2.50 lerden satmadığımıza haliyle pişman ettirdi.
Printable View
2.50 lerden satmadığımıza haliyle pişman ettirdi.
Ben bu hisseye Hürkuş üstadın dikkat çekmesi ve portföyüne eklediğini söylemesi ile girmiştim.
Büyük karlar gördüm çıkmadım ancak zararlarda çok canım yandı.
Pes edip çıktım ve ciddi bir eksi yazdım portföyüme.
Gerçekten zarardan ziyade ,verileri bu kadar sağlam bir kağıdın bu şekilde oynaklığı beni çok üzüyor.
Yinede sabretmek lazımdı biliyorum ancak yükselirken 2,4-2,6 arası kopacak diye aldığım lotlar beni çok zarar ettirdi.Biraz hazmedip geri dönecek ve bu sefer aldığım lotları unutacağım.
Sizlere moral olsun diye,diğer köyden Hürkuş üstadın dün yaptığı yorumu onun izni olmadan paylaşıyorum.Kusura bakmasın.
YTD.
Saygılar.
2016 son çeyrek ciro 40
2017 son çeyrek ciro 60
Hadi 2016 son çeyrek 15 Temmuzdan ötürü düşük diyelim ve aslında olması geren rakam 46-46 diyelim.
Ötv indiriminin bitmesine rağmen büyüme devam etmiş. Bu etkiden arındırırsak %30 civarı bir ciro büyümesi mevcut.
Şirketin 2018'de %20 büyüme hedefi mevcut
Diğer tüm etkilerden bağımsız karı 1,2 ikle çarpıp 1-2-3 milyonda brüt marjın iyileşmesiyle 18-19-20 milyon kar 2018-12'de beklemek normaldir mevcut kur ile.
Şirket 74 ülkeye ihracat yapıypr . 2020'ye kadar 100 ülkeye ihracat hedefi var.
Mevcut iskonto üzerine büyüme ne gelirse kardır.
Şu herifin fotosunu paylaşmasan iyiydi sn.knox
SM-N900 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
QUOTE=mastori;1824476]Şu herifin fotosunu paylaşmasan iyiydi sn.knox
SM-N900 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.[/QUOTE]
Silerim sn mastori.Kusura bakmayın.
Silerim sn mastori.Kusura bakmayın.[/QUOTE]
Yok ciddiye alma kardes şaka benimki
Haketmiyor bu hareketleri...ama sabır...güneş balçıkla sıvanmaz...svg
Yine başladı 1 lot ile 1 kademe aşağıya basmaya
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
https://hizliresim.com/dOlAQ4
Gün sonu..
Adam robota baglamis 2,34 den resmen denedim
SM-G800H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
100 aliyosun aninda verio 200 aliyosun aninda verio..resmen otomatik.bir emir vermis
SM-G800H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
satış bitmiştir inşallah güzel bir gün olması dileğiyle.
Türkiye'nin Nüfus Projeksiyonları Türkiye istatistik Kurumu'nun hesaplamalarına göre, demografik göstergelerdeki mevcut eğilimler devam ettiği takdirde, 2017 yili ADNKS sonuçlarına göre 80.810.525 kişi olan Türkiye nüfusunun, 2023 yilinda 86.907.367 kişiye, 2040 yılında ise 100.331.233 kişiye ulaşmas beklenmektedir. Nüfusumuz 2069 yllina kadar artarak 107.664.079 kişiyle en yüksek değerine ulaşacaktur. Bu yıldan itibaren azalişa geçmesi öngörülen nüfus, 2080'de 107.100.904 kişi olacaktır.
“”Fikirlerim beni bağlar alacağınız hisseyi okuyup, araştırıp alın. Ben asla alın veya satın demiyorum.””
Satış bitti ama alış başlamadı
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Genel kurul tarihi belli mi silverzedeler :)
Çok değil , 3-4 ay sonra bakmak lazım, silverzede mi , yoksa silverzade mi olacak buradakiler. [emoji6]
İnşallah beklemekten ağaç oldum burada :)) Geçen sene 4 Nisan mıydı Bu sene de mi aynı tarihte olur yok mu hatırlayan arkadaş
Geçen sene şubatta işi bittiydi martta boşalttılar sonra 6 ay düzeltme oldu.
Sevgili dostum zâde kıstasınız nedir merak ettim. [emoji5]
Yüksek maliyetli yada uzun süredir bekleyen arkadaşlar için birşey diyemiyorum ancak buralardan maliyetlenenler için 3-4 ay içinde %30 getiri zâde olmak için yeterli diye düşünüyorum. Hissede bu potansiyel var , potansiyelini hisse fiyatına yansıtabilecek mi göreceğiz.
Ok makuldür
Citide 100 bin lot kalmış..hadi hayırlısı...
Bitirsede kurtulsak resmen işkence oldu
Gerçek yabancı değil nasil olsa sürekli aynı şeyi yapıyor. Millet de yabancı oranı arttı diye inanıyor alıyor sonrası malumunuz
Üstadım Allah aşkına yabancının bu hissede ne işi var. Yıllardır para kazanan patronun ta kendisidir. Araştırsınlar, adamlar burada alsatla şirketten daha fazla kar yapıyorlar. O hisse satışı felan hikaye. Spk nın yıllarca Transfer fiyatlaması ike pazarlamaya aktarılan karları araştırması gerekmezmi. Sen madem halka açılıyorsun, neden satışını başka şirkeyten yaparsın. Ha ali veli ha veli ali. Allah beter etsin bu şeref...
Basiretsiz bunlar...
