlaşma-barış çıksın.
Görüşüm turistlik bir gezi nispetinde kalacak bu abd ziyareti.
https://www.sozcu.com.tr/2018/dunya/...sladi-2564191/
Printable View
Türk heyeti iş başında hadi bakalım şapkadan uzlaşma-barış çıksın.
Görüşüm turistlik bir gezi nispetinde kalacak bu abd ziyareti.
https://www.sozcu.com.tr/2018/dunya/...sladi-2564191/
Zarrabın Türkiyede oldugu gibi irandada dost sayısı fazla. İranda çalıp çırpan halkı soyan bir kesimin oldugunu düşünmek aklına geldimi acaba. Kesenin dibi delik olduktan sonra ne kadar kazansan kazan ne kadar tasarruf yaparsan yap çalan olduktan sonra ekonomi düzelmez.
Bu amerika gezisi ne zaman bitiyor,kaç gün görüşecek bizimkiler bilen var mı.
kapı kapımı gezdiriyolar bizim garipleri
http://www.mynet.com/haber/guncel/tu...daha-4320344-1
ceplerinde dolarla gelirler belki
Valla şimdilik çözülür gibi olsada ileride yine patlak verir gibi.
Goldman Sachs yetkilisin dediğine göre ; TL nin sürekli değer kaybetmesi bankaların elindeki birikmiş sermayeyi de sürekli bir şekilde eritmekte .
Dolar , 7,1 TL olduğunda bankaların birikmiş sermayesi tükeniyormuş.
Işık Ökte gene veriyor gazı Bloomberg de...
"İlle de bistte" diyor başka birşey demiyor....
Dolar alanlara kızıyor Işık Ökte...
Tr ekonomisinin bozulmasının nedeni dolar alanlarmış...
Dolarizasyona neden oluyorlarmış
saygılar/başarılar
Işık Ökte ve Tufan Cömert
Reis in en has adamlarından.....
Kıvranıyorlar.....
Kıvır kıvır kıvranıyorlar...
5,28 lerde ki dolar yüzlerini de kızartmıyor...
saygılar/başarılar
Bu gün 3 vatandaş ya artık dolarda düşmüyor dedi. Eskiden çıkar düşerdi dedi. Hemen topa girdim verdim veriştirdim. Fatura ödeme zamanı dedim. Bir tanesi safi hüloğ. Anlattım anlattım morardı. Ama yine de cevap veremedi. Zaten teknik açıdan değilde en azından altta kalmamak için bile cevap veremedi. Çinden girdim Türkiyeden çıktım. Adamın biri yaklaştı hafifçe ikaz etti yani böyle fazla şey yapma gibisinden. Başına bir şey gelir korkusu ile. Aslında zerre hakaret zerre küçümseme yok. Ama korkunun halktaki yansıması.
Aynı durumu bende yaşadım..
Böyle konuşunca insanlar farklı şekilde bakıyor bu doğru...
Malum iktidar yanlısı akademisyenler ile laf geçişleri konuşmaları yapıyoruz
Onlar bile susuyor..
Millete iyi niyetli konuşsan bile farklı anlıyor zoruna gidiyor ama bir B*k bilmediği için bir şey diyemiyorlar..
MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Küfür yok.....
Küfre sonuna kadar karşıyım....
saygılar/başarılar
Ya şu bloomberge maçanız yiyorsa erkan şahinözü ,kaan sarıaydını,atila yeşiladayı çıkarsanız da adam gibi bilgi alsak.Olur mu hiç nasıl millete dolarları altınları sattıracaksın ancak bu soytarılarla olur bu iş tabi.
Bankadayım döviz bozduyorum anadolunun bir ilcesinde. Ufak tefek sohbet oluyor çalışanla, konu Türk lirasını dövize cevirenlere geliyor. Kurdugu çümle : ilerde onların ailelerinden çıkar... bu sözü sarf eden hiç okuma yazması olmayan bir insan değil... bu ortamda tanımadığınız insanlarla bu tarz tartışmalara girmek bence cok riskli.. kaldı ki ortam daha gerilmedi, o zaman neler neler olur...