WAS-LX1A cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ağzına sağlık dostum
Türk Ticaret kanunundan:
Türk Ticaret Kanunu MADDE 18–*(1)*Tacir, her türlü borcu için iflasa tabidir; ayrıca kanuna uygun bir ticaret unvanı seçmek, ticari işletmesini ticaret siciline tescil ettirmek ve bu Kanun hükümleri uyarınca gerekli ticari defterleri tutmakla da yükümlüdür.
(2)*Her tacirin, ticaretine ait bütün faaliyetlerinde basiretli bir iş adamı gibi hareket etmesi gerekir.
2)*Her tacirin, ticaretine ait bütün faaliyetlerinde basiretli bir iş adamı gibi hareket etmesi gerekir.
Basiretin olayı yasada var. Dikkat edin çarpılmayın bunlara. Allah kazancınızı helal ve bereketli kılsın.
şirketin 2017/12 aylık karından ve şuanki fiyattan yola çıkarsak (2,31) 5,8 fk ile işlem görüyor.Yani 1 tl kar etmemiz için 5,80 krş ödemek zorundayız.Ya da parası olan birisi bu şirketi 2017 de ettiği kardan yola çıkarak almaya kalksa 5 yıl 8 ay da yatırdığı parasını amorti ediyor ve sonrası cebine çalışıyor.Bu durumda ucuzluk veya pahalılık kişiden kişiye değişir ama şirketin cirosunu artırma söyleminden esinlenirsek 8 fk olması için %38 prim potansiyeli var yani 3,18 fiyat demek.10 fk olması için %72 prim potansiyeli var fiyatın 3,98 olması demek.Fiyatın düşmesi durumunda fk hesaplamasında kar sabit olacağı için prim potansiyelini artırır.Bu şirketin ettiği karı dağıtması gerek ki ürünlerindeki kalite kadar hissedarlarını da güveni versin.Fiyat kazanç oranı bu yüzden de yerlerde sürünmesinin sebeplerinden biri de bu.Yatırım tavsiyesi değildir.
Geçmişte 4.xx Fk larda bile uzun süre işlem gördü. Geçmişte olumlu gelen rasyoları sürdüremediği için hisse tutunamadı. Başta patronlar olmak üzere spek ki bu hissede patrondur sirketin durumuna göre piyasa fiyatlaması yapıyorlar. Tahta içerden alınan bilgi dahilinde gidiyor. SPK buna müdahale etmeli ama o kurum boş. Bu kar kağıdı götürmüyorsa neyin manipulasyonu yapılıyor veya yapılacak. Aç herifler buarada yıllarca milleti söğüşlediler. Dolma bilmiyorlar. Acil inceleme yapılmalı ytd
Sn mastori sizide sabrınızın sınırına getirdi galiba silver ? Son yazılarınız hep sitemkar
“”Fikirlerim beni bağlar alacağınız hisseyi okuyup, araştırıp alın. Ben asla alın veya satın demiyorum.””
Sn.axaray benim bünyem alışkın bu adamları çok iyi tanıyorum. Bunlar 1 kuruş para kazandırmazlar kimseye. Bu kağıtta kârı gördün mü kaçacaksın. Hareket tarzı hep aynı
Saygı duyuyorum fikrinize ancak çok ümitvarım bu yıl 1. Dönem verilerinde cironun, üretim adedinin ve karın geçmiş yıl aynı döneme göre artacağını düşünüyorum. Eğer veriler bu şekilde gelmezse takkemizi önümüze koyar düşünürüz. Veriler artı geldi diyelim ancak bir süre daha baskılayabilir hisseyi 1 değil 100 spek olsun fark etmez kimse piyasanın karşısında duramaz. 14 milyon kar gördükleri bilanço sonrası hisseyi sattılar. Olaya birde şu açıdan bakmak lazım Bundan 3 ay önce 14 kar gelecek olduğunu bilseydik portföyümüzün ne kadarını silvere dönerdik? Şimdi ne durumdayız ?
Bende rakamların pozitif yönde geleceğini düşünüyorum. Geçen yıldan fazla gelecek. Fakat unutmamak gerekir 2014 12 aylık rakam 9.6 milyon geldi max 1.42 gördü. Yani dönemsel bir artıştı fakat temel göstergeler olumlu idi aynı şu anda olduğu gibi. Sürďüremedi süründü yıllarca. Ederini amcalar biliyor ona göre fiyatlamasını yapıyorlar. Mesela 1.07 2.15 hareketi kaç günde oldu. Hatta 1.1 1.89 kısmı 1 hafta sürdü. Seans içinde tuvalete gidip gelene kadar geçen sürede nasıl tavana kitledi. Bu tahtanin sahibi var. Altında söz dinleyen değnekçileri var. Belli sınırlı marjlar dahilinde patronun izniyle kemik parası çıkarıyorlar. Bunlar adam olmazlar. Hiç hiç hiç yanıltmadı. Elimde mal olmasın görsem bile razıyım yukarı gitmesine. Ama o beklenen hareketleri yapmaz bu. Öyle 10 tl vs. Hikaye kimse ümitlenmesin boşuna. 4 tl görse öpüp başa koyulur gerisi hikaye gaz
10 TL düşünmesi bile güzel 🤩🤩🤩🤩 ama hedefim kısa vadede 8 F/K sonrasını bilemem. Ancak burayı okuyan değerli arkadaşlara benim hedefimle kendi hedeflerini karıştırmamalarını 8 fiyat kazancın sadece kendim için koyduğum bir hedef olduğunu belirtmek isterim.
Bilanço açıkla rekor derecede açıkladığı saatten itibaren ver aşağı %10 ekside
Köpek b... yemekden vazgeçmezmiş dürüstleşmeye başladılar değiştiler dedim ama nafile..
https://hizliresim.com/NZNZpP
Anlık..