Bir gün eğitimli bir arkadaş dolar 3.3-3-3.9 bandında dolanırken abi herşeye zam geliyor birikimleri ne ile yapalım , dedim git döviz veya altın al , adam ondan sonra euro cu oldu ve her gördüğünde teşekkür ediyor....Akıllı adama öğüt iyilik olarak sana dönerken aklını ahaber le kurtlandırmış adamda ise düşmanlık hissi oluşturur...Buna dikkat etmek lazım....
cahillik en buyuk silahtır
Yatırım profesyonellerin işidir duygusallık olmaz bugün $ alirsin yarın onunla ninenin gulbahcesine girecek halin yok,[emoji28] Tl e girersin sırayla bu işler, [emoji6]
SM-C7000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu muhabbetler sizi üzmesin Kutsi Bey, [emoji3]
SM-C7000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Benim üzülmemden ziyade konu burda kitle psikolojisi. Eğer ilerde parabolik cıkışlar olursa.. ihtiyatlı olmalıyız, yoksa ihaleyi üzerimize yıkarlar..
ver papazı, al papazı AUT verme papazı al papazı İN
Bir imzayla milletin fabrikasına el koyuyorlar bunuda yapabilirler ama o zaman ülke başka bir yere gitmiş demektir. Osmanlı bile kişilerin mallarını talan etmemiştir ha bunlar yinede yaparlar derseniz o zaman sizin oturduğunuz evide elinizden alırlar hatta daha da ileri gidip başka şeylerinizide. Bu kadar da absürt senaryolara gerek yok, yüksek enflasyon ile zaten milletin tasarruflarını PUL ettiler daha da edecekler plan bu anlamamış olana bir daha hatırlatayım.
absürt senaryoya gerek yok venezuelaya bakmak yeterli. ülke o hale geldikten sonra hala burda yaşayıp kasaya koyduğu taş çatlasa bi kaç yüzbin dolar ile rahat edeceğini sanan varsa çok büyük yanılıyordur. dolardan önce pompalı tüfek ve bol bol fişeğe ihtiyacınız olur.
vaktinde gitmek lazımdı gitmedik, sermaye kontorlü gelirse zaten hapishane olacak ülke.
Bugün biri daha `abi Dolar alacam artık yeter bu fiyattan alayım mı `diye sordu, kalbinin sesini dinle bana sorma madem karar vermişin al ama ben dedim diye değil dedim. Her halde kalbinin sesini dinledi aldı bakarsınız papaz kaçtı derler 10-20 krş geri gelir kafamı ütüler. Bana ne ! elalemden beni 2 sene önce dinlememiş şimdi alayım mı tabi zarar olursa sorumlu umutabi olacak kar allahtan klasik paçoz insan psikolojisi.
https://www.youtube.com/watch?v=_vl64APVTeo bir video da benden
5.31 yapmışlar :kahkah: adam bizim argoyu biliyor galiba
türkiye venezuela olmaz, venezuela zamanında arjantinle beraber en zengin 2 güney amerika ülkesinden biriydi ama üretim geleneği yoktu, petrol parasıyla üretmeden krallar gibi yaşıyordu. arapların düşeceği sonu erken yaşıyorlar sadece
türkiyenin batı sınırına bakın orada avrupa birliğini göreceksiniz, avrupa dibinde venezuela gibi bir türkiye istemez adamlar suriyeden geleceklerden korkuyor. insanlara boş yere panik yaptırmayın birader.
https://www.youtube.com/watch?v=H77AlLzbAV4
mad max filmi değil günümüz venezuelası. çaldıklarıda şeker. başka bişey görmeye gerek yok.
sabahtan akşama kadar kıyamet geliyo diyip kıyamet kendine dokunmayacak sanmak... aynı gemideyiz saçmalığı değil bu dediğim, sokağa çıkmaya korktuğun bir ülke düşün. o yüzden bazen ne istediğini bilmesi lazım insanın. ha varsa ikinci pasaport başka ülkede ev iş o zaman ayrı konu.
Gece gece içim karadı yeminle. Allah muhafaza... Bende yarın dolares alacak hale geldim be... Ha ben gümüş sörfçüyümde.
162 euro=1000 TL şaka gibi...